Archief

  Spoilers 19 t/m 23 november 2018

  22

  Maandag 19 november
  Bing en Nina vrezen voor het leven van de kleine baby en beginnen te twijfelen over de naam. Amir worstelt in het geheim met zijn vadergevoelens. Aysen wordt verrast door een bekentenis van Zoë.

  Dinsdag 20 november
  Rover moet van Linda op zoek naar een baan. Kimberly krijgt hulp van Marieke om Rover te veroveren. Lucas ontloopt zijn nieuwe neefje. Maar waarom eigenlijk? Marieke ontdekt iets wat grote gevolgen heeft.

  Woensdag 21 november
  Sjors wil samenwonen met Amir, maar Amir probeert haar op andere gedachten te brengen. Marieke beseft dat ze een hele grote fout heeft gemaakt. Mark heeft een onverwachte ontmoeting in de supermarkt.

  Donderdag 22 november
  Maria keert terug naar Meerdijk om haar zoon Rik op te zoeken, maar ze krijgt direct een pijnlijke verrassing als ze oog in oog staat met een oude bekende. Ludo en Aysen smeden een slim plan tegen Billy de Palma.

  Vrijdag 23 november
  Nina mag uit het ziekenhuis vertrekken, maar weigert. Daan wil tot Riks verbijstering met Zoë in de Rozenboom gaan wonen. Maria ontdekt dat haar geheim nog veel ingewikkelder is dan ze al dacht.

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Flapperdeflap op

   Eduard en Maria hebben een affaire gehad waaruit een kind (Daan) is ontstaan. De zoon en schoondochter van Eduard konden geen kinderen krijgen en dus hebben zij de baby geadopteerd.

   • nee klopt dat het niet goed gaat met marieke , Janine gaat na een moeilijk besluit de euthanasie voor marieke in werking stellen

  2. Dacht ik ook al. Dat dode Bert de Jong misschien Riks vader niet was. Misschien ook niet van Danny, maar dat doet er niet toe. Dus is is Rik misschien een half oom van Daan.