Archief

  Spoilers 20 t/m 23 april 2020

  8

  Maandag 20 april
  Janine krijgt te horen of haar borstamputatie geslaagd is en of ze daadwerkelijk schoon is van kanker. Linda doet een ontdekking die Saskia in een benarde positie brengt. Henk probeert het goed te maken met zijn dochter.

  Dinsdag 21 april
  Saskia wordt gedwongen haar geheim op te biechten aan Anton en anticipeert op haar ontslag. Bing pakt Daan genadeloos aan, maar Daan bijt terug. Lucas moet back to basic als hij een tiny house betrekt. Janine worstelt met de uitslag van de scan.

  Woensdag 22 april
  Lucas kruipt tegen de muren in zijn ’tiny house’ omhoog en slaat door. Linda neemt de verwonding van Lucas niet serieus, maar dat blijkt een inschattingsfout. Ludo’s concurrent zint op wraak. Janine is Bing en Nina zat.

  Donderdag 23 april
  Shanti begint te twijfelen aan haar kinderwens als ze haar ruziënde buurkinderen meemaakt. Janine voelt zich onbegrepen en Lucas is toe aan een nieuwe uitdaging. Valentijn papt aan met de concurrent van zijn opa.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jojo en Amir hebben nu nog lol maar ik zie wel hun wat krijgen samen hahaha of hun delen het bed samen er gaat een spanning aankomen denk ik tussen hen.

   • Ik las inderdaad zo iets dat Amir en Jojo het leuk hebben en lol maken.

    Maar dit had ik eigenlijk niet zien aankomen.

   • Ik vraag me echt af wat Jojo nog in de serie doet, nietszeggend karakter. Hoewel ik de actrice wel leuk vind. Maak een mooie verhaallijn met haar moeder of zoiets, er valt zoveel meer uit te halen dan de nietszeggende scènes die ze nu met Merel heeft.

  2. Kaasstengel op

   Ik vraag me af hoe het verdergaat met goede tijden. Ik betwijfel echt of ze tussen nu en een half jaar weer verder kunnen met de opnames. Ik vrees dat het nog een hele tijd kan duren.