Archief

  Spoilers 24 t/m 28 september 2018

  43

  Maandag 24 september
  Janine is op een missie en heeft daar oude fotoboeken voor nodig. Ludo probeert een conflict buiten de politie om op te lossen. Linda weet niet wat ze hoort als Q nogal intieme vragen aan haar stelt. Bing moet samenwerken met iemand die hij verschrikkelijk vindt.

  Dinsdag 25 september
  Aysen wordt op een vreemde plek verrast door een halfnaakte man die ze maar al te goed kent. Marieke is erg onzeker door de diagnose die er over haar gesteld is. Carlos komt met een onverwacht voorstel. Bing reageert zijn onmacht af.

  Woensdag 26 september
  Lana is ontroostbaar als Q pas iets met haar wil als ze achttien is. Flo ziet het niet zitten als Lucas hem wil helpen met zijn vlog, totdat hij merkt wat Lucas’ inbreng kan zijn. Amir wordt overvallen door vaderlijke gevoelens.

  Donderdag 27 september
  Lucas besluit dat het huis verduurzaamd moet worden. Aysen weigert een werkopdracht van haar meerdere. Zoë stapelt de ene leugen op de andere om haar aanstaande schoonvader om de tuin te leiden.

  Vrijdag 28 september
  Rover laat het er niet bij zitten wanneer Kimberly zijn hulpvraag afwijst. Carlos licht Bing in over een foute beslissing. Amir krijgt de reden te horen van Sjors’ onvruchtbaarheid. Hij stapt woedend op Bing af.

  Delen

  43 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Na alle klachten, kunnen wij fans niet zelf verhalen bedenken? Misschien nemen de schrijvers wel wat van ons over! Ik kijk ook niet veel meer 1x per week misschien. Misschien kunnen we hier zelf schrijven wat we graag zouden willen zien. Is maar een idee hoor, val me niet aan!

  2. Beaudil kom terug! Je was geweldig goed! Deze soap heeft je nodig! Je bent/was de geweldige soapbitch. Mooi acteerwerk. Dus kom maar snel terug, heeft GTST nodig!!!!

  3. oohh booeee laten we even allemaal potje lopen janken.
   Gadver wat een negativiteit.
   Dingen veranderen nou eenmaal als jou buurvrouw geheugen verlies krijgt dan wat duurt het je ook allemaal te lang.

   Het is een serie en ik ben blij dat er iets nieuws is.
   Het was jaren lang een circkel van verhalen en verhalen die weer leken op die van het verleden.
   Niet alles is perfect maar we leven in de tijd 2018.

   En als je niet aanstaat maak dan ff gtst zeur groep aan op facebook en ga daar ouwe hoeren.

   Beetje positiviteit is ver te zoeken als ik reggiseur was had ik bij mezelf ook gedacht weet je wat zoek et uit.
   Als jullie zoveel beter doen waarom ken ik dan geen enkele films van jullie??

   Met andere woorden er zijn ergere dingen in de wereld, en tijden veranderen ook in serie’s.

   Probeer is anders te kijken dan door die donkere wolk.

   en ik kijk gtst ook al vanaf het begin en het is zoals het is.
   En ze doen het prima iets nieuws iets verfrissend.
   en Iedereen moet altijd wennen aan iets nieuws.

   Misschien kan je ook denken go die mensen die in gtst spelen zullen het ook wel anders vinden en ze spelen het gewoon goed.

   Dus waar blijft die Positiviteit!!!

   • @TamaraSarah, ik ben het met je eens. Positiviteit is ver te zoeken tegenwoordig. Overal is er kritiek en gezeur over, nooit is iets goed. En dat gebeurd niet alleen op de sites van GTST.

    Mijn indruk is, dat velen de achterliggende gedachten van de verhaallijnen niet begrijpen cq. niet snappen.
    Maar dat kan natuurlijk ook niet als je maar 5 minuten kijkt, maar vervolgens wel commentaar levert. Sorry dat kun je toch niet serieus nemen.
    Dit seizoen gaat maandag z’n 3de week in, beetje snel om dan al een (negatief) oordeel te geven.

    Laat mij dan wel positief eindigen, ik vind GTST op dit moment aanmerkelijk beter. Men schakelt in een aflevering sneller naar diverse verhaallijnen en blijven niet hangen in 1 verhaallijn per aflevering. Door sneller te schakelen, voorkom je dat een verhaallijn traag lijkt.

