Archief

  Spoilers 2 t/m 5 november

  38

  Maandag 2 november

  Steef en Merel proberen Laura en Henk te koppelen. Daan voelt zich een loser en reageert zich af op zijn omgeving. Rik en Shanti krijgen ruzie over Billy. Ziet Richard dat hij genept wordt?

  Dinsdag 3 november

  Henks date met Laura wordt ongemakkelijk. Bing probeert uit alle macht positief te blijven. Amir vindt dat Judith weg moet uit huize Bouwhuis. Saskia hoopt dat ze kan voldoen aan de verwachtingen van Shanti. Daan veroorzaakt nog meer ellende.

  Woensdag 4 november

  Daan praat zijn gedrag goed, maar Tiffy prikt daar doorheen. Amir voelt de noodzaak om vluchtelingen te helpen. Judith probeert een wit voetje te halen bij Anton. Richards gedrag komt hem duur te staan.

  Donderdag 5 november

  JoJo weet niet wat ze meemaakt als ze de verrassing voor haar deur ontdekt. Bing, Nina en de kinderen hebben nog grote moeite om de situatie na zijn ziekenhuisopname te accepteren. Hun vrienden bedenken een actie.

  Delen

  38 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ludo is sowieso niet dood anders hadden we allang een afscheidfilmpje van Erik gezien. Hij komt sowieso gewoon levend terug 🙂

   • @Henk is inderdaad niets over te vinden op internet. Op geen enkele site van gtst of met de zoekopties gtst of Ludo / Erik.

    Zoals ik al eerder schreef, dat Ludo zou mee doen aan Wie is de Mol, kan best zo zijn, maar hier is ook niets over terug te vinden, ook niet op de site van Wie is de Mol.
    Deelnemers zijn nog niet bekend gemaakt, alleen de lokatie en de startdatum van de uitzendingen.

    Dus @Iris vertel de bron van je informatie. 😁 Zijn wij ook blij. 😁

  2. Ik denk dat Ludo in november terugkomt, rond dezelfde periode als Billy.

   Het is in ieder geval zeker dat hij terugkomt, want Erik de Vogel doet mee met Wie is de mol 🙂 Zojuist bekend gemaakt.

   • Waar staat dat dan of waar heb je dat dan gehoord?
    Op de site van Wie is de Mol, staat alleen dat de lokatie en de startdatum van de uitzendingen (02.01.2021) bekend is.

  3. Wat leuk, ik voel dat die huishoudster en opa elkaar gaan vinden. Hij is ook een kop kleiner dan Laura dus dat oogt ook niet. Gtst is goed bezig

  4. Ben benieuwd wanneer Ludo weer terug komt. Zou het kunnen zijn dat Erik opnames gehad heeft voor wie is de mol 2021?

   • @Gtstfan, ja ben daar ook wel zeer benieuwd naar want, je hoort ziet of leest hier totaal niets over terwijl we toch wel kunnen concluderen dat Erik de Vogel de serie (nog) niet verlaten heeft…

    • Nee hij heeft de serie niet verlaten denk ik want Hassan Slaby zegt dat hij veel acteer tips kreeg van Carolien en van Erik en volgens mij was Ludo al overboord toet Hassan er in kwam.
     Ik denk dat Erik al aan het draaien is hoor, maar ze houden het dit keer eens echt goed geheim.

   • Dat kan maar zo, dat zou ik erg leuk vinden. En dat kan ook maar zo kloppen wat de widm editie 2021 is rond Julie augustus opgenomen en de opnamens van gtst begonnen in juni

  5. Ik denk dat Bing zijn benen afgeschermd word als hij in een rolstoel zit want word wel erg moeilijk zo filmen of hij zit op zijn knieën hahaha op 1 been om het zo te laten zien dat hij 1 been kwijt is geraakt

   • Sorry @Vlinder, ik vind het niet om te lachen. Ik weet dat het een soap is, maar toch.!!
    Een vriend van mij is ook een onderbeen verloren door een ongeval, het is echt dramatisch en pijnlijk om zoiets te verwerken of te accepteren.

    Waarom spreek je eigenlijk over benen, Bing verliest z’n onderbeen. (ook erg genoeg)

    Ik denk dat je niet veel zult zien, van die amputatie, ook niet er na. In een rolstoel ja, maar denk niet dat verder veel in beeld zal zijn.
    Hoe je dat filmt, als ze naar buitenlandse soaps hebben gekeken of contact hebben gehad, komt dat wel goed.

     • Heb de aflevering al gezien en ziet er heel echt uit bij Bing. Volgens mij is het net zoiets als fotoshop maar dan met film. Zag eruit als een echte stomp.

   • Was dat maar waar dat ie eruit ging dan kan Nina weer samen zijn met Daan.
    Ik denk dat sommige wel gelijk hebben qua Tiffy en Daan. In de spoilers lees je ook alleen maar Tiffy en Daan en aangezien ze hebben gezegd dat er een derde persoon tussen Lucan en Tiffy komt, waardoor Lucas zich bedreigd gaat voelen vermoed ik toch dat Daan die derde persoon is. We will see, het zal niet meer lang duren, want Lucas(ferry) is ooo ontslagen die zal wel binnenkort eruit gaan.

    • Ferdy/Lucas heeft nog opnames tot eind november. Die zien we dus nog wel even in Gtst.

     Maar het klopt dat er een derde persoon tussen Lucas en Tiffy komt. Waardoor er spanningen onstaan. Maar of dat Daan zal zijn?
     Ik vind Daan en Tiffy ook niet echt bij elkaar passen. Te verschillend van karakter.

     • Dat wist ik niet van Ferry, nou dan zien we hem nog wel een poosje. Idd te verschillend van karakter ik hoop echt niet dat ze wat samen krijgen. Wordt ern saaie boel dan. Maar goed we wachten het en even kijken hoe Bing er aan toe is. Aam de spoiler te zien van donderdag 5 november mag Bing weer naar huis, kijken of die dan met of zonder been naar huis gaat…

  6. Louise heet ze. Die is er nog wel, maar meer op de achtergrond.
   Arme Daan had hem echt dit gegund en toch blijf ik hopen dat ze uiteindelijk weer bij elkaar komen. Mis die 2 samen zo erg. Daan is zo lief voor Nina.