Archief

  Spoilers 26 t/m 29 september

  22

  Maandag 26 september

  Marwan baalt als hij zijn taakstraf in het centrum van Meerdijk moet uitvoeren. Saskia probeert controle over het huishouden te krijgen. Steef en Demi stellen haar gerust dat zij zullen bijspringen. Shanti verzet zich tegen Rik die haar medisch dossier wil lezen.

  Dinsdag 27 september

  Bing en Nina vinden het lastig dat Nola op schoolkamp is. Daan heeft zin in een date. Lynn doet alsof ze happy single is, maar ziet in een studiegenoot van Merel wel een bedreiging.

  Woensdag 28 september

  Ludo daagt Daan en Stefano om de veiling tot een succes te brengen. Henk en Laura hebben moeite om hun gezonde dieet vol te houden. Rik weet niet meer wat hij moet doen.

  Donderdag 29 september

  Stefano probeert Jacobs in te palmen. Dit tot ergernis van Daan. Marwan voelt zich vernederd. Luuk wil dat Saskia weer terugkomt als assistente. En wat is er aan de hand met Nola?

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het zou ook wel leuk zijn meerdere oud personages erin zoals stefano is weer terug voelt toch wel vertrouwt,maar laat het hem ook is over vroeger hebben,bijvoorbeeld dat die met Yasmin ofz en die goeie oude tijd met Benjamin,of hoe het nou met Nick gaat zo gaat het in dagelijks leven toch ook

   • Nou wat dacht je van zijn zoon Lucas? .
    Stefano is totaal een andere rol geworden en dat is mega ongeloofwaardig (ik persoonlijk vind zijn acties nergens op slaan, maar dat is mijn mening).

  2. Nee Linda moet juist blijven, een origineel personage uit de allereerste scene in 1990!
   Als serie moet je juist heel blij zijn dat deze acteurs nog steeds onderdeel uitmaken van de serie. Sowieso blijft Babette t/m de kerst en hopelijk daarna ook gewoon. Ze staat in ieder wel in de leader en op de castfoto.

  3. Persoonlijk vind ik dat Linda er nu wel weer uit kan gaan, ze is zo een aanstelster, zeurderig. Ik erger mij als ze in beeld komt.
   En Nina heeft ook haar langste tijd erop zitten, lekker weer naar Bali of zo
   Mijn complimenten voor de rol van Shanti, hoe geweldig zij speelt tijdens haar bevalling en erna bij de overlijden en begraven van haar dochter.
   Ik hoop dat ze toch weer zwanger wordt!!

  4. Ik vind het schandalig,hoe het gezin, zoals Saskia reageert op Julian, voor het feit dat hij zijn gezin uit de geldproblemen probeert te halen, door hun zoon zijn laksheid.Het was natuurlijk niet slim,maar hij deed tenminste iets dat kan je van de andere niet zeggen. Ze kunnen ook bijvoorbeeld naar de politie of rechter stappen en daar de situatie uitleggen ,net zoals Marwan

   • Komt goed. Was vanavond dinsdag 20.9.2022 overduidelijk zichtbaar in de aflevering, bij hun thuis en later in de rechtszaal.

    Natuurlijk was het niet juist hoe Saskia en haar gezin reageerde. Maar ik denk dat het een schrik reactie was. Bedenk ook, dat dit gezin heeft al héél véél voor de kiezen gehad.

    Kortom ze waren in paniek.

   • Hoop het ook niet. Die verhaallijn hebben we al gehad met Demi.

    Van de andere kant, er is iets met of over de kleding, Nola heeft niet voor niets haar jas zelf beschadigd.

    • Ik kan helemaal niet wennen aan een volwassene die een meisje van 13 speelt , Nola in beeld is voor mij een koffiezetmoment geworden.
     Jammer eigenlijk

  5. Ben ik de enige die vindt dat Nola ontzettend slecht gecast is? Ze kunnen een jongedame van 18 toch niet door laten gaan voor een kind van 12? En misschien heb ik iets gemist, maar Marwan heeft vorig seizoen toch ook een toelatingstoets ergens voor gedaan?

   • Haha in gtst kan alles.Of het geloofwaardig is is een ander verhaal.Maar ben het met je eens.Van 12 naar 14 kan nog wel maar van 12 inderdaad naar ineens 18 is wel exstreem.Daarom neem ik haar personage ook niet serieus.Net zo serieus als het huwelijk van nina en bing.Je vrouw heeft een affaire gehad en dit gewoon vergeten en vergeven? Ene kant goed dat ze er niet een hele nasleep van hebben gemaakt zoals bij daan,anderzijds hoevaak moet je vrouw wreemdgaan en affaires hebben voordat je een keer bij haar weg gaat haha

   • Ik vind Nola werkelijk mega mega mega slecht gecast , ik vind het qua uiterlijk eerder een vriendin van Nina dan een brugklasser.