Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 22 t/m 26 april 2019

  11

  MA 22/4
  Bing schopt een rel op het politiebureau. Lana probeert JoJo te porren voor haar vluchtplannen. Nina raakt ongerust na een telefoontje van Aysen. Sjors begrijpt niet waar zij een woede-uitbarsting aan verdiend heeft.

  DI 23/4
  Daan houdt Rik nauwlettend in de gaten en treedt hard tegen hem op. Nina merkt dat Janine zich anders gedraagt dan normaal. JoJo gaat haar eigen pad volgen, ook al is Lana het daar helemaal niet mee eens. Aysen moet moeite doen om haar vriendje onder controle te houden.

  WO 24/4
  Aysen neemt maatregelen na een illegale huiszoeking. Als Anton niet thuis is, drijft Linda de strijd met Shanti op. Shanti start een tegenactie. Ludo krijgt een lucratief aanbod. Sjors is diep teleurgesteld in Amir.

  DO 25/4
  Linda haalt een verrassende logé in huis. Anton verwijt Lucas en Flo dat Tiffy door hun toedoen uit zijn leven is verdwenen. Janine gaat de strijd aan met Ludo. Als Ludo vermoedt dat dit is ingefluisterd door Rob, is hij boos.

  VR 26/4
  JoJo liegt over de reden waarom ze haar broer niet onder ogen kan komen. Als Rover haar zwaar teleurstelt, neemt ze een drastisch besluit. Lucas voelt zich schuldig over het voorstel dat hij aan Flo heeft gedaan.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat Billy via Rob Ludo en Janine uitelkaar gaat drijven. Ik denk dat ze t werk van Martine Hafkamp [Maddy Everest ] moet afmaken in opdracht van Martine + zelf ook wraakgevoelens omdat ludo aan Aysens kant bleek te staan.

   • Een goed innerlijk? Iemand net een goed innerlijk begint niks met een getrouwde kerel die ook nog eens ouder is en de vader van haar vriendin.

    • Ja een goed innerlijk. Getrouwd? Woon je apart als je getrouwd bent? En leeftijd? Wat heeft dat ermee te maken? Ohh wacht, 2 jaar leeftijdsverschil is acceptabel he? Wettelijk vastgesteld toch? Ohh ja en in meerdijk kennen ze elkaar niet he? Ohh wacht jawel iedereen kent iedereen en iedereen is bevriend met elkaar.. want als je op die fiets wil gaan. Wat doen sjors en nina bevriend samen? Kimberly en nina?

     • Hij woonde apart omdat hij een ‘pauze’ wilde zodat hij alles op een rijtje kon zetten. Maar hij was nog steeds getrouwd.