Archief

  Spoilers 25 t/m 29 november 2019

  18

  Er zijn weer nieuwe spoilers! In week 48 wordt Janine keihard geconfronteerd met een onmogelijke keuze, confronteert Sjors Amir met wat hij weet over Bobby’s criminaliteit en duikt een oude bekende op in Meerdijk. Lees snel meer…

  Maandag 25 november
  Janine wordt keihard geconfronteerd met een onmogelijke keuze. Nina regelt iets leuks voor Bing, maar hij kan haar eerdere uitspraken niet van zich af zetten. Linda wordt overvallen door verbouwingsplannen van Anton.

  Dinsdag 26 november
  Nina is het niet eens met de beslissing van haar moeder. Eva geeft Janine op een bijzondere manier steun en kracht. Ludo houdt zich afzijdig en dat wordt hem verweten. Sjors confronteert Amir met wat hij weet over Bobby’s criminaliteit.

  Woensdag 27 november
  Een oude bekende duikt op. Daan baalt dat hij niet met Nina in contact kan komen en dat maakt het slechtste in hem los. Shanti en Rik dagen elkaar uit: het is De Koning versus Boks. Lana dringt zich op aan Bobby.

  Donderdag 28 november
  Shanti wordt gekwetst als ze Rik over de liefde hoort praten. Om Bing niet achterdochtig te maken, wordt Nina gedwongen om te improviseren. Sint is op bezoek in Boks. Tiffy en Puck spannen samen omdat ze willen weten wie Daans nieuwe vlam is.

  Vrijdag 29 november
  Shanti en Rik durven allebei niet een eerste stap te zetten. Linda ontdekt wat Anton achter haar rug om heeft uitgespookt. Valentijn wil graag weer in de garage komen wonen, dus probeert hij Linda op een charmante manier in te palmen.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik moet zeggen dat ik het personage van puck vreselijk vind. Heeft totaal geen meerwaarde voor de rest En haar acteerkunsten zijn ook zeker niet geweldig.

   • En Puck het vriendinnetje van Julian.

    Ben dat gedoe tussen Bing en Nina zo zat.. Die zijn tegen seizoen 35 nog bij elkaar..

  2. Ik moet zeggen dat de aflevering van woensdag 27 november erg hoopvol is. Ik ga niks spoilen, maar we gaan zien of dit een eenmalig actie betreft, of dat de makers daadwerkelijk een betere weg zijn in geslagen.

  3. Ik heb de aflevering van 25 november al gezien.. Ik zie de spoiler van 27 november.. Ik hoop niet dat dit zich straks ontpopt tot een nieuwe ‘Daan neemt wraak’ verhaallijn.

   Ik hoop echt dat Daan en Nina iets krijgen en dat het ook een tijdje goed blijft gaan tussen die twee zodat hij ook een positievere kant kan laten zien.
   Puck en Bing zou ook wel een leuke combi zijn dan zou Puck ook een verhaallijn kunnen krijgen met Jojo..

  4. Yep Robert moet voor Jef invallen als Sinterklaas! Ik denk dat Jef even geen zin heeft na de gehaktballen affaire met Laura. Ookal hebben ze t daarna weer goedgemaakt. Vorig jaar was Jef zelfs tot en met kerst gebleven. En heeft hij Robert naar Meerdijk gestuurd.
   Jammer dat Valentijn weer weg wilt bij Ludo . Vond t goede scenes tussen die 2 de afgelopen tijd.

   • Ja! Zie je wel… Ik herkende haar al hahaha

    Van wiki: In 2003-2004 speelde ze Anouk de Ruijter in Goede tijden, slechte tijden.

  5. De spoilers van woensdag en donderdag klinken interessant.
   Ik ben benieuwd wat Bing doet als hij erachter komt. Hij heeft Milan ooit in elkaar geslapen toen Sjors vreemd ging

  6. Die Eva wie is dat?
   Ik vermoed iemand uit het alternatieve wereldje.
   Mijn vermoeden wordt versterkt omdat Nina het niet eens is met de keuze van Janine

    • @Gtstfan1983, dat zegt mijn gevoel dus ook.

     Wordt dit weer het zoveelste drama voor en met Janine.
     Janine is zo’n sterke en intelligente vrouw, maar toch zo beïnvloedbaar en labiel in dit soort kwesties.

     Gaat zich uiteindelijk Ludo er mee bemoeien? zou zo maar kunnen.

     • Het is inderdaad een beetje een apart personage.. misschien dat ze iets met Rob te maken heeft ondanks dat hij dood is.

      Zou er in 2020 weer een winter cliffhanger komen? In dat geval verwacht ik dat deze verhaallijn daar een grote rol in gaat spelen.

      Ik ben ook echt benieuwd wat Julian in Meerdijk komt doen.. Ik hoop zo dat de schrijvers een goed verhaal hebben bedacht.