Archief

  Spoilers 25 t/m 29 december 2017

  18

  MA 25/12
  Anton is van plan om Amir echt in de familie op te nemen. Door Bing raakt Loes enorm teleurgesteld. Zoë en Aysen vinden elkaar in gezamenlijk verdriet. In Toko loopt een gezellig kerstdiner helemaal in de soep. Rik probeert het misverstand tussen hem en Sjors op te lossen.

  DI 26/12
  Kimberly krijgt onverwacht bezoek voor de kerst. Ze is blij, baalt en wordt bang. Bing wil het mislukte kerstdiner overdoen, maar nu goed. Sjoerd reageert zich af als Amir doorvraagt naar hoe het met hem gaat. Q weet zich geen raad met het familiegevoel.

  WO 27/12
  Als Ludo een leuk uitje in gedachten heeft, verbiedt Janine hem te gaan. Om Zoë te helpen, boort Aysen ongevraagd haar politiecontacten aan. Zoë probeert de verhoudingen met Jan op haar eigen manier te verbeteren. Jan onthult een geheim aan Anton.

  DO 28/12
  Amir krijgt een brief met daarin de uitslag van zijn asielaanvraag. Lana heeft huisarrest, maar dat stimuleert haar juist extra om tegen Sjors’ regels in te gaan. Noud spreekt Lucas aan op zijn botte gedrag tegen Laura.

  VR 29/12
  Noud en Sjoerd meten het elektrische systeem door bij Toko en doen een schokkende ontdekking. Q wordt jaloers op Noud. Lucas probeert Laura te helpen, maar niet weet niet de juiste snaar te raken. Amir wordt overvallen door zijn vrienden.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vind het altijd stom als Bing met Nina belt in Hongkong iedereen weet dat ze nu niet in gtst zit en met zwangerverlof is.Viel me ook op Job belde vanuit Dubai om te vertellen dat Anton weer opa is geworden!En hoe zit dat dan met Anna???

  2. Sjors en Rik krijgen alsnog een relatie, tot woede van Lana, Bing en Loes proberen hun relatie juist te verbergen voor iedereen. Amir en Q worden alsnog goede vrienden als Q Amir weet te raken met zn woorden. Noud vindt dat Lucas zich moet gaan richten op de Koning ipv Laura. Aysen, Sjoerd en Zoe gaan iets doen tegen de praktijken van Jan dat pakt minder goed uit. Anton en Ludo hebben een gesprek met Jan en Laura, Janine en Linda gaan door het lint als ze merken wat de direktie in petto hebben voor Laura.