Archief

  Spoilers 2 t/m 5 mei

  8

  Maandag 2 mei

  Merel en Lynn gaan op onderzoek uit in Betsy’s flat. Henk doet alles om het Laura zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar daar is Laura niet per se blij mee. Robin zit nog altijd vast, maar ze ziet kans om te ontsnappen. Zal dit haar lukken?

  Dinsdag 3 mei

  Lynn verliest de controle over zichzelf en valt uit tegen Janine. Marwan maakt een carrièrekeuze. Welke gevolgen heeft dit voor de buurtsuper? Saskia ervaart onderbuikgevoelens en besluit te luisteren naar haar intuïtie. 

  Woensdag 4 mei

  Ludo biedt Daan de helpende hand. Samen proberen ze de kwestie Robin op te lossen, maar het is zeer de vraag of ze ingaat op zijn voorstel. Nina loopt over van zorgen en besluit minder nadruk te leggen op haar werk.

  Donderdag 5 mei

  Terwijl Rik met volle teugen geniet van zijn vrijgezellenbestaan gaat de zwangere Shanti met Bing, Nina en Mare mee naar de Veluwe. Laura en Henk vinden ongeopende brieven van de belastingdienst en maken zich zorgen.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Nu Marwan als een leraar gaat studeren zit het er dik in dat een school weer op beeld komt met Marwan als leraar

  2. Wat een onzin verhaallijn van rik en shanti.Scheiden omdat er een kind in het spel komt.1 Totaal niet passend bij het karakter van rik 2 beseffen de schrijvers ook dat er wellicht kijkers zijn die heel graag een kind zouden willen hebben maar het niet kunnen.Enige spannende wat overblijft is wat ludo doet als hij achterkomt dat daan hem eigelijk bedriegt waar hij bij staat.Maar dat is ook het enige spannende.Ik zie op deze wijze gtst het nog geen 4 jaar volhouden met kijkcijfers.

   • Ja echt een onzin verhaallijn van Shanty en Rik.
    Rik is gek op Shanty en ook op kinderen en tja hij wilde
    geen kinderen meer,maar om nu uit elkaar te gaan omdat
    Shanty gelukkig is,Rik zou echt blij zijn,echt onzin dit.
    ik denk dat het tijd is voor nieuwe schrijvers.

  3. hmm zou Shanti op de Veluwe haar kind verliezen ? anders zie ik de combi in personen niet zo om mee te gaan naar de Veluwe .
   Rick viert feest , Shanti verliest baby…………………… kortom vrees ik voor voorspelbare drama .
   Hopelijk zit ik fout.

   • Hoezo @rene? Ik lees niets vreemds in de spoiler 5 mei.
    Ik denk zo maar, dat Nina haar heeft meegevraagd, zodat Shanti haar gedachten kan verzetten. (van scheiding)
    Misschien ook wel om niet het 5de wiel aan de wagen te zijn. Bing en Mare (samen) en dan Nina…😉 (alleen.!!)

    rené, ik hoop dat je ongelijk hebt, zou het doodzonde vinden voor Shanti.

    • ik hoop het mee voor je maar zúlke dikke vriendinnen zijn het niet in het dagelijkse leven vandaar.
     En omdat er duidelijk staat dat Rick geniet van zijn vrijgezellen bestaan voel je al een schuldgevoel drama aankomen want in Meerdijk komt na genieten altijd……………………juist, een torenhoge prijs haha

     • Ben bang dat je gelijk gaat krijgen. Las zojuist dat in de 2de week van mei Shanti met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. Hoeft niet direct iets te betekenen, maar toch. 😱

      Toch lijkt het erop dat Shanti goed contact heeft met Nina, zoals donderdagavond te zien was. Nina vraagt Shanti mee naar de Veluwe. Dat contact tussen die 2 was mij eerder ook niet opgevallen

      • Nee, vandaar, er wordt even snel naar een drama toegewerkt vind ik, is Nina überhaupt wel eens op visite geweest in de flat daar? en staat dan nu ineens voor de deur.
       Het hele karakter van Rick past zo wat van niet bij hem , een maan die altijd zijn verantwoording nam, dol is op kinderen van Zoë afging omdat ze juist geen kinderen wilde en blablabla kan niet ineens omslaan naar een harteloze Jan L..
       Als dit karakter zo blijft mag het van mij exit Rick zijn , eigenlijk voegt hij verder toch niets meer toe dan wat rondhuppelen in box en moeilijk kijken als hij Shanti ziet.
       Jammer maar er is weeeeeeeeeeeeeeeer een karakter ongeloofwaardig om zeep geholpen.
       Trouwens die huisbaas had een perfecte moeder van Billy geweest dacht ik toen ze in beeld kwam, dàt was iets geweest 2 van die bitchen hahahaha