Archief

  Spoilers 2 t/m 6 maart 2020

  30

  Maandag 2 maart
  Nina krijgt te horen dat haar dochter zich op school misdragen heeft. Janine vindt het heel moeilijk om weer een MRI te ondergaan. In De Koning is Laura de bingokoningin. Sjors zit met een enorm schuldgevoel.

  Dinsdag 3 maart
  Saskia komt met schokkend nieuws thuis. Julian krijgt van de specialist te horen hoe slecht het met zijn rug gesteld is. Als Nina alsmaar in haar positiviteit over haar huwelijk blijft geloven, moet Bing tegengas geven.

  Woensdag 4 maart
  Anton merkt dat er dingen voor hem verzwegen worden. Julian durft Saskia niet op te zadelen met een nieuwe tegenslag. Henk wordt nerveus als Laura de opbrengst van de inzamelingsacties wil tellen. Valentijn zit klem tussen wat hij beloofd heeft en wat hij kan leveren.

  Donderdag 5 maart
  JoJo krijgt het idee dat er bij haar vriendin Merel meer aan de hand is dan ze wil toegeven. Vanwege constant slaapgebrek, voelt Linda zich overdag een zombie. Tiffy gunt haar zoon een biologische vader.

  Vrijdag 6 maart
  Janine hoort de uitslag van de MRI. Nina gaat de confrontatie aan met Sjors. Bing heeft in de gaten dat hij gevolgd wordt. Rik ontdekt het grote verdriet waar Shanti al een tijd mee worstelt. Amir zoekt goede raad over het opstarten van een huisartsenpraktijk.

  Delen

  30 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Nee Tamara, er was een verhaallijn dat het overschot van Arnie was gevonden. Dat was in de tijd dat Linda ook een tijdje terug was en narcolepsie had (wonderbaarlijk heeft ze dat niet meer). In diezelfde tijd werd ook duidelijk dat Arnie eigenlijk de zoon was van Guus tuinman. En de jongen die Guus opgevoed heeft was eigenlijk Arnie Alberts. Ze waren als baby’s verwisseld, door Guus tuinman.
   Guus tuinman was ook een client van Laura, van haar relatiebemiddelingsbureau catch & match.

  2. Amir die een domme echtgenoot speeld en dat dan als een arts/dokter. Sjors en Amir zullen ook wel snel uit elkaar gaan want Sjors is weer opnieuw verliefd op Bing.

  3. Maandag 9 Maart
   Ludo schrikt als Janine een ingrijpend besluit neemt over haar gezondheid. De spanning loopt op tussen Saskia en Anton. Julian schrikt als zijn dochter hem betrapt op een leugen. Daan beseft dat hij zijn verjaardag met Rik wil vieren. Lukt het hem om hun beschadigde band te herstellen?

   Dinsdag 10 maart
   Lucas gooit zijn grote plannen om in verband met Janines toestand. Merel raakt steeds dieper in de problemen. Saskia overrompelt Julian met een manier om aan geld te komen. Amelie ontdekt iets dat haar woest maakt. Kan Valentijn de onverwachte actie van Henk verbloemen?

   Woensdag 11 maart
   Saskia flipt door Merels slechte nieuws. Opa Henk maakt Merel deelgenoot van zijn geheim. Valentijn moet het slim spelen om Amelie te stoppen. Sjors komt in het nauw als Nina haar chanteert. Zwicht ze hiervoor?

   Donderdag 12 maart
   Nina en Sjors vliegen elkaar in de haren. Nina overdondert Bing met een rigoreuze actie. Amir laat zich niet buitenspel zetten door Anton. Daan wil niet gekoppeld worden, maar wat is daar zijn reden voor?

   Vrijdag 13 maart
   Lucas en Tiffy worden verrast en moeten zich bewijzen tegenover hun vrienden en familie. Nina zoekt steun om haar actie te verantwoorden. Terwijl Sjors Bing probeert te kalmeren, brengt Amir haar in de problemen.

   • Oooooo zo leuk dat Nina nu eindelijk eens wat pit laat zien!!! Dat saaie afwachtende irriteerde mij mateloos. Nog een weekje wachten!!! 🙂

    • Klopt, @Edd. We zijn op dit moment alleen maar aan het speculeren. Voor mij mag het, is een leuke gozer, maar het is afwachten.

     Speculeer even mee:

     Maar kan het mis hebben, ik heb ergens gelezen, dat Tiffy en Lucas uiteindelijk kiezen voor een samenlevingsovereenkomst, en dat tot beider opluchting ?
     Dus voor een huwelijk hoeft Stefano niet naar Meerdijk te komen, of Tiffy en Lucas moeten toch een groot feest ? geven.

     • Klopt, Stefano was ook een leuke rol. Toen hij terugkwam voor het huwelijk van Lucas en Menno, vond ik wel dat zijn verhaallijn afgeraffeld werd. Die korte nietszeggende relatie met Lorena… Ik heb liever dat Charlie terugkomt!

  4. GTST is goed bezig met veranderingen. Er zijn op dit moment vooral mensen die goed kunnen acteren. Voor mijn gevoel moet er nog wel een inhaalslag gemaakt worden in de verhaallijnen. Met name bij Tiffy en Jojo. Laat ze samen per ongeluk een moord begaan of foute vriendjes krijgen.

   • Ik vind voornamelijk dat ze bij Tiffy wel wat meer aandacht hadden mogen besteden aan haar moeder en het verleden. Als je Nieuwe Tijden niet gezien hebt (ik dus), dan snap je er helemaal niets van. Nu stond ze voor de deur en Anton accepteerde haar binnen een paar dagen.

  5. Ben benieuwd wat de uitslag is van de MRI scan van Janine..
   Enfin ga er eigenlijk wel vanuit dat ze helemaal weer beter wordt aangezien ik er op dit moment niet in geloof dat Ludo en Janine de serie zullen gaan verlaten.

   • Met je eens, ik kan mij eigenlijk helemaal niet voorstellen dat Janine en Ludo GTST verlaten. Althans dat hoop ik niet, maar realistisch moet ik natuurlijk ook zijn, aan alles komt ooit een einde.

    Maar toch hoop ? ik wel dat die MRT scan oké zal zijn.