Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 25 t/m 28 mei

  14

  Maandag 25 mei
  JoJo doet mee aan de pubquiz om indruk te maken op Ilyas. Merel wil dat Demi eerlijk is tegen hun ouders. Valentijn komt in het nauw door Amelies actie. Amelie is verbijsterd als Ludo totaal anders reageert dan ze had verwacht.

  Dinsdag 26 mei
  Bing en Nina worstelen met hun verwarrende gevoelens als ze het scheidingsconvenant moeten tekenen. Linda vindt de arts van Janine incompetent en laat dat duidelijk merken. Jojo speelt vals. Lukt het haar om Ilyas zo te imponeren?

  Woensdag 27 mei
  Bing en Nina proberen elkaar los te laten. Ludo zoekt Valentijn, die spoorloos is. Lucas heeft een geheim waar Henk de dupe van wordt. Als Amelie Meerdijk wil verlaten, doet dit Amir meer dan hij had verwacht.

  Donderdag 28 mei: laatste aflevering van het seizoen
  Amelie claimt niets te voelen voor Amir. Demi komt steeds verder in de problemen, maar houdt dit bij haar moeder weg. Ludo moet kiezen tussen Valentijn en het schilderij. Valentijn kiest eindelijk een kant in de strijd tussen Ludo en Richard, met verregaande gevolgen.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Komt ernog een herhaling van de aflevering van donderdag 28 mei?
   Die heb nl niet kunnen zien want het is niet opgenomen en lag zelf in het ziekenhuis toen en mijn neemt het niet zo gauw op.

  2. Bing zag het voordeel als hij van nina zou scheiden, al vanaf het begin, hij zou er wel watcaan overhuiden, bing is zo nep als de pest, daan is veel leuker en liever voor nina

  3. Is helemaal niks kijk alleen nog hoe het afloopt met Valentijn en Richard en dan stop ik met GTST.De aflevering 18 Mei was de slechtste ooit van GTST een speurtocht naar de kids van Nina en ze waren bij Ludo en Janine verschrikkelijk slecht.

   • Ik hoop voor je dat het duidelijk wordt hoe het afloopt met Valentijn en Richard.
    Kan zomaar zijn dat we dat pas zien na de zomerstop.

  4. Ik was wel gauw afgeknapt op zo’n slome als Ilyas… hij lijkt leuk maar als hij nog niet eens snapt waar die baklava voor was..

   • Ik vind het wel een Mindfuck als verhaallijn van nina/bing/daan.Eerst de kus,dan om elkaar heen draaien,dan een affaire,dan komt bing erachter,dan een strijd tussen nina en bing,dan de kinderen die weglopen wat weer teweeg brengt dat ze closer worden,dan daan die de baan aangeboden krijgt en hem weigert.Je ziet dat het vooral nina wel wat doet als bing coulanter word,ze heeft er duidelijk moeite mee,maar ik denk wel dat ze tekenen,dat zie je ook in de spoilers…”ze proberen elkaar los te laten” maar wel een wause verhaalijn

   • Ach ja, niet iedereen is zo snel van begrip.

    Lijkt mij nogal een verlegen jongen die Ilyas.
    Denk dat Ilyas ook een oogje heeft op Jojo.
    Verliefde mensen reageren dan soms net even anders dan dat je zou verwachten.

  5. Ik denk dat we voorlopig niet weten wat er gaat gebeuren tussen Bing en Nina. 28 mei is de laatste aflevering. Ik denk dat dat loslaten niet gaat lukken en dat deze verhaallijn nog wordt doorgetrokken tot eigenlijk de officiele zomerstop zou zijn.

  6. Waarom komen Prinses Nina en Bing nou weer samen?
   Ik had echt gehoopt dat de scheiding nu eindelijk zou worden uitgesproken.
   Maar helaas….