Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 20 t/m 24 november

  25

  MA 20/11
  Rover verwacht dat Noud kwaad wordt als hij toegeeft wat hij Kimberly heeft aangedaan. Sjoerd krijgt de indruk dat Bing relatieproblemen heeft. Nina probeert Laura te ontlopen. Q laat Kimberly iets zien waar ze meteen door van slag is.

  DI 21/11
  Als Kimberly zich heeft opgesloten, doen haar vrienden er alles aan om haar naar buiten te krijgen. Aysen loopt tegen een reprimande aan als ze hard optreedt tegen een zakkenroller. Rovers actie wordt geprezen door zijn familie, maar Q ziet de andere kant.

  WO 22/11
  Zoë zoekt hulp bij Lucas als ze iets wil organiseren voor Nina. Janine en Ludo zijn enthousiast tot ze horen dat het idee van Zoë komt. Abel heeft verbijsterend nieuws voor Rikki. Sjoerd bemoeit zich hier ongevraagd mee.

  DO 23/11
  Nina heeft het gevoel dat ze buiten de vriendschap van Zoë en Aysen staat. Van Lucas hoort ze dat Zoe een ‘sugar girl’ is en dat de bron van dit bericht vlakbij Nina ligt. Zoë doet een lijmpoging in een slechte relatie.

  VR 24/11
  Sjors ontdekt dat Amir jarig is en besluit iets op touw te zetten. Bing geeft goede raad als Sjoerd in de put zit om Bram. Sjoerd doet daarna precies wat hij niet moet doen. Rik is blij dat Rikki wat afstand van Abel houdt.

  Delen

  25 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Je boy Sanders op

   Oke ik heb net de aflevering van woensdag 22/11 gezien en er stoort mij iets heel erg. Waar ze er normaal maanden over doen om een liefde op te bloeien voelt het nu als ik dus maanden niet gekeken heb. Het laatste wat ik namelijk van Rikki en Abel zag was dat ze samen een leuke eerste date hadden en nu gedragen ze zich alsof ze al maanden bij mekaar zijn en niet meer zonder mekaar kunnen. Viel dat meer mensen op?

  2. In de aflevering op video land van dinsdag zie je dag rover iets doet dat hij miss weg gaat.. zeg niet wat maar degene die het gezien hebben.. denken jullie dat rover er uit gaat??? ?

  3. Toen die zo door vroeg wie de vader was van Teddy, kreeg ik het gekke gevoel dat die familie van Thijs kon zijn. Maar dat zal vast wel niet.