Archief

  Spoilers 22 t/m 26 mei

  36

  MA 22/5
  Nina brengt zichzelf in een levensgevaarlijke positie als ze de opdrachten en raadgevingen van privédetective Leon naast zich neerlegt. Sjors heeft een verbijsterende mededeling voor Bing. Ludo ontsnapt uit het ziekenhuis.

  DI 23/5
  Nina wordt in shock afgevoerd, maar moet bij de politie een verklaring afleggen. Sjors zwijgt als Lana vraagt wat er met oma is gebeurd. Ludo krijgt twee aanbiedingen: een van Maxime en een van Linda.

  WO 23/5
  Rover komt in actie tégen de gemeente en vóór asielzoekers. Als zijn moeder tegengas geeft, is hij daar al snel klaar mee. Sjoerd heeft niet door dat Rikki het niet trekt als hij in haar buurt is.

  DO 24/5
  Rik krijgt een versnelde cursus zelfverdediging van Aysen en van het één komt het ander. Sjoerd en Job proberen Noud aan een meisje te koppelen. Bill doet een goede daad voor Rover. Linda wil dat Bill haar kant kiest.

  VR 25/5
  Vandaag komt er een eind aan het geheimzinnige gedoe en presenteert Lucas zijn verrassing aan Felix. Dat gaat niet vlekkeloos. Bill biedt Ludo een baan aan. Linda en Anton trekken een conclusie over hun latrelatie.

  Delen

  36 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zo te zien brengt Martine wel wat te wegen bij mensen dus die zulle ze niet zomaar laten gaan…. het verhaal van Martine is nu pas begonnen!!!!

   • Dat zo ie zo Nina daar gaat iets mee gebeuren! En Martine zal daar verantwoordelijk voor zijn… maar dat zal een cliff hanger worden die in de meerdijk app zal voortvloeien! Zodat iedereen met de app bezig blijft

  2. Ludo komt er mee weg ? Hij heeft genoeg meegemaakt vind ik..martine heeft genoeg gedaan voor dat ze Ludo kende dus ben blij dat ze weg is

  3. Ik vind het helemaal niet leuk dat Martine weer weg is. En Ludo komt weer weg met zijn streken alsof hij.zo braverik is.

   • Alsof Martine heilig is de is de oorzaak van dit alles. Als ze Nina nooit wat had geflikt en Ludo niet had lastig gevallen vroeger en zijn kinderen bedreigen was er niks aan de hand. Ik denk dat jij de afleveringen van 12 jaar terug moet gaan kijken en dan kijken of je dezelfde mening hebt. Sowieso not.

    Martine is hier de laffe moordenaar en niet eens eerlijk zijn tegen je kind zegt genoeg. En Ludo pakt haar toch wel aan en het loopt toch slecht af voor Martine uiteindelijk de gevangenis in waar ze hoort.

    • Ludo hieldt 1e instantie 5 miljoen gulden/euro achter die van Sjors waren. Uit een erfenis van haar vader. Hij is begonnen! Niet Martine.

  4. Einde van de heks Martine nabij of ze gaat dood, of de bak in voorgoed wat een achterbaks mens is dat!

  5. Noud had vandaag weer contact met “Becky” (zogenaamde vriendin van sascha) Maar het klinkt verdacht veel op Elin (uit nieuwe tijden) die zich voordoet als Becky..

  6. Spoiler maandag 29 mei

   Nina komt in conflict met Bing als hij, na alles wat er gebeurd is, Sjors nog steeds blijft steunen. Janine wil niet dat Ludo de strijd aangaat met Bill. Rover is niet blij met het dure cadeau dat Anton voor hem gekocht heeft. Maxime krijgt bewijs van de manier waarop Sanders Inc. in handen van Bill is gekomen.

   ps. rover wordt een beetje een te verwend kind wat nergens meer blij mee is

  7. Dat pand heette scala. Toen Nina wegvluchtte toen Jasmin in opdracht van Martine haar moest bevrijden uit de klauwen van Isabella. Want Isabella zou Nina anders hebben gedood en dat zou de wraakactie tegen Ludo van Martine in gevaar lopen en zou ze meteen opgepakt worden door de politie.

  8. Het word tijd voor mooie grote aanslag, een bomaanslag ofzo, of zoiets als jaren geleden toen de hele pand in de fik stond, kan effe niet op de naam komen van die centrum.

  9. Bah t word te lang uitgemolken. Ben wel klaar ermee. En weer kan martine ermee wegkomen? Nina kan ook zwanger worden in de soep van bing
   En er alleen uitgaan vanwege de flexwet. Of er helemaal niet uit want se soap.loopt 3 mnd op voor en zij hebben ook 2 a 3 mnd zomervakantie. Dan ligt alles toxh stil.
   Al met al vind ik deze hele verhaallijn niks meer aan .Gelukkig nemen wij gtst op en spoel ik de laaste tijd buiten de irritante reclameblok flink door
   Gtst schriivers …verzin eens wat beters wat.niet zo uitgemolken word.

  10. Ik denk dat er bij de clifhanger iets met Nina ga gebeuren zodat ze een tijdje de serie uit kan ze is tenslotte in het echt zwanger.

  11. Martine heeft altijd als ze een hekel aan iemand heeft die persoon het leven zuur. Helen Helmink en nu Ludo. Obsessieve vrouw

   • N. Sanders op

    Alleen maakt ze een hele grote fout Ludo te onderschatten. Hij vermoord weliswaar geen mensen maar hij is sluw en gevaarlijk als het moet.

  12. Nee Martine is gevlucht maar komt denk ik wel terug in de zomercliffhanger, zei gaat zich denk ik voorbereiden op een aanslag op de familie Sanders, het word denk ik een spannende zomercliffhanger.

  13. Wat een week zeg, maar als dit het is, wel matig, ik wil keiharde wraak van Ludo, maar als Hafkamp er niet meer is, dan valt er geen wraak meer te nemen, maar ik denk dat Hafkamp niet dood is en in de clif weer te voor schijn komt en staan Ludo en Hafkamp oog in oog en Ludo krijgt opnieuw een hartaanval en zakt in elkaar en dan 2,5 maand wachten 🙂

   • N Sanders op

    Ludo gaat haar sowieso opzoeken en dan staan ze wel tegenover elkaar. Ik geloof ook niet dat het hierbij blijft.

    Een aanslag op bijvoorbeeld Nina zou leuk zijn voor de ultieme wraak van Ludo. Dat zou ik nog graag zien.

    • Nina wordt zo ie zo ontvoerd ze gaat met zwangerschapsverlof . Na de zomerstop zal die denk ik ingaan dus ja die zullen we dan verlopig tot de zomerstop zien ergens tussen nu en de zomerstop zal ze dus ontvoerd worden…

  14. Oeh Martine is m dus gepeerd en weer spoorloos verdwenen. En Ludo begint een nieuw leven als werkzoekende en dakloze.

    • Ja. Dat zegt lekker veel ook. Iedereen moet natuurlijk denken dat ze dood is. Die duikt gewoon weer op.

     • Erg knap, want ze heeft haar misdadige plannen toch bekend aan Aysen in een video? Die wordt dus gezocht. En Aysen staat ook erbij te kijken als Martine met de helikopter vlucht. Dus als Hafkamp terug keert, dan belandt ze toch achter tralies.

   • Martine springt vrijwillig uit een helikopter en Bing is onvruchtbaar.. Nina deed in de aflevering van volgende week maandag niks bij Martine..