Archief

  Spoilers 25 t/m 29 januari

  0

  MA 25/01
  Sjoerd doet Rover een verleidelijk aanbod dat hij niet kan weigeren. Nina probeert Sacha bij te staan, maar is zelf het probleem. Bing presenteert wilde plannen om Driesen ten val te brengen. Laura vindt het onverstandig van Linda dat ze zo snel met Anton wil samenwonen.

  DI 26/01
  Een stiekeme daad van Wiet om Anna erin te luizen loopt uit de hand. Door het werk van Thijs mist Rikki een leuke afspraak. Job kijkt ernaar uit dat Anna de nieuwe bedrijfskleding van Boks showt. Seriemoordenaar Hein wil alleen onder bepaalde voorwaarden meedoen aan Janines interview.

  WO 27/01
  Rover vindt het onverteerbaar dat Sam begrip heeft voor de relatie van hun moeder. Ook Sjoerd vindt het moeilijk om Linda in huize Bouwhuis te zien. Maxime ergert zich groen en geel als Ludo een afspraak niet nakomt. Als Wiet Anna wil troosten, ontloopt Anna haar.

  DO 28/01
  Bing liegt glashard tegen zijn baas. Janine probeert Hein te imponeren, maar kan geen hoogte van hem krijgen. Tot Maximes ergernis manoeuvreert Ludo zich handig door een transplantatiegesprek heen. Sascha is ongewild getuige van een intiem moment.

  VR 29/01
  Anna zoekt nieuwe woonruimte, omdat ze niet langer met Job in een huis wil wonen. Rik krijgt door Aysen een ingeving voor de toekomst. Rikki is ongewild slachtoffer van de redeneringskracht van Thijs. Sjoerd probeert Rover te laten inzien dat hij de situatie van zijn moeder moet relativeren.

  © GTSTCourant.com en TVGids.tv

  Delen

  Schrijf een reactie!