Archief

  Spoilers 24 t/m 28 april

  27

  MA 24/4
  Nina heeft een plan en daar probeert ze Aysen bij te betrekken. Bing roept de hulp in van Sjors als hij voor Nina een verrassing voorbereidt. Er wordt Kimberly een aanbod gedaan waar ze lang over na moet denken.

  DI 25/4
  Sjors is bang dat Martine zich met criminele zaken bezighoudt. Rik ziet dat het zijn dochter pijn doet als ze ‘nutteloos’ toe moet kijken hoe anderen haar problemen oplossen. Rover is ongerust over het lot van Kimberly.

  WO 26/4
  Maxime en Janine doen er alles aan om Ludo af te houden van een daad die hij nooit meer ongedaan kan maken. Job en Anna schieten Rikki te hulp. Het frustreert Bing dat zijn handicap zijn werk in de weg staat.

  DO 27/4
  Rikki licht Aysen in over een belangrijke ontdekking. Rover komt op televisie met een emotionele oproep. Anton maakt indruk op Linda door de juiste prioriteiten te stellen. Rik, Job en Anna beginnen aan een gigantische klus.

  VR 28/4
  Als Aysen een paniektelefoontje krijgt, gaat ze meteen op pad. Nina haalt een kroongetuige binnen. Kimberly bespeelt haar bewaker. Maxime belooft Anton dat ze er alles aan zal doen om Martine te slim af te zijn.

  Delen

  27 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wat een slechte verhaallijn van Malena en haar bewijs tegen de heks Martine, en de handlanger staat erbij als een Agent.En Aysen heeft niks in de gaten, hij heeft alles gewist.Het wordt weer gerekt naar de Zomercliff het seizoen van gtst moet weer korter de cliff eind Mei zo was het vroeger ook

  2. 1 mei janine’s hoop op ludos vrijlating vervliegt, hafkamp zal toch geen aanslag plegen op marlena en marcus he, ik vind dat het ludo treiteren wel eens afgelopen mag zijn. Word tijd voor payback

  3. linda en anton komen wel weer bij de van 27 april te zien, anton is koppig en durft zijn gevoelens niet te tonen aan aan linda

  4. hmm wordt Teddy of Thijs ondekt of papieren? Of ontdekt ze bij toeval iets over Martine terwijl ze erbuiten staat. Ik denk dat Kimberly [bijna] terecht komt in de klauwen van Martine.

  5. ik denk dat deze week als ik het zo lees of de week erna het uitkomt dat martine er achter zit en rover en kimberley worden een setje

  6. WO 26/4
   Maxime en Janine doen er alles aan om Ludo af te houden van een daad die hij nooit meer ongedaan kan maken.

   Wat zou dit zijn, een ontsnappingspoging of een moordaanslag, het laatste lijkt me sterk, hij heeft immers geen geld meer. Wanneer komt dit alles tot een climax en niet hopend pas tegen de zomerstop.

   • N. Sanders op

    Autobom misschien ala Nick door Leon maar dit keer niet bellen van stap die auto uit Hahah. Ludo slaat toch terug. Het eindigt sowieso slecht voor Martine. Alles kwikt en kapot en weer verdwenen. Of alles kwijt en de bak in gezien alle misdaden die ze heeft begaan. Er zijn meerdere aanslagen gepleegd door haar namelijk en liegen tegen de politie en misleiden en omkopen van getuigen/mensen komt ook ten laste.

  7. Aha nina speelt dus dubbelspel. Ze doet alsof ze gebroken heeft met haar familie. Maar ondertussen is ze bezig met a.s wraak naar bing martine en sjors,
   Toppie nina! Nu word de verhaallijn weer leuker. Maar hoop niet dat t lang uitgemolken word.

     • Ik denk ook dat ze een dubbele agenda heeft. In de aflevering dat ze “breekt” met Janine en Maxime kon je dat gewoon aan haar blik zien toen ze weg liep dat ze het niet meende.

      • Of ze vond het gewoon moeilijk, ik hoop dat ludo nog lang in de gevangenis blijft en dat hij uiteindelijk de serie verlaat met janine en nina

       #steunmartine

      • Enige die hier werkelijk zal wegrotten in de cel is Martine. Die is een moordenaar die in de gevangenis thuis hoort.

      • er gaat sws de komende tijd niets met martine gebeuren want ze wilde alleen terug in de serie voor langere tijd en ze zit nog eens twee maanden in de serie

      • Van mij mogen martine sjors en bing heel snel weer wegwezen. Samen met bill optiefen naar canada. Vind deze verhaallijn zeer irritant worden. Bing met zijn vervelende ego gedrag…sjors die er allang niet meer bij hoort , haar rol is gewoon op..Martine is eventjes leuk om weer te zien maar gaat me nu tever en onwaarschijnlijk worden.. Bill die er maar beetje bijhangt als boze papa en ex.
       Nee ludo is de enige gtst hufter maar wel met een goed hart voor degenen die hem dierbaar zijn. Willen we in sommige situaties zelf geen ludo willen zijn? Ik wel hoor.. soms heel soms? nina zou leuk bij jack passen ..mag hij terugkomen? Aysen bij noud zodat noud wat stouter gaat worden.. rikkie gewoon bij sjoerd..rik bij martine haha ja dat lijkt me wel wat..en anna gewoon verder met job..kim en rover ook en sam mag met bill en de rest mee naar canada.

    • Beste Anita, daar heb je echt niet zoveel fantasie voor nodig. Als je gisterenavond gekeken hebt op het laatst van de aflevering, toen Nina het restaurant van de Rozenboom uitliep.
     Dan zag je de reactie van Nina, ze leunde tegen muur, haar lichaamstaal en gezichtsuitdrukking, Nina zei ook heel bewust tegen Janine en Maxime, dat ze met hun beiden brak als ze achter Ludo bleven staan, wetende en vooral zodat Martine en Sjors het goed konden horen.
     Ook toen Nina bij Bing was en zei dat ze haar achternaam ging veranderen van Sanders in Mauricius. Ook toen die bepaalde en vreemde gezichtsuitdrukking.

     Dus Nina is overduidelijk iets van plan.

   • @Cleo, Je hebt helemaal gelijk. Dit is geheel ook mijn gedachte.

    Ik hoop ook dat het nu niet meer lang duurt alvorens Martine ontmaskert wordt. En al helemaal niet tot de komende zomerstop/cliffhanger.