Archief

  Spoilers 23 t/m 27 april 2018

  47

  MA 23/4
  Lucas en Kimberly amuseren zich mateloos als Noud een straf moet ondergaan. Nina krijgt de schrik van haar leven als ze ziet wie het slachtoffer is van haar roekeloze rijden. Ze vat het plan op om terug te gaan naar Hong Kong.

  DI 24/4
  Loes merkt hoe serieus de kinderplannen van Bing zijn. Zoë raakt overstuur door een onbezonnen actie van Sjoerd. Nina ontdekt dat Bing en zij afgeluisterd worden.

  WO 25/4
  Aysen eist meteen uitleg van Alex wanneer er schot zit in de moordzaak. Sjoerd kan niet oprecht blij zijn bij het nieuws over zijn vader. Sjors worstelt met haar liefdesleven nadat Janine haar mond voorbij gepraat heeft.

  DO 26/4
  Aysen probeert Zoë te spreken zonder politietoezicht. Anton ontdekt dat Sjoerd bezig is met een wraakplan. Zoë gaat door een diep dal als ze geforceerd wordt om zich de gebeurtenissen rond Jan Maes te herinneren.

  VR 27/4
  Amir ziet dat Farah geniet van Koningsdag, de vrijmarkt en alle koopjes die er zijn. Het brengt hem op een idee waar hij de hulp van Bing voor nodig heeft. Q gaat een uitdaging aan van Noud en Kimberly.

  Delen

  47 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Aflevering 5720 ; Lana gaat weg van huis, heeft space brownies gebakken. Aflevering 5721; Lana haar telefoon gaat als ze in de haven zit, ze heeft zwarte laarsjes aan. Ze schrikt van iemand en rent weg. Bing stapt uit de auto en blijft stil staan. Er ligt veel touw op de steiger, en degene die jan de trap gegeven heeft staat boven aan het trappetje van de boot, iemand met een half lange jas, pauze 1.30 van aflevering 5721. …. Lana is het dus niet? Is het dan toch Bing? Of Loes?

  2. wraakactie van Sjoerd is dus dat hij alles annuleert van de Bruiloft en Aysen laat opdraaien voor de kosten, die ze niet meer terug krijgen? Of zal hij toch naar zijn vader luisteren? .. en die therapie van Aysen heeft geholpen, zal ze er nu snel achterkomen van wie de voetafdruk is? Het word tijd, het duurt nu al wel heeellang….. Welke aflevering zien we ook alweer dat hij de kant op wilt komen, dan zie je toch schoenen?welke schoenen had lana aan op die avond? En welke schoenen droeg Loes toen ze bij Bing was? Het duurt allemaal wel erg lang…………………………….

  3. Bing zou zijn vader kunnen vragen als donor mannen zijn toch langer vruchtbaar volgens mij heeft Lana Jan die trap gegeven uit noodweer.

    • Maar wie waarschuwt zij dan aan de telefoon?? Durft ze daarom niet naar school omdat de zoon van Jan bij haar in de klas of op school zat?

     • En waarom schrikt ze dan zo van Loes en Zoë?? Ze heeft Zoë waarschijnlijk gezien maar die reactie om Loes?.. Welke aflevering zie je ook al weer dat hij naar boven wilt komen? Dan zie je schoenen? Iemand ? Welke schoenen had Lana aan en wat droeg Loes toen ze bij Bing thuis was?

  4. Gtst mistake op

   In de aflevering van woensdag 25 april zit een fout. Aysen zegt tegen Rick dat Zoë beweert ANTON een trap te hebben gegeven terwijl zij dit niet meer weet. Dit moest natuurlijk zijn: Zoë beweert JAN een trap te hebben gegeven!

