Archief

  Spoilers 20 t/m 24 mei 2019

  26

  MA 20/6
  Ludo neemt Janine in vertrouwen over zijn plannen met Billy. Anton brengt een serenade. Billy wil dat Shanti voor zichzelf kiest. Janine geeft Rob de gelegenheid om zijn kant van het verhaal te vertellen. Linda verbergt haar verliefde gevoelens.

  DI 21/6
  Shanti slikt haar babynieuws in als de situatie haar helemaal niet bevalt. JoJo is reuzeblij als Rover thuiskomt, maar is niet blij als hij er meteen vandoor wil. Billy toont aan Linda hoeveel macht zij heeft.

  WO 22/6
  JoJo waardeert het als Kimberly en Lana een anti-Rover-dag voor haar organiseren. Wat grappig begint, eindigt in een catastrofe. Aysen wil van Zoë weten wat zij precies heeft zien gebeuren tussen Rik en Jet.

  DO 23/6
  Daan geniet van de ruzie tussen Rik en Zoë. JoJo maakt misbruik van haar blessure terwijl Zoë getuige is van een geheime ontmoeting. Nina blijft moeite doen de relatie van haar ouders te redden tot ze de waarheid hoort.

  VR 24/6
  Amir wordt overrompeld door een move die hij niet zag aankomen. Linda doet grote moeite om Rover dicht bij zich te houden. Rik deelt zijn nieuwe bestaan met Daan, niet wetende dat Daan daar de oorzaak ervan is.

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De schrijvers werken aan een exit Daan. Rik is Daan straks spuugzat en zegt “jij bent mijn broer niet meer”

   Net zoals Jef tegen Remco, “jij bent mijn zoon niet meer”
   En toen ging Remco weg

  2. Toch begrijp ik niet wat de eigenlijke reden is dat Daan dit doet..
   Waarom heeft hij zo’n uitgesproken hekel aan Rik?
   Het is mij ieder geval niet duidelijk( en vind het ook een zeer misselijke,achterbakse en lage actie van hem!)

   • Misschien heeft Daan nooit geleerd om liefde te geven en doet hij de mensen waar hij van probeert te houden het meeste pijn. Of omdat ie zo boos is op Maria (eigenlijk z’n woede tegenover Eduard), projecteert ie alles op Rik.

  3. Shanti die na een tijdje met Anton zijn kindje aan papt of dat het kind als een tiener voor de deur staat bij Anton!

   • MrT.Kuilboer op

    Nee zij draagt zijn kindje (kindje van Anton) in haar buik blijkt uit de spoilers…..wat ze bedoelen is zij is in verwachting van een baby van Anton

  4. Ooit was ik grote fan, maar die verhaallijnen zijn echt pfff vermoeiend.. Ik kap met kijken, had ik al veel eerder moeten doen, ik had mijn tijd beter kunnen gebruiken om meer mn best te doen voor mn studie, die heb ik al jaren verkloot door deze serie, wanneer stoppen jullie is met de serie tijd voor iets nieuws, hoeveel jaar is het er al wel niet op, juist te lang.. te lang dradig en te voorspellend.. Vaarwel en tot nooit meer ziens wat betreft GTST, ik leef gewoon door met andere dingen..

   • Vind dit sneu op

    Hahaha pies in me broek van het lachen je hele studie verknald door deze serie hahaha vind ik super knap van je misschien ligt het niet aan de serie maar aan jouw hersenen of was de opleiding te moeilijk voor je. Sneu

   • De serie duurt maar max 30 min inclusief reclame. Denk toch dat de reden dat je je studie verkloot hebt aan jezelf ligt. Zat mensen die studeren en daarnaast werken, voor kinderen moeten zorgen en nog tijd hebben om gtst te kijken zonder dat er iets “verkloot” word

   • Nou bewijs je aan heel nederland dat je zelf een luiedonder bent.

    Want het kan nooit de schuld van goede tijden slechte tijden zijn dat je je studoe verkloot.

    Je kan maar beter eerlijk zijn dat je je studie keuze helemaal niet leuk vind en daarom niet je best doet.
    Maar dat kan zeker niet door een serie komen die maar 1 half uurtje per dag op tv is dus tijd zat om te leren voor je studie.

   • Gelukkig!

    Zou nu wel eens een verhaallijn willen waar ik een “feel-good” gevoel bij krijg. Ben ik wel aan toe.

    • Zelfs bij ieder feel-good moment krijg ik een vervelend gevoel omdat je weet dat het bij GTST vaak meteen weer mis gaat. Het zou soms wel eens iets langer goed mogen gaan.

   • Romy einde verhaal vergeet het maar dat heeft nog een staartje.
    En misschien ziet Zoë wel Daan samen met dat meisje wat aangifte deed tegen Rik.

  5. Zoë die onterecht twijfelt aan Riks onschuld en Aysen die probeert de zaak in de doofpot te stoppen ten gunste van Rik. Zou er toe kunnen leiden dat beide dames Meerdijk verlaten. Of Aysens vertrek heeft te maken met wat Billy nog van plan is. Ik ben benieuwd wat de verhaallijn rond de cliffhanger is, maar ik vermoed dat deze al in gang is gezet. Nu opeens zo vanuit het niets deze beschuldiging aan Riks adres kan een opzet zijn voor een aanvaring tussen Zoë, Rik, Aysen en Daan. Die dan uit de hand loopt tijdens de cliffhanger. En daarnaast denk ik dat Ludo en Janine samen proberen om Billy uit te schakelen. Janine doet wel alsof ze zo braaf is, maar doet net zo vrolijk met Ludo mee. Of zou ze haar aandeel van de gijzeling na het moordspel al vergeten zijn?

    • Misschien dat je je studie niet zou verkloten als je minder tijd zou geven aan negatieve comments te schrijven op internet. Veel negativiteit hangt er rond je en andere maar de schuld geven. Weinig/geen zelfinzicht heb je echt.

  6. Wanneer gaan Zoë en Aysen de serie uit?? Aangezien het al bekend was…. ben erg benieuwd hoe.. En Shanti die gaat niet zeggen dat ze zwanger is of luistert naar haar moeder die zegt dat ze voor zichzelf moet kiezen.. Zoe die iets gezien heeft?? Wat niet waar is?? over Rik?? dan vertrekt ze misschien?? En Romy/Evelien komt misschien dan toch samen met Rover? Dan wordt alles weer ”beter” zelfde meegemaakt misschien??