Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 25 februari t/m 1 maart 2019

  0

  MA 25/2
  Als Lucas te veel onder druk gezet wordt, sluit hij zich af. Linda heeft goede hoop dat haar huwelijk herstelt. Janine twijfelt hier openlijk aan. Aysen en Shanti hebben allebei een teleurstellende ervaring. Anton vindt dat Ludo zich bekrompen gedraagt.

  DI 26/2
  Rover ziet dat het niet goed gaat met zijn moeder en gaat daarom de dialoog aan met Anton. Kimberly en Lucas flirten met dezelfde jongen. Wie wint? Rob constateert dat Linda Anton niet de ruimte geeft die hij nodig heeft.

  WO 27/2
  Zoë verprutst een tentamen en reageert zich onredelijk af. Amir kan een onmogelijke opgave maar moeilijk overzien, gelukkig heeft Bing goede raad. Rik ontdekt de stunt die er met JoJo en Shanti uitgehaald is.

  DO 28/2
  Amir moet op zijn werk verantwoording afleggen voor een fout die hij gemaakt heeft. Nina pikt het niet als Flo afgeeft op Lucas. Bing raakt gecharmeerd van Louise. Zoë raakt Riks zwakke plek.

  VR 1/3
  Shanti komt door Laura in een moeilijke positie terecht. JoJo wil Rover opvrolijken, maar hij zit opgesloten in zijn eigen gedachten. Janine en Ludo snappen niet waarom Nina ineens zoveel aandacht voor hen heeft.

  Delen

  Schrijf een reactie!