  5. Ik lees vaak de reacties dat veel mensen gtst toch wel saai beginnen te vinden. Tot nu toe dacht ik altijd dat het juist wel weer een beetje spannend was geworden sinds een jaar/paar jaar terug. Maar dat valt toch tegen. Je denkt dat er iets gaat gebeuren maar er gebeurd niks. En bij de dingen die er gebeuren gaan ze ook niet genoeg erop in. Zoals loes met Nina en bing, of Zoë in haar cel. Aysen nu het uit is met Sjoerd? Rik die Zoë zal helpen? Sjors die liefdesverdriet heeft? Loes die niet de waarheid heeft vertelt over haar rol in Jan Maes. Noud en Kimberley?! Het is er wel maar het kan veel uitgebreider en spannender gemaakt worden. En daardoor is zijn de verhaal lijnen niet meer interessant. Niks heeft een gevolg. Behalve de dood van Jan Maes dan. Aan het begin was het nog spannend en verrassend. Maar dat liep over naar saai, suf en langdradig. Vraag me af of de schrijvers toch niet meer out of the box kunnen denken, zoals vroeger. Of leukere personages erin kunnen zetten. Het is niet voor niks dat meer dan de helft van de gtst kijkers terug verlangen naar de oudere personages. Omdat ze weinig overtroffen worden. Het is mogelijk omdat te overtreffen. Maar tot nu toe lijkt het me nog niet gelukt. Soms begin ik bijna te denken dat ik het zelfs beter zal kunnen. -_-

  6. Ik vind het allemaal maar saai worden,allemaal nieuwe acteurs,moet je is kijken als er een oud bekenden terug keert kijkcijfers schieten omhoog,Christophe haddad geeft aan als ze het vragen zou ik best terug willen keren als Nick,bas muijs Stefano zou het ook willen,winston/benjamin ookal meerdere keren aangegeven ik zou best een comeback willen maken,maar ze worden niet benaderd.benjamin was echt een tof personage in gtst hij is wel dood gegaan en als geest rond gezworven enz,maar verzin gewoon wat dat het ze tweelingbroer was ofz die zich voor deed als benjamin,ik bedoel kom is op,die oude acteurs dat was zo leuk en goed en gezellig en leuk naar te kijken het is gewoon niks aan meer zo,als er een oud bekende terug keert heb het dan ook over ouden bekenden,ga bij hun graf kijken ofz net als in het echte leven heb het over vroeger dat is toch leuk om de namen soms voorbij te horen komen van oude personages,t word gewoon te saai??

   • Ik verwacht denk ook dat Loes, Farah en Q niet lang meer te zien zullen zijn.
    Farah is een bijrol en is denk degene die komt te overlijden. Lana komt hier voor terug en verteld Alex dat Loes de fatale trap heeft gegeven. Q vertrekt denk gewoon omdat de schrijvers merken dat hij niet in goede aard bij het publiek valt. Net zoals toen met Jeffrey Hamilton en Robin Zijlstra als Fos en Milan 2.

    Mark en Marieke vullen de plekken van Loes en Q op. Lana komt (helaas door dezelfde actrice) terug voor vast in de cast als vervanger van Rikki.

    Stanley als terugkomend personage zou leuk zijn.

  7. Misschien heeft Bing hem wel terug getrapt het water in, aangezien hij ook terug kwam om de laptop mee te nemen??? Loes is aangereden en dus niet overleden, dit zou ook een ontknoping geweest kunnen zijn toch dat Lana alles verteld… Misschien overkomt Bing wel iets, aangezien Loes het niet aankan dat hij gelukkig is met Nina? Dan heeft zij hem niet en Nina ook niet. Dan komt Lana terug en verteld ze alles wat ze gezien heeft… ze heeft Zoe gezien waarschijnlijk en misschien Bing ook wel??? Ze was er toch de hele avond?

   • Nee Bing heeft Jan niet vermoord het is Loes, toen Lana Loes en Zoë zag raakte ze in paniek en bij Bing totaal niet. Loes heeft Jan denk ik vermoord uit verliefdheid voor Bing, zij gaat blijkbaar erg ver om Bing voor zich te winnen zelfs voor de auto springen.

