Archief

  Spoilers 24 t/m 28 december 2018

  11

  MA 24/12
  Bing doet alsof hij enthousiast is over een cadeau van Sjors en Amir. Marieke voelt zich in de steek gelaten door haar familie en komt zelf in actie. Ze wordt betrapt. Linda zet Daan voor het blok met een onbetaalde hotelrekening.

  DI 25/12
  Zoë krijgt mail van iemand waar ze dat nooit van had verwacht. Daan vraagt hulp aan precies het verkeerde figuur. Jef en Laura kunnen hun ruzie niet bijleggen, dus dreigt het voor beiden een eenzame kerst te worden. Rik wordt van twee kanten belaagd.

  WO 26/12
  Anton coördineert dit jaar het Bouwhuis-kerstdiner. Amir en Sjors verheugen zich op een intieme middag. Janine doet een bizarre ontdekking over Marieke en confronteert haar daarmee. Q heeft een kerstverrassing voorbereid, maar verknoeit het.

  DO 27/12
  JoJo en Rover treffen een onbekend meisje aan de ontbijttafel. Amir is ontdaan na een medicijnendiefstal in het ziekenhuis. Daan laat Bing weten dat hun plan in werking is gesteld. Anton zit met vragen over zijn eigen verleden.

  VR 28/12
  Linda verafschuwt Antons egoïstische keuze. Daan wordt betrapt wanneer hij naar zijn geheime woonruimte wil glippen. Lana doet een poging om Q enthousiast te maken voor het modellenwerk. Kimberly vertrouwt de situatie niet wanneer Zoë zich in een chatsessie verliest.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wat achterlijk tussen Laura en Jeff om de gehaktballen in de Koning en Smoellaria hahaha Facebook eigen schuld van die heks.
   Bing gaat zelf de bak in want Anton was er ook in het AZM toen Bing wilde inbreken in de Apotheek van het AZM

  2. @Henlie,

   Wat een achterlijke reactie is dit zeg!
   Kan jij uberhaupt fictie en werkelijkheid wel uit elkaar houden want ik heb er sterk mijn twijfels over..
   Je reactie zegt trouwens veel over hoe jij in elkaar zit…

  3. Misschien gebeurd dat ook wel zijn vervanger staat ook onder contract bij studio 100 doet daar ook veel dingen lijkt me niet echt combineren met vaste rol GTST