Archief

  Spoilers 19 t/m 22 september

  14

  Maandag 19 september

  Daan raakt geïrriteerd als Cato zich met zijn marketingplan bemoeit en zet alles op alles om Ludo enthousiast te maken. Stefano toont zich kwetsbaar. Bing en Nina hebben moeite om Nola los te laten. Rik probeert Shanti te overtuigen om een zaak tegen Agaath aan te spannen.

  Dinsdag 20 september

  Linda voelt de druk toenemen om terug te komen naar Bonaire. Lynn werkt zich een slag in de rondte en laat daardoor wat steekjes vallen. Janine spoort Ludo aan om zelf een maaltijd te maken. Henk krijgt advies van Luuk over Parkinson. Julian wil niet dat zijn familie bij de rechtszaak aanwezig is.

  Woensdag 21 september

  De rechter doet uitspraak over Julians betrokkenheid bij de diamanthandel. Rik zet Shanti onder druk om te getuigen tegen Agaath. Merel weet niet of ze over haar vaders strafzaak moet zwijgen op de politieacademie.

  Donderdag 22 september

  Daan vertrouwt Stefano en de situatie rond Cato niet en kan dit heel lastig voor Ludo verborgen houden. Linda verkeert in dubio: wil ze nou wel of niet terug naar Bonaire? Door de tweestrijd voelt ze zich schuldig.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Ja Moud, helemaal mee eens .Stefano mag echt vertrekken wat een rotrol is dat geworden.
    Trouwens er zit er 1 onder deze reacties mijn naam te gebruiken en dat kon vroeger met je emailadres niet, maar iedere opmerking hieronder ben ik dus niet pffffff kleuterschool.

    • Beste rene, dat dacht ik al, dat enkele reacties niet van jou waren of zijn.

     Stuur eens een mailtje naar de beheerder van deze site of via het contactformulier op deze site. Misschien kunnen ze je helpen.

   • Wat verwacht jij nou? Dat het 45 weken en 180 afleveringen lang, alleen maar spannend spannend spannend is? Er is tijd nodig om verhaallijnen fatsoenlijk op te kunnen bouwen.

    • Ja Ed, dat verwacht ik eigenlijk wel. Ja, je kunt verhaallijnen opbouwen, maar daar tegenover is het wel fijn dat er ook iets spannends staat, dat houdt elkaar in evenwicht. Dat er een reden is om morgen weer te kijken, dat gevoel mis ik -net als Rene- nu ook weer.

     En voordat je roept: ‘dan kijk je lekker niet’, ik kijk voor Shanti omdat deze verhaallijn mij raakt. Maar de rest vind ik tergend traag gaan. Stefano hadden ze in New York mogen laten, Bing en Nina is een uitgekauwde verhaallijn geworden en Babette van Veen acteert haar rol dit keer wel erg overdreven!

     • Ik ben het 100% eens met Linda.
      Stefano en Cato mogen van mij direct in het vliegtuig terug naar Amerika.
      Vind stefano dit keer een super irritante rol hebben zonder passie.

      • Ik vind hem juist wel cool nu.Stefano voelt zich ongewaardeerd,daan heeft last van zware concurrentie en de bouwen een spanning op tussen die 2 totdat het ontploft wat je ook zag in de promo dat stefano daan op zijn bek slaat.Vind de verhaallijn van julian zielig.Hij heeft het juizt voor zijn familie gedaan en dan word hij daar ook nog voor gestraft.Net de afl gezien..je ziet hem zelfs tot in zijn cel.Ben benieuwd hoe ze dit gaan doen want ik zie nergens staan dat cas jansen er even tijdelijk uit gaat.Ook apart want door zijn ongeluk zit hij er net weer in dus ander werk zou niet echt kloppen.Maar kan ook de keuze zijn van de schrijvers om zo een relatie tussen saskia en die dokter uit te lokken zodat daar weer een verhaalijn uit voort komt.we gaan het zien!!

     • @Bobla, ik kijk al vanaf de 1ste aflevering en ik kan je verzekeren dat er vroeger ook minder leuke of spannende verhaallijnen waren.