Archief

  Spoilers 25 t/m 28 december: wintercliffhanger

  26

  Maandag 25 december

  Henk redt het niet om in z’n eentje het kerstdiner te regelen, maar weigert hulp. Steef besluit zijn opa toch bij te staan en al snel komen er onverwachte hulptroepen. De familie Sanders viert kerst dit jaar op de skibaan.

  Dinsdag 26 december

  Stefano durft eindelijk de liefde en steun van zijn naasten te accepteren. Merel overdenkt juist haar gevoelens voor hem. Julian en Elisa zijn stevig aan het flirten met elkaar en belanden in een ongemakkelijke situatie.

  Woensdag 27 december

  Nina is blij dat Mats tijdens de fotoshoot een goede klik heeft met de mode-expert. Achter de schermen bewijst Marwan dat hij van onschatbare waarde is voor De Rozenboom. Julian meent dat zijn relatie met Elisa geheim is.

  Donderdag 28 december

  Marwan werkt dat Marcel niet goed kan omgaan met zijn succes en dat blijft niet zonder gevolgen. Kaan voert de druk op en Bing staat met de rug tegen de muur. Luuk is er klaar mee en gaat naar de rijksrecherche.

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Gelukkig dat Mats weer uit de serie ophoepelt, vage rare gast, altijd verontwaardigd.
   Een zwerver maar wel een met mega veel kleding sieraden en make up
   Nu die studiegenoten van Steef nog en Laura, zij is al jaren op de de rand van exit met haar ziekte maar helaas nog steeds niet overleden

  2. De aflevering waarin Stefano zich bedenkt en teruggaat is weer een stukje acteertalent van de bovenste plank !! Ook als hij het tegen Merel vertelt grijpt het je aan . Complimenten Bas !!

  3. Heb net de laatste aflevering gezien en wat was die spannend zeg. Ik hoop echt dat Wies en Linda nog leven en dat die Kaan dood is. Kan niet wachten tot maandag om verder te kijken.

  4. Laatste uitzending gezien.
   Ziet ernaar uit dat iig. een recast van 1/2 naar Meerdijk komt. Voor de begrafenis van Linda.
   Had ik niet zien aankomen..
   Toch gewoon in shock? Geen bloed zichtbaar, maar ook geen beweging.
   Goed aangepakt, want dit zag ik de vorige uitzending nog niet aankomen. Zij, die het naive ongeloof ook zo goed uitspeelt zich nog niet realiserend dat het werkelijk einde verhaal voor haar kan zijn.
   Zit ze straks. Nog 2 of 4 maanden. Als spook door Meerdijk zweven. En Luuks dromen, met wie ze zou trouwen.
   Die kinderen die keken niet aan haar om.
   Hoe graag de acteur en actrice ook terug willen. Een recast van minimaal 1, voor een paar dagen of half jaar.
   Zo is weer goed ingedekt dat er helemaal niets aan de hand zou zijn net Linda.
   Leeft ze nu nog, dan moeten zij en Luuk gewoon lekker op Honeymoon locatie blijven, want hoe goed het lichaam van Luuk ook is, dit kan niet eeuwig door blijven gaan met die twee natuurlijk.

   • Heb de aflevering ook gezien, maar het is nog niet zeker of Linda wel of niet dood is. Ze kan ook bewusteloos zijn. Daarom is het ook een cliffhanger. Maandag weten we waarschijnlijk wel meer.

    • Ja, zoals het er op dit moment uitziet, kan het alle kanten uit.

     Maar maandag blijkt dat Luuk niet anders kan dan Linda over te dragen aan de artsen.
     Linda leeft dus nog. 😁

   • Man je kakelt als er kip zonder kop, je kunt toch spoilers lezen, Linda blijft gewoon in de serie, en wat het lichaam van Luik hiermee te maken heeft al helemaal vage woorden

   • rene met kleine r op

    Gendermeuk?, volgens mij is Mats gewoon homosexueel en heeft hij een uitgesproken mode smaak en gaat het die kant op.
    Was Lucas ook gendermeuk?, kijk dan niet als je hier niet tegen kunt (niet dat mats mijn fav karakter is want ik kan hem niet uitstaan met zij arrogante gedrag ,maar dat is het karakter en niet omdat hij een homosexueel speelt)

    • Moud dat heb je goed gezegd , sxeuele geaardheid mag nooit een reden zijn om iemand niet te mogen !!! We zijn allemaal mensen en willen allemaal gewoon leven !!

  5. De wintercliff komt nog maar ik kijk vooruit ebn heb nu 2 afleveringen gezien en de spanning loopt behoorlijk op .
   En nog méér verrassende momenten !

  6. Zo wat een prachtige aflevering met Stefano 2e kerstdag ik vond het zo sneu voor hem.Gelukkig heeft hij geen zelfmoord gepleegd. Erg ontroerend de aflevering. Bas Muijs goed geacteerd❤️

  7. Linda niet die uit gtst ;-) op

   Oh, heerlijk….die aflevering met Miljuschka..haha…geniaal! Henk blijft smullen. En grappig sfeertje met die Drogisttruien ook….leuk bedacht. Vind die flirt sowieso leuk momenteel. Ik ben benieuwd naar Stefano, hmm…ik vrees..ik hoop dat hij (in leven) blijft. Invalide personage zou ik realistisch vinden…ze pakken als z’n pijnpunten zo goed momenteel..icm z’n oppervlakkige betweterige gedrag een half jaar terug…tja..wel sterk. En, hoe meer inwoners in dat Sandershuis, hoe leuker! Vind ik, en zucht… ’t is maar soap. 😉 Kaan is niet m’n favoriete verhaallijn, maar vind het nu wel wat spannender worden. Leuk ook hoe Shanti en Rik ineens een gezin lijken te worden. Benieuwd naar Mats, veel ruimte voor verhaal. Mode, vader, leerplicht, gezin.. Marwan zet de Roozenboom weer eens op de kaart, haha..gezellig, ik benieuwd!

  8. Ik mag hopen dat Kaan in januari 2024 opgepakt word. Hopelijk dat hij zijn eigen niet onderuit praat. En als Nina met haar gezin naar opa en oma gaat dan zal haar ouders toch komen te weten over Kaan.

   • Dat verhaal over Kaan is echt te triest voor woorden. Je bent geen Flikken Maastricht xD Zo slecht allemaal. En dat moet dan de wintercliff zijn…

    • Heb je de wintercliffhanger (van 28.12) al gezien dan?

     Het is toch inmiddels wel bekend dat uit spoilers weinig tot niets te halen valt. Ze verraden echt niets, alleen maar onze eigen fantasie gebruiken of invulling geven. 😁

   • Dat hoop ik ook. Die verhaallijn ben ik al lang meer dan zat. Niet erg realistisch ook, het duurt veel te lang. Dus wieberen met die kaan.

  9. Jemig het is nu december en is nog hele slechte verhaallijn.
   Ludo doet iets en Jonathan neemt wraak op Janine wat slecht zeg .
   Zegt wat over verhaallijn.
   En dan die Kaan ook zo ongeloofwaarlijk verhaal. Auto staat met open deuren en Linda en Wies zijn verdwenen ja hoor.
   Wat makkelijk
   Ik hoop dat de schrijvers in 2024 met beteren verhaallijn gaan komen.