Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 23 t/m 27 maart 2020

  11

  Maandag 23 maart
  Tiffy en Lucas nemen het heft in eigen hand om de weerstand tegen hun plannen te weerleggen. Puck krijgt een aanbod dat ze niet kan afslaan, maar loopt tot haar frustratie tegen haar eigen onkunde aan. Nina kwetst Daan tot op het bot.

  Dinsdag 24 maart
  Saskia gooit alles in de strijd om Linda te overtuigen. Julian krijgt een geweldige kans van Bing. Ludo bijt zich vast in het mysterie van de vervalsing, wat Valentijn op scherp zet. Henk weigert zijn goudmijntje op te geven. Lukt het Nina om Daans verzet te breken?

  Woensdag 25 maart
  De clash tussen Henk en Ludo leidt tot Valentijns ontmaskering. Amelie krijgt veel mannelijke aandacht. Amirs vrienden regelen tegen zijn zin in een date voor hem, met een verrassende uitkomst.

  Donderdag 26 maart
  Puck kiest voor zichzelf, ten koste van Tiffy. Valentijn verraadt Amelie, maar heeft hiermee vooral zichzelf. Henk ervaart dat Ludo een tegenstander van formaat is. Anton raakt onder de indruk van Saskia.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Lieve Melissa Drost

   Ik vind het jammer dat je Weg gaat uit Goeden tijden slechts tijden want ik vond je heel erg Goed spelen EN kom
   Jij Terug of niet?

   Met de groetjes van Rob Bloebaum

   • Ik zou niet weten waarom. Inge heeft al eerder aangegeven niet meer terug te willen komen. Melissa wilde blijven, maar werd eruit geschreven.

   • @Dennis, het personage Sjors is uit GTST geschreven. Maakt dus niet uit of Inge Schrama of Melissa Drost nou het personage Sjors gespeeld had.

    Verder heeft Inge Schrama geruime tijd geleden al aangeven niet te kunnen of willen terugkeren als Sjors in GTST.

  2. Kaasstengel op

   Ik hoop niet dat ze die Daan/Nina/Bing verhaallijn tot de zomer gaan rekken. Dat aantrekken en afstoten van Nina en boze Bing hebben we nu wel gezien wat mij betreft. Laat Nina gewoon verder gaan met Daan of haal ze alle drie uit elkaar want dit begin ik zelfs irritant te vinden.

   • Ja vindt ik ook en ik ben benieuwd of het Nina lukt om Daan te helpen en dat ze eerlijk is dat ze verliefd op hem is