Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 25 t/m 29 september

  20

  MA 25/9
  Sam kan zich nauwelijks concentreren, waardoor een schoolopdracht mislukt. Amir heeft problemen bij zijn asielprocedure. Sjors biedt haar hulp aan. Noud baalt van zijn eigen haantjesgedrag en wil dit goedmaken. Zoë heeft een geheime telefoon.

  DI 26/9
  Rikki is het niet eens met de plannen die Sjoerd met Bram heeft. Om haar zoon te sparen, houdt ze zich in. Sjoerd heeft plannen, maar moet die afzeggen. Aysen wordt betrapt in het park. Dit heeft nogal gevolgen.

  WO 27/9
  Bill en Ludo strijden om het kunsterfgoed van Maxime. Bill kan zich niet inhouden als hij door Ludo beschuldigd wordt. Sam neemt Rover in vertrouwen over haar slaapproblemen. Ze heeft zijn hulp nodig.

  DO 28/9
  Sam cijfert haar eigen problemen weg om er voor haar vader te kunnen zijn. Sjors bedenkt een reddingsplan voor Amir. Jef baalt van de plannen die Lucas met De Koning heeft. Hij start met een tegenactie.

  VR 29/9
  Sjors beseft dat ze een grote fout heeft gemaakt. Aysen merkt dat Sjoerd zich niet aan zijn eigen afspraken houdt. Jef ziet dat Laura een beetje begint door te draaien. Er is maar één iemand die tot haar kan doordringen.

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat ludo weer zijn eigen imperium terug krijgt en dat bill op een gegeven moment weer uit gaat eind goed al goed ludo weer aan de macht… Wat zal er met Nina gaan gebeuren…. Hoe zal zij voor tijdelijk uit de serie worden geschreven… Wordt ze ontvoerd of wordt haar rol door een vervanger worden waargenomen… ze nl nu al met zwangerschapsverlof ze gaat nl in nov bevallen…. Aangezien bij familie Sanders zo dramatisch moet gaan zal het niet ongemerkt gaan..
   Wat Laura betreft die zal tot haar pensioen of wel langer in gtst blijven… heeft ze zelf gezegd in een interview… de rede waarom ze doet omdat ze momenteel hoofdrol speelt in een paar stukken is haar rol bij gtst wat kleiner….
   In De meerdijk app kan je nu een soort van wie ben ik spelen zou kan je erachter komen wie mogelijk dit seizoen terug zal keren in gtst

  2. Vind het ook nog steeds vreemd dat je Rover niet meer over het Asielzoekerscentrum hoort en Amir wel erg goed ABN spreekt voor een Afghaanse vluchteling?En Bing weer kan zien en helemaal niet naar de dokter is geweest hoe dat opeens kan??? komt dit nog van Bing???

   • Dat denk ik ook dat ze rond november ofzo eruit gaat, want ik zie vanaf het begin van het seizoen dat de rol anders is dan normaal (ik heb het over de laatste 4 jaar) en dat ze steeds boos wordt op alles en iedereen om de kleinste dingen. Maar ik denk ook dat de rol van Felix op de gegeven moment ook stopt. En wat betreft Ludo en Janine merk ik ook een verschil dan de vorige seizoen ze zijn niet meer bepaald on speaking turns en ik denk dat ze weer eens relatieproblemen gaan krijgen als Ludo zo door gaat en dat brengt wel spektakel, want Ludo is de beste acteur vind ik van de hele serie, omdat hij goed kan acteren en in GTST heeft hij een soort rol dat hij nooit echt weg gaat als hij weg zou gaan. Dan zou die dan nog altijd nog af en toe terugkeren bedoel ik hiermee te zeggen. Sjoerd en Aysen zijn ook weer leuk samen.

  3. Hoe oud is Sam ze was al getrouwd??? en nu weduwe en zit nog op school en ze lijkt wel 25 jr in gtst is dan toch geen kind meer?

  4. Ik zit nu deze afl te kijken op videoland maar alsjeblieft gtst stop toch eens met dat irritante “eerder die dag”
   Het voegt helemaal niets toe, maakt het niet spannender alleen maar bloedirritant!
   Die gimmick is leuk in spannende misdaad series maar voegt in een soap echt niet toe!
   Bil slaat Ludo en dan gaan we nu zien waarom dat zo is oh oh wat spannend….
   Ik zou willen dat ze daar nu eens mee op houden!!
   De soap word er niet beter op… kijk al sinds het begin en dan blijf je kijken maar nog ff en ik hou er toch mee op.
   Verzin eens een echt goede en spannende verhaallijn!
   Haal Martine uit de zee en verzin daar iets echt goeds mee of haal Nick terug!

   • Echt hé dat stoort mij ook aan zijn rol iedereen moet maar homo tolerant zijn maar iets wat niet binnen zijn denk wereld past maakt hij belachelijk en doet hij denigrerend over maar ondertussen moet iedereen wel respect hebben voor hem.

  5. Ik hoop niet dat de Koning een volledige make-over krijgt. De Koning is één van de weinige decors die redelijk hetzelfde is gebleven, en ik hou wel zo’n bruine kroeg in de serie. Ik hou m’n hart vast wat betreft Lucas’ plannen.