Archief

  Spoilers 2 t/m 5 januari

  21

  Maandag 2 januari

  Demi verbergt voor haar familie dat de kinderopvang haar eigenlijk te veel begint te worden. Ze heeft te weinig tijd om haar huiswerk af te kunnen maken. Janine probeert Ludo zover te krijgen dat hij zo snel mogelijk een afspraak maakt met Ellis.

  Dinsdag 3 januari

  Marwan schrikt als Walid de boekhouding wil zien en van alles in de Buurtsuper kritisch begint te bekijken. Nina maakt Luuk duidelijk dat ze absoluut geen therapie wil voor Nola, maar Luuks andere advies volgt ze graag op.

  Woensdag 4 januari

  Linda laat zich niet door Laura ompraten. Ze ziet Mathilde als gevaar, maar hoe komt ze van haar af? Shanti en Rik hebben een liefdevol gesprek over Jasmijn.

  Donderdag 5 januari

  Merel komt tussen Marwan en Walid in te staan. Nola moet leuke dingen doen van Luuk, waaronder paardrijden. Als dit niet helemaal goed gaat, schiet Ludo te hulp.

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Rob Bloebaum op

   Merel – Verduyn is Mij Favorieten spilster
   En ik ben een Grote fan van haar en ik wil van haar Best wel een Bekeuring willen Hebben
   Want Zijn is een heel mooie Politievrouw En
   Zijn speelt zo Goed en daarom Ben ik een Grote fan van haar en ik hoop Dat ze nog Lang in Goede tijden slechte tijden
   Blijft

  2. De spoilers vaan aankomende week…. voor de net zo ongeduldige fans zoals ik πŸ˜‰

   Maandag 9 januari
   Marwan krijgt een verwijt, maar blijft bij zijn besluit om te kappen met de Buurtsuper. Bing wil Nina dwingen tot een plan van aanpak wat betreft de angst van Nola.

   Dinsdag 10 januari
   Stefano stelt voor om vanavond te koken voor Ludo, maar wat is hij echt van plan? Nola raakt in paniek en wil opgehaald worden. Henk wil de vaste lasten delen met Laura, maar schrikt van het bedrag.

   Woensdag 11 januari
   Saskia laat Demi en Steef een beroepskeuzetest doen als zij twijfelen over hun studie. Marwan feest en drinkt. Merel voorkomt dat hij ruzie krijgt en probeert hem over te halen naar huis te gaan.

   Donderdag 12 januari
   Saskia regelt dat Demi op snuffelstage kan in de dokterspraktijk. Demi probeert zich er dapper doorheen te slaan. Henk is verbaasd als Laura het gevoel heeft dat ze bekeken worden.

  3. Wat is Stefano toch een fucking hond. Gaat hij weer die shit flikken met vergiftigen enz. Dat is echt zijn ding. Al eerder bij Nick geflikt en bij Ludo en nu weer wat een achterbakse eikel. Alleen maar omdat Daan ook aandelen kreeg en Ludo goed met hem kan opschieten. Lage hond hopelijk komt het uit en is het game over met hem.

  4. Robin Martens heeft voor de 300ste keer aangegeven dat ze graag wil terugkeren in GTST. Waarom doen de schrijvers dat niet gewoon? Lijkt me ook leuk voor Rik. Haar zoon Bram is twee jaar ouder dan Nola, geef die een relatie samen en dat er dan ruzie ontstaat tussen Bing en opa Rik omdat ze het niet met elkaar eens zijn. Bing vindt Bram te oud en een slechte invloed voor Nola. Rikki krijgt een relatie met Marwan, maar Demi was stiekem weer verliefd op hem geworden sinds ze in het Paleis woont en dat zorgt voor spanning. Ondertussen mist Linda haar kinderen enorm en wil ze graag een oma zijn voor Bram en Teddy, maar Rikki vindt dat ze dat recht heeft verloren sinds ze gescheiden is van Anton. En zo kan ik nog wel even doorgaan hahaha!

  5. Helaas kan ik het niet meer volgen ik kijk al sinds 1 oktober 1990,maar de laatste 12 jaar via rtl xl omdat ik in het buitenland woon,dat stopt nu en videoland kunnen we hier niet ontvangen.
   Dus dat is echt balen na zoveel jaar een trouwe gtst fan te zijn.