Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 21 t/m 25 maart

  9

  MA 21/3
  Job heeft een rekening openstaan bij Maxime en wil dat in natura betalen. Linda zorgt ervoor dat Rover het huis voor zichzelf heeft, zodat niet zijn date met Benthe in de weg staat. Anton moet zich inhouden ten opzichte van de brutale Sam.
  DI 22/3
  Nina voelt zich geweldig door alle positieve persberichten. Aysen en Anton vinden dat Sjoerd op een onverantwoordelijke manier omgaat met zijn vaderschap. Thijs probeert Sjoerd voor de rechter te krijgen. Rikki is genuanceerder.

  WO 23/3
  Laura vindt dat Job niet correct omgaat met Jefs ‘erfenis’. Sjors houdt haar gevoelens voor Bing verborgen, maar hij kijkt daar dwars doorheen. Als Nina voor een groot dilemma staat, wil Maxime haar helpen. Maar Nina beslist zelf.

  DO 24/3
  Sjoerd moet een moeilijke toezegging doen als hij vrij wil komen. Sam probeert Rik mee te krijgen in haar plan. Job zit plotseling opgescheept met een ex-vriendinnetje en heeft hulp nodig. Rikki neemt een ingrijpend besluit en moet dit aan Thijs vertellen.

  VR 25/3
  Sam gaat de strijd met Linda aan over het huisarrest. Janine doet een persoonlijke openbaring als Hein zegt dat hij haar volledig vertrouwt. Ze weet niet dat hij een plan heeft. Nina voelt zich klemgezet als Bing wil dat ze zich aan zijn zakelijke voorwaarden onderwerpt.

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het wordt erg kinderachtig allemaal nu veel ouderen er uit zijn of bijna geen rol van betekenis meer spelen. Het draait nu alleen maar om verliefdheden of verzwegen dingen in de liefde, die valt op die en die weer juist niet…het zal toch niet zo zijn dat Bing en Sjors weer gevoelens voor elkaar hebben,dan krijgen natuurlijk ook Noud en Nina wat, Ludo zet een detective in om Janine te beschermen.
   Rikkie en Sjoerd zullen uiteindelijk ook wel weer iets krijgen na veel omwegen.
   En dan zijn we weer terug bij jaren geleden .
   Schrijvers neem een voorbeeld aan Dr Deen, daar zit tenminste een verhaallijn in, k,wou dat we elke dag zo,n soort soap kregen.

   • Hoi Aleid, wat je o.a. schrijft over de gevoelens van (tussen) Bing en Sjors, hoeven toch niet perse de gevoelens voor elkaar te zijn??
    Bij Sjors kriebelt ook wat richting Job. Bovendien Tim zegt nu wel dat hij in Meerdijk wilt blijven, zelfs een nieuw huisje op het oog heeft en opeens wel wilt samenwonen. Misschien twijfelt Sjors daar wel over. Vraagt ze zich af, wordt Tim wel echt gelukkig in Meerdijk???

    Bing zou dit zo maar kunnen aanvoelen dat er iets speelt bij Sjors, en zij dit voor zich wilt houden.

  2. Sjors & Bing dat weten we nu wel. Kan Sjors niet mee naar Kenia en Nooit , Nooit , Nooit meer terugkomen in Meerdijk?

  3. *Hahaha Job wilt zijn rekening in natura betalen hahaha.

   * Thijs wilt Sjoerd voor de rechter slepen, uiteindelijk zal de waarheid wel boven tafel moeten komen omtrent Teddy.

   * Sjors houd haar gevoelens voor Bing verborgen, ik wist het wel dat dit zou gebeuren, ik denk ook niet dat het huwelijk van Nina en Bing doorgaat, Bing kiest voor zijn grote liefde Sjors.

   * Ex vriendinnetje van Job zal denk ik wel die dochter van Herman Brood zijn, die de rol gaat spelen.

     • Kom op Gooitske, ik weet niet uit welke spoiler hierboven, jij opmaakt dat Nina zwanger zou zijn. Bovendien Bing is onvruchtbaar geworden door de behandelingen tegen kanker. Ook al is Bing van kanker genezen, zijn onvruchtbaarheid blijft.