Archief

  Spoilers 19 t/m 23 maart 2018

  9

  MA 19/3
  Als Linda, Sam en Q overdonderd worden door een heftig bericht, gaan zij meteen op onderzoek uit. Amir wil het verleden tot gespreksonderwerp maken, maar dit wordt hem verboden. Q weet meer over Amir, maar Sjors wil het niet horen.

  DI 20/3
  Stanley heeft een plannetje met Laura en geeft haar geen ruimte om tegen te stribbelen. Aysen wil, samen met Zoë, de fatale nacht reconstrueren. Zoë heeft hier geen zin in. De verdrietige Amir moet Bing een bekentenis doen.

  WO 21/3
  Linda is geschokt door wat er op de deurmat ligt. Sjoerd neemt een trieste levensbeslissing. Sam krijgt te maken met bedreigingen. Rik werkt hard aan de toekomst van Boks. Als Ludo een bevlogen plan presenteert aan Bing, heeft hij niet door dat Bing dit niet ziet zitten.

  DO 22/3
  Wat Linda te horen krijgt, is zo ingrijpend dat ze er alleen over kan liegen. Zoë sluit een deal met Rik waar ze beiden beter van worden. Het doet Aysen pijn als ze ziet hoe slecht Sjoerd eraan toe is.

  VR 23/3
  Sjors verzamelt al haar moed en doet Amir een bekentenis. Als Ludo wel contact krijgt met Nina en Bing niet, reageert Bing gefrustreerd en onberekenbaar. Zoë vindt een nieuw sportslachtoffer, Stanley vindt een baan, Laura vindt Stanley een bemoeizuchtige klaploper.

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Is helemaal niks dat gezeur met die Farrah en Amir ze spreekt heel goed abn zonder Vlaams accent voor een Afghaanse asielzoeker.
   En wanneer loopt Aysen in de val met de moord op Jan! zij heeft het gedaan en niemand anders.
   Ze zet iedereen onder druk en het komt haar goed uit dat Anton vast zit.

  2. Surinamboy op

   Het is erg jammer dat de verhaallijnen erg saai zijn dit jaar vergelijken met vorig jaar ik denk daarom dat de verhaallijn van rond de dood jan meas zo lang word gerekt

  3. Anton is misschien in zijn vel overleden want je ziet dat Sjoerd verdrietig is en hij komt niet meer in de spoilers

  4. Anton wordt vast veroordeeld. Of ze moeten t huis uit want Anton verliest baan AZM en kunnen ze geen hypotheek meer betalen.

   • zebje,dat kan helemaal niet.want zonder hardnekkig bewijs kan iemand niety schuldig bevonden worden.beetje triest dat zoe echt alleenmaar voor der eigen hachtje gaat,eerst laat ze bing in de cel zitten,iemand die haar nota bene verblijfplaats biedt,nu anton wtf man,echt een kk hoer.ik ben trouwens deze hele verhaallijn echt zat.deze hele verhaallijn duurt al maanden terwijl de man zelf nog geen 2 maanden in de serie heeft gezeten.langsdradig en irritant

    • HeiLbot90210 op

     Zoeï heeft het ook niet gedaan
     dus wat klets je nou Marcel?
     Het is 100% zeker dat Loes de Haan toen Jan Maes via het trappetje uit het water wilde klimmen hem terug heeft geschopt en hij verdronken is door onderkoeling…..toen Lana het voice bericht verstuurde scrolde ze door naar de Z en daarna scrolde ze als je goed opgelet hebt nog terug…..dus het is Zoeï absoluut niet!

    • Ja idd, die Zoë snap ik niet, met je eens Marcel, erg ik ik ik…
     Maar Aysen is ook raar bezig, ze gaat beetje erg ver!!