Archief

  Spoilers 25 t/m 28 september

  4

  Maandag 25 september

  Henk schrikt als hij een flashback krijgt van Margriet in de auto tijdens het ongeluk en verbergt dit voor Laura. Rik is verbaasd als Mats allerlei voorwaarden stelt aan zijn gastvrijheid, maar gaat akkoord. Merel wil dat Margriet zichzelf aangeeft bij de politie.

  Dinsdag 26 september

  Merel stort haar hart uit bij Elisa en Stefano doet op zijn beurt hetzelfde. Nina is aangenaam verrast als Monica haar excuses aanbiedt voor haar plotselinge voorstel. Henk besluit Jonathan te helpen met zijn zoektocht.

  Merel en Jonathan confronteren Margriet. “Ik weet niet wat me bezielde”, zegt Margriet. “Het is mijn schuld. Het ongeluk, dat komt door mij!”

  Woensdag 27 september

  Nina is verbijsterd door een onverwacht voorstel van Bing. Ludo voelt zich gedwongen om op Dolly te passen. Julian keert terug uit Duitsland en probeert zich groot te houden. Linda is verbijsterd als ze ziet wat de baron haar cadeau heeft gedaan.

  Donderdag 28 september

  Henk installeert zich in de hoop dat Margriet op komt dagen. Julian voelt zich ongemakkelijk als Ludo en Janine hem uitnodigen voor het barbecueën van het zwijn. Bing probeert Manu gerust te stellen als hij overstuur raakt door zijn gesprek met Nina over Monica.

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!