Archief

  Spoilers 19 t/m 22 december

  8

  Maandag 19 december

  Merel hoort onverwacht nieuws over Danny op de kerstmarkt. Saskia is teleurgesteld als haar kerstbezoek aan Julian wordt afgezegd. Steef heeft een plan om toch een beetje als familie bij elkaar te kunnen zijn met kerst.

  Dinsdag 20 december

  Marwan en Demi houden Merel een ongevraagde spiegel voor. Ludo ontvangt weer een nieuwe bedreiging thuis en neemt Stefano in vertrouwen hierover. Ondertussen heeft Janine het helemaal gehad met alle ruzies en bedreigingen.

  Woensdag 21 december

  Demi schrikt als haar stem weg is, net nu ze te horen heeft gekregen dat ze de solo mag zingen op de kerstmarkt. Linda en Luuk nemen de keuken van de familie Verduyn in beslag om soep te koken voor de daklozenopvang. Shanti en Rik besluiten om samen naar de kerstlunch bij Laura te gaan.

  Donderdag 22 december

  Het is kerst in Meerdijk en het hele dorp loopt uit voor de kerstmarkt. Ludo en Janine worden verrast door de komst van Nina en de kinderen.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

   • O, is dat zo! Die politieagent en stagebegeleider.

    Als je vooruit kijkt oké, maar ik vind het niet zo prettig dat er iets geschreven wordt, wat nog niet iedereen gezien heeft.

    Zeg nou niet dat ik dan niet op deze site moet komen, want dat is onzin.

   • Nou nog niet helemaal. Ludo wordt nog altijd bedreigd door Stefano.

    Stefano wil het Veilinghuis van EN ook Ludo persoonlijk financieel de vernieling in helpen.

    • Komt goed met Ludo zoals altijd. Laat Stefano het ook lekker proberen. Hoe dieper Ludo in de shit zit des te harder hij terugkomt. Je ziet het altijd weer dat hij gevaarlijk terug komt en als het zo ver is dat mensen schijten. Stefano zal ook zijn verdiende loon krijgen en dan moet de familie hem ook niet meer. Vuile parasiet alles te danken aan Ludo en nog zo doen.

     • Met je eens.

      Ik hoop dat dit ook snel gebeurd. Ik kan die etter (sorry voor woordgebruik) van een Stefano niet meer voor mijn ogen zien. Ondankbaar tot op het bot.

      • Moud, ben het zooooooooooooooooo met je eens , ik kan ook op die kop niet meer kijken en zijn acteerwerk vind ik zo ontzettend maar dan ook echt ontzettend slecht .
       Maar we zullen het er vrees ik tot de zomercliff mee moeten doen, dan zal Ludo wel met een touw in zijn handen staan om zichzelf op te hangen of zo nadat hij alles kwijt is en dan na weken wachten komt Janine net binnen en gaan ze Stefano aanpakken.
       Ik vrees echt dat het zo lang gaat duren.