Archief

  Spoilers 26 t/m 30 maart 2018

  25

  MA 26/3
  Amir wordt gedwongen een traumatische periode uit zijn verleden te herbeleven. Aysen probeert onder een afspraak met Sjoerd uit te komen, omdat ze een geheime meeting heeft. Bing snapt er niets van als Sjors haar kans op geluk lijkt op te geven.

  DI 27/3
  Na een bezoek aan het politiebureau liegt Linda tegen iedereen in haar omgeving. Ze vraagt Ludo om hulp. Sam werkt aan een bijzonder cadeau voor Anton. Rechercheur Alex wordt slachtoffer van fysiek geweld.

  WO 28/3
  Bing, Rik en Amir organiseren een persevent om hun ideeën over Boks te organiseren. Iemand anders trekt echter alle aandacht naar zich toe. Laura wil Sjors afleiding bezorgen. Ze gaan shoppen.

  DO 29/3
  Bing is niet blij met wat de pers schrijft over Boks. Farah wil alles over Amir weten, maar Amir wil niet alles vertellen. Anton denkt een afspraak te hebben met zijn advocate, maar het blijkt iemand anders te zijn.

  VR 30/3
  Lucas heeft een droomhuis gevonden en nodigt alle voormalige Toko-bewoners uit om te komen kijken. Er is maar één negatief puntje: de hoogte van de huur. Aysen wordt betrapt bij het smeden van een illegaal plan.

  Delen

  25 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Julia de V op

   Misschien heeft Q Jan vermoord.
   Dat wij als kijker bier weten dat ze elkaar kenden.
   Q kan vaak erg vreemd reageren.

  2. Hmmm, Iemand anders opbezoek buj anton dan hij verwacht. Zou dan nu eindelijk de verhaal lijn met zijn dochter beginnen?

   • Ik hoop ook echt dat de verhaallijn rondom Anton en Tiffy een keer begint; ik kijk zelf ook nar Nieuwe Tijden en hoop toch écht wel dat Tiffy hier een keer achter komt. Moet zeggen dat Nieuwe Tijden de laatste tijd wel leuker is dan GTST, iets minder langdradig!

    • Ja! Nieuwe tijden is een stuk beter geworden. We gaan t zien. Hopelijk ook gauw einde aan verhaallijn moord Jan. En daarinde plaats Tiffy in beeld?

     • Ik volg Nieuwe Tijden al vanaf het begin en vond het toen al leuk, maar het is inderdaad wel beter geworden; zoals ik al zei minder langdradig dan GTST, maar het is en blijft soap waardoor sommige verhaallijnen ook té lang duren. Zo was er laatst ook een stukje te zien dat Laura, Robert, Noud en Lucas naar Utrecht toe gaan. Maar om heel eerlijk te zijn denk ik dat dat nog wel even duurt!??

    • Ja daar heb je gelijk in inderdaad, dat zag je aan het einde van de aflevering van vandaag! Vind die verhaallijn écht te langdradig worden en van mij mag Anton nu toch écht weleens die cel uit!

  3. ik denk nog altijd loes hoor zij luistert ook het gesprek van q en aysen af zou me niks verbazen als ze probeert om te saborteren dat lana niet meer na school durft is een smoes ze kan slechts zeggen dat ze word bedreigt omdat ze weet wie de dader is

  4. Als ik Sjors was zou ik Amir niet eens meer willen. Zodra Farah toch weer terug komt naar Amir zet hij Sjors weer aan de kant, dit verdient Sjors niet, laat Amir lekker samen met zijn Farah meerdijk verlaten!

  5. Aysen heeft een geheime “meeting”? Wat is er mis met het nederlandse woord ontmoeting? Toen Aysen een smoes moest verzinnen om in contact te komen met die lesbische vrouw had ze had ook over een “paper” schrijven. Waarom kan er niet gewoon “verslag” worden gezegd????

  6. Ik denk gewoon dat de zoon van Jan zijn vader heeft vermoord en Lana heeft dat gezien en ze zit met dat jong op school en daarom durft ze niet meer naar school want dat jochie weet dat Lana het gezien heeft.
   Anders was de verschijning van dat zoontje in Box voor niets en op deze manier gaat er geen vaste rol uit en hebben we maanden zitten kijken naar ten eerste een verhaal over onbenullige korte rol die dood is en dan als oplossing iemand die we helemaal niet kennen als schuldige en klaar is het.
   Geloof me dat het zoiets stoms gaat zijn.

  7. Ik begin steeds meer te denken dat Sjoerd Jan heeft vermoord. In de aflevering van 21 maart reageert hij heel emotioneel en vreemd als hij bij Anton op bezoek is. Hij komt vertellen waarom hij zijn vader nooit meer wil zien en daarna barst hij in huilen uit en zegt hij dat hij van zijn vader houdt. Hij wil ook perse niet dat Aysen zich met het onderzoek bemoeit. Zijn gedrag en alles het lijkt er steeds meer op dat hij het gedaan kan hebben.

   • Nee hoor. Het gaat sjoerd er denk ik om dat zn vader te vol op zijn bord geschept heeft en het niet aankon. Anton was eenzaam na de dood van zijn vorige vrouw. Hij vond door linda en haar kinderen afleiding, en werd betrokkener maar vergat zijn zoon uit het originele gezin, die geen directe familie meer heeft als zijn vader achter de tralies verdwijnt. Daarom focust sjoerd ook zo egoistisch op zijn huwelijk met Aysen, het is allemaal te pijnlijk voor hem om in woorden te vatten

  8. tja ben benieuwd wel en of het huwelijk tussen Aysen en Sjoerd uiteindelijk wel doorgaat…
   Maar dat gedoe rondom de dood van Jan Maes mag nu wel eens afgelopen zijn.

    • Ik weet wel zeker dat Zoë in de gevangenis komt vanwege de moord op jan maes , en dat zij Lana onder druk zet . En ik denk ook dat nina en loes een bitchfigt krijgen omdat loes bing ook leuk vindt .

     • Nee nee Benthe. Loes zet Lana onder druk. Loes is een berekende heks. Zoë was die avond zelf in totale paniek.

      Ik denk zelf dat Ludo alle aandacht krijgt bij de persconferentie rondom Boks. Gezien hij z’n nieuwe kleine mediabedrijfje gaat verkopen en t lijkt erop dat hij zaken gaat doen met de 3 jongens.