Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 20 t/m 23 februari

  13

  Maandag 20 februari

  Henk heeft niet door wie hij eigenlijk voor zich heeft. De nieuwe eigenaar van café De Koning zorgt met haar keiharde opstelling voor veel problemen en Laura probeert ze uit alle macht op te lossen.

  Dinsdag 21 februari

  Linda schrikt als ze hoort dat Luuk in het ziekenhuis ligt. Ze wil er dan ook meteen heen. Janine en Ludo hebben Stefano en zijn duivelse plannen inmiddels door. Ze besluiten een val voor hem op te zetten.

  Woensdag 22 februari

  Henk geeft Jonathan vaderlijk advies, maar vreest iets verkeerds gezegd of gedaan te hebben als Jonathan plots vertrekt. Dochter Saskia en partner Laura schieten de onfortuinlijke Henk te hulp.

  Donderdag 23 februari

  Nina heeft een verschrikkelijke nachtmerrie en wordt getroost door Bing. Vanuit de ‘safe room’ houdt Ludo alles nauwlettend in de gaten. Zal het Janine lukken om te achterhalen waar het Stefano allemaal om te doen is?

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. GLADYS Van der linden op

   Hehe wel langdradig ze worden wakker janine en ludo Stefano en nina zitten achter het hele plannen met de ontvoering met Stefano daarom wil nina niet dat ze politie bellen maar ijndelijk komen ze erachter eind goed al goed ze moeten in opgepakt worden allebij en Nola komt erook achter

  2. Maar goed dat Ludo en Janine de leugens doorzien hebben van Stefano. Nina word door Stefano bang gemaakt. Zij heeft nog kinderen ook waar zij voor moet zorgen. Is die man gek geworden om zijn nichtje te dwingen met delicten.

   • Tja, Stefano is overduidelijk in paniek. Dan maakt een kat in het nauw rare sprongen.

    Van de andere kant, Nina is ook fout bezig (geweest). Ze heeft ook meegewerkt aan de eerdere acties gericht op Ludo.

    Maar het dwingen van Nina door Stefano tot delicten is natuurlijk not done.

    • GLADYS Van der linden op

     Hehe wel langdradig ze worden wakker janine en ludo Stefano en nina zitten achter het hele plannen met de ontvoering met Stefano daarom wil nina niet dat ze politie bellen maar ijndelijk komen ze erachter eind goed al goed ze moeten in opgepakt worden allebij en Nola komt erook achter

  3. Ik denk dat Ludo en Janine eruit eindelijk achterkomen en niets meer met Stefano meer te maken willen hebben en dat Ludo de aandelen van Stefano en Nina naar Daan gaat. Ook dat Bing opnieuw wilt scheiden van Nina. Dat dit de zoveelste keer is dat ze zijn vertrouwen is beschadigd.

  4. Leny Hendriks op

   Gelukkig komt er een einde aan, wat Stefano en Nina, hun vader Ludo aan willen doen.
   Ik kan genieten hoe ze nu in de val worden gelokt.
   Én Stefano er niet meer in gaat voor komen, weg uit de serie.
   Én ik vraag me af, wat Bing met Nina gaat doen, die schrikt zich vast helemaal kapot, dat ie met gek in huis leeft.

  5. Heerlijk deze verhaallijn!
   Ludo laat mensen dus denken dat hij in een inrichting zit, maar houdt alles in de gaten vanuit de saferoom.

   Hopelijk betrapt hij Stefano terwijl hij met Nina belt 😱

  6. Hoop dat zowel Stephano als Nina op hun plek worden gewezen.Ze moeten voelen wat ze Ludo en Janine hebben aangedaan.En Stephano maar als mede eigenaar veilinghuis ontslagen.Hup weg ermee,en vertrekken waar hij weg kwam.

   • Ik vrees zooooooooooooooooo dat Nina er mee weg komt en ik vind dat dat mormel minstens een half jaar in een psychiatrische kliniek opgesloten moet worden want ze is helemaal van het padje af, haar vader is de dupe, haar kind is de dupe en eigenlijk Janine ook.
    Van mij mag Bing haar buiten gooien en de kinderen houden en Stafano weg………………………………..ver weg en aub nooit meer een comeback in de serie.