Archief

  Spoilers 19 t/m 23 juni

  16

  MA 19/6
  Noud, Sjoerd en Job willen Becky naar Meerdijk lokken. Ludo probeert zijn plannen door de gemeenteraad te loodsen. Nadat ze zich verslapen heeft, verloopt Maximes dag heel anders dan ze van tevoren had gedacht.

  DI 20/6
  Rover beschuldigt Bill ervan dat hij de beslissing van de gemeenteraad heeft beïnvloed. Aysen weigert in te gaan op Nouds vraag om op afstand een computerlocatie te traceren. Ze heeft een andere oplossing voor hem.

  WO 21/6
  Rover organiseert een protestmars naar het stadhuis. Jos eist de hulp van Rik als hij Café De Koning wil kopen, en daarna heeft Jos nog een onprettige verrassing voor Rik. Kimberly wil het goed maken met Rover.

  DO 22/6
  Maxime en Bill komen nog nader tot elkaar als ze elkaar hun diepste angsten onthullen. Rikki doet research en vindt een aantal kwalijke zaken over Jos. Ze maakt zich daardoor nog meer zorgen over haar vader Rik.

  VR 23/6
  Rik vertelt Aysen dat hij een manier heeft ontdekt om Jos erin te luizen. Hij gaat ermee aan de slag en brengt zichzelf in een gevaarlijke situatie. Sjoerd doet Rikki een vergaand voorstel, waardoor ze gaat twijfelen.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat bill Ludo gaat bedonderen. Als Ludo straks alles heeft geregeld weigerd bill die 2 delen van het bedrijf te verkopen. Dan is het oorlog erna.

  2. Het is best raar maar ik meen iets gelezen te hebben van een spoiler over dat becky naar Nederland komt Sil haar ziet en dat ze schrikt .maar ik kan dat nu nergens terug vinden ?

  3. Oké mijn reactie is dus óf weggehaald of niet eens geplaatst terwijl het een normale vraag is, waar zijn de spoilers voor volgende week??? Dit is voor de week erna…..

  4. Ik vind Jos een geboren acteur. De enige die momenteel voor wat spanning zorgt. En wat doet hij het goed! De meest irritante verhaallijn? Lucas en Felix…bah!

   • @René dus volgens jou mogen Rik en Bing aangepakt worden, omdat ze (ex)bajesklanten zijn. Dus dan vindt je het oké, dat ze worden aangepakt door een andere (ex)bajesklant. Die (Jos) zomaar in het leven van Rik terugkeert, dat Rik weer helemaal op de rails heeft gekregen en ook nog eens Rik chanteert, intimideert enz. Neen hoor, als er hier 1 aangepakt moet worden is het die Jos wel.

    • Niet vergeten dat rik een vuile moordenaar is en schijnheilig is. Zelfde geldt voor bing hypocriete gasten.

     Jos is ook niet geweldig bezig maar ik vind dat deze 2 ook wel eens ervan langs mogen krijgen. Is toch mijn mening?

     • Ik ben niets vergeten @beste René, niet wat Rik heeft gedaan of Bing. Ik kijk al vanaf het begin naar GTST en excuses dat ik het van mijzelf zeg, maar ik heb een heel goed geheugen en als iets niet meer helemaal correct of zeker weet, kijk of lees ik even terug.

      Maar goed, het is jouw mening, maar absoluut niet de mijne.

   • Aysen is dan ook een bajesklanten maar nooit vast gezeten, zei vermoorde ooit Danny de Jong dus moet zijn dan ook gestraft worden?