Archief

  Spoilers 19 t/m 22 oktober

  16

  Maandag 19 oktober

  Nina schrikt als Bing zijn mond voorbij praat. Bing zet zijn vraagtekens bij de liefde tussen Nina en Daan. Judith heeft woningnood en hoopt bij Linda terecht te kunnen. Amelie voelt zich schuldig, terwijl Janine een grote actie op touw zet.

  Dinsdag 20 oktober (cliffhanger seizoen 30)

  Rik verrast Shanti met een spectaculair huwelijksaanzoek. Ilyas doet tegenover zijn vader alsof Jojo een vreemde is. Henk brengt Laura in gevaar. De spanningen tussen Nina, Bing en Daan komen tot uitbarsting.

  Woensdag 21 oktober

  Heel Meerdijk is in shock door wat er tijdens het huwelijksaanzoek is gebeurd. Daan probeert te redden wat er te redden valt. Richard probeert via Leon l’Absence te kopen. Janine chanteert Amelie om zo van Richard af te komen.

  Donderdag 22 oktober

  Janine en Amelie slaan de handen ineen om hun meesterplan in werking te stellen. Daan krijgt een groot verlies te verwerken en JoJo heeft de steun van Ilyas hard nodig. Judith loopt eindelijk tegen de lamp met haar leugens.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat er in het dagelijks leven genoeg mensen rondlopen met een dergelijke psychische problematiek. Mensen die heel ver gaan om maar aandacht te krijgen. In zoverre vind ik het dus niet ongeloofwaardig. Echter irriteer ik me wel aan de acteerprestaties van de actrice, ik kende haar al van celblok H en ze zet beide rollen ook precies hetzelfde neer. Heel houterig. Maar goed.. het is wat het is. Ik denk dat ze voor deze rol beter Barbara Pouwels hadden kunnen vragen. Die acteert voortreffelijk.

  2. Ik hoop dat die Judith echt heel snel weg gaat, dat mens kan niet acteren en de rol is werkelijk te stom voor woorden , wie verzint er zo een verhaallijn (nou ja is geen verhaallijn maar hele slechte beeldvulling).
   De rest met Richard en janine etc vind ik wel weer helemaal geweldig om te volgen.

    • maar het wordt zo verschrikkelijk ongeloofwaardig gespeeld en dat Linda als doktersassistente er zich zo mee bemoeid slaat toch nergens op?.
     Maar ja misschien knalt die Judith wel helemaal door en gijzelt ze Linda wel straks of zo , we gaan het allemaal afwachten.

     • Nou , de nieuwe spoiler over Judith zegt dus dat ik goed zit, ze draait dus helemaal door (wel een beetje een herhaling van dat meisje met dat skiongeluk (weet even niet meer hoe ze heet) en de achterlijke die Tim moest hebben en dan nog die vent die Janine gijzelde …….. Meerdijk wordt steeds gevaarlijker om in te wonen hahahaha

   • Dit is toch die vrouw die toen een rol speelde als gekkie die op Rob ( de therapeut van Janine) verliefd was en dacht dat ze met hem ging trouwen. Volgens mij hield zij toen Ludo en Billy gevangen. Dus of ze nu dan teruggekomen voor een of ander iets groter, of dat ze nu gewoon een andere rol speelt is de vraag. Denk ik. Buiten dit alles; ik vind haar ook stom;-)

    • Dat was een andere vrouw, die rol werd gespeeld door Barbara Pauwels. Christine van Stralen en Barbara Pauwels hebben overigens wel samen in Celblok H gespeeld. Christine speelde gedetineerde Lies en Barbara speelde gevangenisdirectrice Agnes Brinkhorst.

     • Ok. Dank je. Heb even twee seizoenen terug gekeken, en heb mij idd vergist. Hoef ik mij dat ook niet meer steeds af te vragen.