Archief

  Spoilers 23 t/m 27 september 2019

  26

  Maandag 23 september
  Janine overvalt Nina met nieuws over haar en Ludo en met nieuws over haar en Rob. Ludo daagt Alex uit om met bewijzen tegen hem te komen. Robs houding staat Billy niet aan, dus kapt ze hun samenzijn scherp af.

  Dinsdag 24 september
  Rob valt uit tegen Janine. Daan krijgt er steeds meer lol in als hij met Puck uitgaat. Sjors voelt zich gekwetst als Amir niet ingaat op haar hulp. Janine doorziet al snel de ware bedoeling als Nina haar een bezoekje brengt.

  Woensdag 25 september
  Valentijn wil een benefietconcert geven voor Diabetes met JoJo als hoofdact. Rob probeert onder een valse naam tickets te boeken. Kimberly en Shanti ontdekken dat Harma haar leven hopeloos en uitzichtloos vindt.

  Donderdag 26 september
  Amir moet Sjors bekennen dat hij opnieuw een paniekaanval heeft gehad. Lucas zweert het daten af nu hij echt vader gaat worden. Bij een fotoshoot geeft Valentijn de fotograaf een geheime opdracht.

  Vrijdag 27 september
  Via Ludo ontdekt Billy dat Rob tegen haar liegt. Daan daagt Nina uit door veel aandacht aan Puck te geven. Janine smeekt Rob om eerlijk te zijn. Rik bemoeit zich ongevraagd met Daans zoektocht naar woonruimte.

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat Valentijn dik in de problemen komt , hij heeft geld nodig hij heeft een rekening geopend voor een benefietconcert voor Jojo diabetisch maar hij heeft er ook een pasje bij aan gevraagd ,
   Je kan je wel bedenken dat dit niet goed gaat en hij dikke stress krijgt.

   • Valentijn heel heel heel heel graag , kan niet acteren en dat vloggen slaat ook nergens op.
    Is typisch een ventje dat om zijn looks is aangenomen om d ejonge meisjes aan de serie te binden, helaas hebben de jonge meisjes anno 2019 hersens en lukt dit niet zo snel meer.

  2. @Moud helemaal mee eens. Weg met Valentijn en z’n gevlog. Ze hadden beter een Valentijn laten kunnen neerzetten die net zo gluiperig is als Nick. En zich echt met grote mensenzaken bezighield.

  3. Ik hoop dat Lone van Roosendaal die Billy speelt, in gtst blijft. Wat een fantastische actrice!
   Super Ludo en Billy samen, sterke acteurs.

    • Ja Ik zou het geweldig vinden als Ludo en Billy merken dat ze eigenlijk elkaar toch wel leuk vinden en Ludo helemaal is afgeknapt op het zoveelste verraad van janine jegens hem.
     Laat Janine maar een tijdje in haar eenzame sop nadenken dat alles wat Ludo heeft gedaan 20 jaar nog wat altijd in het teken van zijn liefde voor haar was en dat ze hem steeds een mes in de rug steekt.
     Billy en Ludo, bombastisch knalteam dat zou wat zijn een soort Bonny en Clyde maar dan doortrapter hahaha

   • Ik zie liever Valentijn vertrekken.

    Goed dat ze laten zien hoe jongeren/jeugd met een ziekte omgaan, diagnose niet willen accepteren, omdat ze bang zijn “vrienden” te verliezen of hun vrije en onbezorgde leventje, komt ook regelmatig voor in realiteit.

  4. Het wordt sowieso eens tijd voor een nieuw gezin. De familie Sanders heeft groot aandeel in de serie. Laat familie Huygens terug komen. Of familie Fischer dat lijkt mij ook erg leuk. Of een heel nieuw gezin.

  5. Ik kan niet wachten tot GTST weer wat beter wordt. Moet eerlijk zeggen dat het wel wat interessanter werd toen bleek dat Carmen eigenlijk gewoon een gestoorde gek is en achter Rob aan zit. Ik ben alleen helemaal klaar met dat iedereen maar achter Janine aan zit… het is gewoon echt niet realistisch meer dat zij a) nog leeft en b) nog niet doorgedraaid is. Valentijn weg en Jojo weg en dan kunnen we er weer tegenaan.

   • @ Edd , klopt idd wat betreft Janine. Tot nu toe
    – levend begraven door Sophia
    – bijna doodgestoken door Meike
    – op de brandstapel gezet door zuster Vincenza
    – bijna de schedel ingeslagen door Rene Meijer
    – neergeschoten door Wiet (wel per ongeluk)
    – placebo’s toegediend gekregen door Nick
    – bijna dood door dodelijke injectie van Hein Lisseberg deel 1
    – bijna gewurgd door Hein Lisseberg deel 2
    – en nu dus waarschijnlijk weer iets met Rob/ Carmen

    Verder nog bijna verdronken door een fietsongeluk, half verbrand door ruzie met Dian en met een wijnfles neergeslagen door Rutger Goedhardt.

    Vergeet ik nog iets?

    • Dat waren nog eens mooie verhaallijnen! Alhoewel ik meestal de verhaallijn van Janine wel leuk vindt.

     Ze is btw ook nog bijna neergestoken door Meike op de boot 🙂

     • Ja klopt, ik vindt de verhaallijnen van Janine ook meestal leuk. De bootscene met Meike had ik genoemd 🙂
      Ze kwam ook nog bijna om toen ze samen met Julian was opgesloten in het brandende S.O.S pand.

      Een journalist die overal induikt en daarnaast met Ludo gaat, is blijkbaar een gevaarlijke combinatie

     • Flapperdeflap op

      Wel als je daardoor de medicatie die je wel echt nodig hebt, in dit geval een bloedverdunner, niet krijgt. Ze kreeg toen een longembolie.

      • Ja klopt, dat was het idd. Ze kreeg het echte medicijn niet. Nick gebruikte dit om Maxime verdacht te maken. Uiteindelijk dachten Janine en Ludo ook dat zij de schuldige was. Vervolgens hebben ze ervoor gezorgd dat Maxime alles kwijt raakte, terwijl Nick de echte dader was.

    • Hein wilde haar in klein bedekken. Ze werd ook later ook nog afgeperst door die man in die loods. Waar Aysen ook voor het laatst gezien was.

   • Janine is ook niet heel slim bezig hoor. Je zou bijna zeggen dat ze het verdiend, met hoe zij zich steeds in de nesten werkt omdat ze het allemaal beter weet dan anderen.

    • Ja Janine is natuurlijk ook wel 1 van de meest centrale en belangrijkste kernpersonages van de serie (samen met Ludo en Nina naar mijn idee) dus die maken dan ook vaak deel uit van de grotere verhaallijnen