Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 26 t/m 30 augustus 2019

  4

  Maandag 26 augustus
  Ludo en Billy spannen samen tegen Janine. Anton verwijt Bing dat hij eerder bij JoJo had moeten ingrijpen. Daan trekt een conclusie over hem en Nina. Sjors wordt bedreigd en aangevallen.

  Dinsdag 27 augustus
  JoJo mag voorlopig het ziekenhuis niet verlaten. Kimberly ergert zich als Valentijn weer eens egoïstisch reageert. Rik doet Daan een mooi aanbod.

  Woensdag 28 augustus
  Nina is bezorgd als Ludo de een na de andere rare beslissing neemt. Kimberly is het slachtoffer van negatieve reacties op de vlog. JoJo wil haar diabetes verborgen houden en vraagt Bing om hulp. Billy doet een bekentenis bij haar dochter.

  Donderdag 29 augustus
  Rik solliciteert, maar zijn me-tooverleden zit hem dwars. Nina en Janine snappen niets van de situatie rond Ludo. Anton werpt zich op als personal coach van Amir. Daan probeert Nina op te vrolijken.

  Vrijdag 30 augustus
  Shanti is bang dat ze getest wordt door een mysteryshopper. Carmen wijst Ludo op de spelregels die zij hem heeft opgelegd. JoJo moet over haar prikangst heen geholpen worden. Nina verwijt het Ludo dat ze zich niet op haar werk kan concentreren.

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. GTST doet keihard ze best en mensen kijken ook via Videoland vandaar dat er weinige kijkchijfers
   Zijn mensen klagen altijd of dan is het niet goed maak ze nieuw verhaal dan weer niet goed is mijn mengingen dan ,

  2. Serieus? Wil haar diabetes verborgen houden. Hahah laat me niet lachen. Ik als diabetes patiënt vind dit een lachertje

   • Ik heb ook al ruim 20 jaar diabetes en heb het zeker rond mijn 12 tot 18e veelal verborgen weten te houden. Dus snap dit zeer zeker!