   • Yeah whatever op

    Zo positief klink jij het allerminst. Je bent misschien onbewust mensen aan het oordelen omdat jij denkt dat je er positief naar kijkt maar mensen hebben gewoon ideeen en fantasie. Beetje minder als je denkt dat jij wel positief bent zonder kritisch naar je eigen reactie te kijken. Ik kijk gtst ook vanaf het begin en geloof me dat jij nog in je pamper liep. Beetje rustig aan met onze lieve mede mensen. Je mag een mening hebben die op niks is gebaseerd in jou geval maar het siert je niet. Donkere wolk? Je bliksemt als een donderstraal met je dronkenmans praat. Laat een ieder gewoon hoe hij of zij is. Hoef je ook niet je ontwetende energie erin te stoppen. Dat jij genoegen neemt met gtst zoals het nu is wilt niet zeggen dat het anders kan en dat mensen mee leven met de serie is menselijk. Dus denk voortaan na voordat je rare dingen gaat typen. Al is dat misschien veel gevraagd. Het is niet het echte leven. Het is wat we kijken in het echte leven. Onderscheidingsvermogen darling. Pffffff tfoh………

  4. Heel gtst slaat nergens op nu, geheugenverlies word in elke serie gedaan, heel afgezaagd. Was zo blij dat het hele loes gebeuren over was, gaat nu nog eindeloos door. Zet het aan maar ben messtal na 5 minuten alweer met andere dingen bezig en vergeet heel gtst. Erg jammer dit. 5 minuten kijken naar Lucas en Flo, die fietsen, heel spannend!

  5. GTST word met de dag nepper. Kijk naar het geval Nina, ze had toch allang onderzocht moeten worden in het ziekenhuis en dan een behandelplan maken om der geheugen terug te krijgen. Wat nep ongelooflijk

   • Dit is geen zeuren maar een vaststelling van mensen die al vanaf aflevering 1 kijken, GTST is bar en bar slecht nu en de nieuwe acteurs slaan ook nergens op .
    Nina had gewoon heel geloofwaardig dood moeten zijn , maar nee hoor mevrouw zit in Spanje met het zoveelste trauma pffffffffffffffff

    • Yeah whatever op

     Yoo je bent niet verplicht om te kijken hoor negatieveling. Alsof het echt is. Dus nina kan de dans niet ontspringen oftewel de dood ontlopen omdat jij het daar niet mee eens bent. Hou toch op dramaqueen. Is juist spannend dat dit verhaal nog alle kanten kan op gaan. Het mindere is: jij niet. Tfoh…… ..

  6. Groot nieuws!!! LUDO EN JANINE VERLATEN GTST EN VERHUIZEN NAAR SPANJE. Ludo wil Nina dus niet ontvoeren, Ludo en Janine hebben een appartement gehuurd in de buurt van Nina, Bing denkt daar anders over maar Ludo wil dat Nina op zijn manier behandeld word. Dus het is dus goed mogelijk dat Ludo en Janine GTST gaan verlaten samen met Nina.

   • Caroline de Bruijn neemt op dit moment een film op “First Kiss” weet niet of ze het kan combineren, denk het niet. Ludo heeft sowieso een appartement gehuurd in Spanje, je weet niet voor hoe lang, en naast hun is Rik naar Engeland vertrokken voor minstens 6 maanden, hij heeft toch een vast contract? dus geen last van flex neem ik aan.

    • Die film draait in november al in de bioscoop, dus dan heeft ze al geen opnames meer. Denk dat ze hoogstens minder te zien is of misschien een paar weekjes weg. Er zijn sowieso altijd wel acteurs die er dingen naast GTST bij doen.

    • Ferri Somogyi (rik) is een paar dagen geleden vader geworden, dus misschien wilde hij gewoon even wat tijd voor zijn gezinnetje. En Bing heeft achter Ludo en Janines rug om Nina ontvoerd naar Meerdijk, dus ik neem aan dat Ludo en Janine dan ook gewoon in meerdijk blijven 🙂

  7. Ik kijk uit naar de confrontatie tussen Amir en Bing. Bing komt overal veel te makkelijk mee weg; hij heeft destijds ervoor gezorgd dat Sjors geen kinderen meer kan krijgen en daar is vrij weinig uit voor gekomen. Ik ben blij dat Amir hem ermee gaat confronteren.

  8. Zoë gebruikt Daan om zo aan meer geld te komen, ze weet dat Daan zijn opa geld heeft. Amir gaat van het kindje houden van Nina en Bing, dit was te verwachten.

  9. Word weer een matige week, spanning is er wel af, neem aan dat de missie van Janine Nina is. Confict Ludo zal wel met Carlos zijn enz. Maar het is niet duidelijk of Nina nu al in Meerdijk is of Janine ook naar Spanje is afgereisd

   • Matige week? Ik weet niet wat er aan de hand is maar het tempo is eruit wat een gezeur allemaal. Ik kijk op vrijdag bij videoland alles achter elkaar en denk achteraf waarom kijk ik! Maar wie weet zijn er nog kijkers die hier plezier aan beleven….