    • Loes is een soort Meike…toen gespeeld door Robine van der Meer.
     Meike was geobsedeerd door Ludo en stinkend jaloers op Janine.
     Meike was ook maar 1 seizoen in de serie als vast karakter en kwam uit eindelijk te overlijden.

     Ik denk dat Nina/Loes/Bing ook tot een climax gaat komen. Farah of Amir gaat denk dood. Hiervoor komt Lana terug en zal Lana uiteindelijk vertellen dat Loes de fatale trap heeft gegeven.

     Dit seizoen nemen we afscheid van Loes en Farah en denk Amir.

  8. Waarom denken jullie dat het slachtoffer van de aanrijding dood gaat? Lijkt me sterk dat Nina over de babyplannen begint als ze gister iemand doodreed?

  9. Ik vraag me af waar Libelle die informatie überhaupt vandaan heeft? “Bronnen bij GTST”, dat kan iedereen wel zeggen. Boulevard heeft er ook geen melding van gemaakt. Voor nu ga ik er vanuit dat er helemaal niemand overlijdt.

  10. Ik ben aan het denken, zou het misschien niet kunnen dat niemand van de vaste cast dood gaat, maar dat “opa en oma Langeveld” overlijden? En dat er daarom een begrafenis is? Lana kan/mag daar dan niet meer wonen en komt daarom terug naar Meerdijk?
   Van mij mag dit wel snel gebeuren, want ik ben wel een beetje klaar met de Jan Maes verhaallijn.

  11. Maar als Lana naar een begrafenis komt moet dat wel zijn van een bekende, ik ben bang dat Sjors op deze manier uitgeschreven Word ok hoop het niet natuurlijk, want Lana kent maar weinigen en heeft maar een band met weinig meerdijker: zoals Sjors, Bing, Amir, en Rik dan zou 1 van deze 4 doodgaan.

   • Sjors heeft het al gehad over het nieuwe seizoen en dat wat er in het nieuwe seizoen met Sjors gaat gebeuren zij erg leuk vind en dit seizoen gaat iemand dood

  12. er staat ook niet bij dat de slachtoffer van de aanrijding komt te overlijden kan zijn dat het pas met de cliffhanger is

  13. Lana's comeback op

   Rik, Amir en Sjors gaan voorlopig niet dood. Dit omdat Ferri en Alkan gisteren gewoon op de set waren tijdens de Coen en Sander show in de GTST studio, en Melissa al met de schrijvers over volgend seizoen heeft gesproken.

  14. Lijkt er ook op dat Rik doodgaat. Hij komt niet meer voor in de spoilers van de komende 2 weken. Nina rijdt hem aan. Hij sterft 2 weken later na een coma . En dan komt Lana terug.

   • @Zebje, lees de reacties van @Lana’s comeback en @Iris.

    Rik is het dus niet!!!

    Op Facebook staat een filmpje over de Coen en Sander show in de GTST studio.

    • Misschien moet jij wat beter lezen. Want ze waren op de set vanwege de coen en sander show. Niet voor opnames van gtst dus het zegt niks of rik wel of niet doodgaat.

     • @Shirley iets vriendelijker mag ook wel.
      Ieder mag zijn of haar mening geven. En daar hoef je het niet meer eens te zijn, dat mag!!

      Melding van 09 april jl.
      De Coen & Sander Show gaat zo beginnen vanuit Meerdijk! Luister mee voor spannende onthullingen en leuke nieuwtjes!
      Zie ook ook op GTST facebook.

      Opnames zijn dus inmiddels geweest.

  15. Lijkt erop dat de verhaallijn van jan maes nog lang niet afgelopen is terwijl ze van januari tot nu al best wel veel verschillende verhaallijnen hadden kunnen behandelen