Archief

  Spoilers 21 t/m 24 februari

  21

  Maandag 21 februari

  Hoe zal Janine reageren als ze erachter komt dat Ludo haar plan heeft verijdeld? Billy probeert te voorkomen dat Francesca, de moeder van Pieter, haar herkent.

  Dinsdag 22 februari

  Steef wint weer een gamewedstrijd en besluit het verdiende geld direct uit te geven. Merel en Demi proberen op Saskia in te praten. Nina bemiddelt tussen haar bakkeleiende ouders.

  Woensdag 23 februari

  Henk gaf Laura een mooie ring om hun liefde te vieren, maar hij schrikt als ze het sieraad ineens niet meer draagt. Robin geeft zelfverdedigingscursussen en dat brengt Merel op een idee. Bing is jaloers op Nina.

  Donderdag 24 februari

  Rik komt achter een groot geheim van Billy. Zal hij haar zover krijgen om het eerlijk met Shanti te delen? Robin blijkt Daan leuker te vinden dan hij in eerste instantie van haar had verwacht.

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Man man man, wat wordt GTST slecht zeg! Het gaat alleen nog maar om seks… Bing en Nina met dat gruwelijk slecht in beeld gebrachte verhaal over een open relatie, Daan die ontevreden is over Robins dominantie in bed, de eerste keer van Merel, een tijdje terug met Anton en zijn erectieproblemen… okay, seks is een deel van het leven. Klopt. Maar er wordt echt veel teveel nadruk opgelegd de laatste maanden. Alsof dat het enige belangrijke in een relatie is xD

   Haat reacties in 3-2-1…

  2. Seriously, wat een achteruitgang qua verhaallijn.
   Ik kijk nu best lang naar gtst maar echt ik zou zeggen schiet de schrijver alsjeblieft dood. De ene blunder na de andere dat van nina en bing afschuwelijk van Saskia en afschuwelijk ze houd maar haar mond van ludo en janine vreselijk. Één bak met ellende deze serie. En daarom sla ik de laatste paar afleveringen gewoon over en misschien kap ik er helemaal wel mee.

   — WAARSCHUWING GTSTCOURANT: graag letten op het taalgebruik! —

  3. Jammer dat het allemaal eenzijdige reacties zijn.
   Nee het klopt! Het is niet traditioneel maar het is wel normaal en kan in sommige relaties werken. Ook goed dus dat ze dit verhaal vertellen net zo goed als grensoverschrijdendgedrag. Het is actueel en daarom voor vele herkenbaar. Maar blijkbaar weten die mensen deze aite niet te vinden want het is 1 en al niet goed, niet normaal en alleen maar negatief. Ik ben over sommige verhaallijnen juist positief gestemd. Mag ook gezegd worden. Fijne avond.

   • Helemaal mee eens. In mijn omgeving zie ik het steeds meer gebeuren, stellen met een open relatie. Meestal hebben ze geen kinderen, want dan wordt het wat ingewikkelder. Maar ik ken ook een stel met 3 kinderen die al jaren gelukkig zijn in een open relatie. Het is dus zeker een deel van de werkelijkheid, of je het als kijker nu wilt of niet… Dus het aansnijden van het onderwerp vind ik top, alleen hoe de schrijvers het aanpakken niet. Maar ja, er is wel meer wat de schrijvers volledig verpesten… (Lees: de zoveelste ruzie tussen Janine en Ludo, echt helemaal klaar mee)

    • Open relatie met kinderen? Ben jij wel 100? Wat ga je zeggen tegen je kids “mama is vanavond ff met een ander aan het neuken”?

     • Dat jij zo kortzichtig denkt over een open relatie zegt meer over jouw kennis dan over mensen met een open relatie. Want een open relatie is namelijk meer dan alleen seks. Dat bij GTST daar juist de nadruk op ligt is dan weer jammer.

      O ja en Marcel, je hebt je mond vol over kinderen, maar let even op je eigen taalgebruik, op deze site komen namelijk óók kinderen. Dus ben jij wel 100%, met je asociale taalgebruik? Wat ga jij zeggen tegen je kids als ze lezen dat papa dit soort taalgebruik onder een reactie gebruikt? Lekker voorbeeld ben je!

  4. De verhaallijn van Bing en Nina open relatie met 3 kids ? slaat ook nergens op inderdaad en Marwan & Merel ook niet dat Marwan een nieuwe vriendin krijgt logisch maar met de tante van je zoontje ? jakkes ! . stop dr mee.

  5. Laura heeft dementie/Alzheimer denk ik,
   De verhaallijn van Bing en Nina is niets aan, noeten alle vrouwen het nu normaal gaan vinden als hun man een open huwelijk willen? Is dat de trent van 2022 🤮
   Ludo en Janine mogen van mij wel uit Gtst, steeds dezelfde onzin!
   Billy en haar moederrol word je ook doodziek van! Ook steeds dezelfde cirkel

  6. Bing is jaloers op Nina. Hou toch op met deze verhaallijn, slaat toch nergens op.
   Wellicht ben ik ouderwets, maar hoort dit tegenwoordig bij een gelukkig huwelijk 💒 met 3 kinderen.

   Daarom vraag ik mij af wat de schrijvers ons hiermee willen vertellen of duidelijk maken.

   • Nou dat vind ik dus ook, wat een idiote en ook nog slechte verhaalllijn.
    En dan gaat Nina vreemd en vergeet ze er even bij te vertellen dat ze getrouwd is, wat een bulls….

   • Dat Bing jaloers begint verwondert mij niet, het wordt dus hoog tijd dat die open relatie gedoe stopt want daar gaat vodden van komen.

  7. Janine is woest, en weet niet of ze er met Ludo uit wilt komen. Moeder van Pieter weet wel wie Biiliecis, en wilt haar erbij lapoen dat ze geld heeft aangenomen om shanty te verzwijgen. Steef komt in financiële shit, om de jeugd het voorbeeld te geven. En de fam van Saskia denkt fat Saskia bedreigd is, en bedoelen het goed haar mee te nemen in zelfverdedigings cursus. Bing is toch bang Nina kwijt te raken en stoppen met deze onzin. Laura is vergeten waaromze de ring gekregen heeft. En Daan verwacht weinig en krijgt gelukkig veel. Exit Daan, die met zijn liefde gaat verhuizen