Archief

  Spoilers 27 februari t/m 2 maart

  26

  Maandag 27 februari

  Laura wordt door Luuk geadviseerd om vooral ritme en regelmaat te houden nu ze werkloos is. Ze vindt dat in het schilderen. Ondertussen blijft de nieuwe eigenaar van de Koning Saskia het leven zuur te maken.

  Dinsdag 28 februari

  Nina wordt telefonisch onder druk gezet door Stefano. Als Bing een deel van het gesprek opvangt, verdenkt hij Nina ervan weer een affaire te hebben. Zal Nina eerlijk zijn tegen hem?

  Woensdag 1 maart

  Ludo is ervan overtuigd dat Stefano Nina erin heeft geluisd. Janine heeft een onderbuikgevoel dat er iets niet klopt. Marwan kan het steeds beter vinden met zijn nieuwe kameraad en ze gaan samen op pad.

  Donderdag 2 maart

  Nina beschuldigt Stefano ervan dat hij achter de nieuwe bedreigingen zit. Hij ontkent, maar Nina gelooft hem niet. Hierdoor ontstaat er weer een ruzie tussen hen.

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik hoop zooooooooooooooooo dat Nina, haar bedrijf kwijtraakt (is gered van papa’s centjes dus weg dat bedrijf) ,Bing van haar af en kinderen weg omdat ze geestelijk dus duidelijk instabiel en misdadig is.
   Graag ook alle aandelen terugnemen en als ze dan niets meer heeft moet ze een normale baan zoeken, ik zou het geweldig vinden als Nina in een snackbar of supermarkt zou moeten werken om rond te komen, dat zou pas een super verhaallijn zijn om uit te werken voor de schrijvers, van prinses naar nul komma nul en geen hulp van haar vriendinnen die intussen ook weten van haar boosaardige karaktertje.
   Later kan het natuurlijk wel weer goed komen allemaal maar we kunnen met een werkende of bijstand Nina wel een leuk seizoentje vullen lijkt me.

  2. Is inderdaad echt bizar. Merel met Stefano brr.
   Zeg beetje tempo maken met die Stefano en Nina. En dan ook nog Bing die achter Nina staat waar gaat dit heen.
   En neemt Nano ook nog mobiel mee die in kantoor Nina ligt waarom.
   Beetje vaart in deze verhaallijn.

  3. merel met stefano? Nee man stefano is volgens mij nog ouder dan julian…dat de productie hiermee instemt…echt walgelijk

    • Ik heb het vermoeden dat gtst geen jaren meer zal halen.Hetzelfde toen met goudkust een abrupt einde.De enige verhaallijn die ik echt mooi vond dit seizoen was shanti en rik.Als je goed terug rekent waar kun je de verhaallijn met stefano en ludo mee vergelijken? Juist met de verhaallijn van die kogel en die boot met al die mensen onder water en dat morris uiteindelijk bekent.Exact hetzelfde.Van merel snappen weinige er meer wat van.Da gaat ze met marwan,dan word ze lesbisch,dan valt ze op haar stage begeleider en nu weer een oudere man…what’s next? Een driehoeksverhouding met een man en een vrouw haha.Let’s gooo crazyy

     • Ik vind Merel echt heel vervelend geworden terwijl ze eerst een van mijn favoriete personages was.
      Demi nu met haar nieuwe vriend vind ik ook irritant. Liegen tegen Saskia over haar school zodat Saskia op Tom past zodat zij op date kan. Nu vandaag ook weer verwachten dat Shanti en Rik oppassen zodat zij naar boks kan naar die vriend. En dan Tom alleen laten en gewoon gaan

  4. Ik hoop dat het nu opgelost word. En Ludo en Janine het nu weten , dat dochter en broer, Ludo chanteren met alles. Fijn als dit stopt. Vreselijk.

  5. Eindelijk weer er betere verhaallijn. Weer wat leuker om naar te kijken
   Alleen wanneer gaat Linda er eindelijk uit. Totaal geen toegevoegde waarde met dat kinderachtige gedrag.
   Slechte actrice.

  6. Het wordt steeds spannender en daarmee ook een leuker Stefano is eindelijk onmaskerd maar weet dat zelf nog niet en waanzicht nog totaal onbespiet in zijn acties Hij probeert Nina steeds meer en meer mee te krijgen Maar die begint een beetje terug te krabbelen lijkt het wel al laat Stefano dat natuurlijk niet gebeuren en waar Ludo denkt dat ze Stefano Nina er in meesleept denkt Janine volgens mij toch tegenovergestelde en vertrouwt misschien haar eigen dochter niet helemaal meer zij is natuurlijk journalist en dus heel goed in het uitspitten van bepaalde informatie die je hebt Oh ik vind het echt heel spannend en wat mij betreft mag het nog wel even duren Er zitten nog zoveel kanten in en op die ze kunnen uitwerken dat ik echt niet hoop dat deze verhaallijn zo maar stop en vooral niet abrupt stopt en in Goede tijden Slechte Tijden daar zitten wel vakerlangdradigheid in en dat is ook wel vaker commentaar op zelfs op verhaallijnen die daarna vaak bejubeld worden. Mijn vriend vind ik ook de andere verhaalijnen op dit moment heel goed ben heel benieuwd hoe het verder gaat met Marwan hoe de liefde tussen Demi en Jesse gaat blijft de koning zoals de koning is wat gaat daar precies mee gebeuren en mijn grootste vraag Wanneer komt Julian terug en wat gaat er dan gebeuren met gezin Verduin en met buurtsuper uiteraard en dan gaan ook Henk en Laura trouwen Dus voorlopig blijf ik nog heel lang kijken en geeft GTST mijn stukje ontspanning

  7. Ik vind het nu Ludo en Janine wraak gaan nemen juist eindelijk spannend worden. En zoals ik het begrijp krijgt Janine door dat Nina ook mee doet met Stefano, dus dat kan ook interessant worden. Ik vermoed dat de bedreigingen die in de spoiler van donderdag staan van Ludo en Janine afkomen.

  8. Pffff ‘t wordt tijd dat er weer wat actie in komt…..en zullen we Linda ook maar weer verbannen naar Bonaire? Tenenkrommend haar rol op dit moment….ook zooooo langdradig en ronduit irritant.

  9. Zo te lezen zijn we nog steeds niet af, van die vervelende verhaallijn / intriges van en door Stefano.

   Nog zo gehoopt dat Stefano (en Nina) door de mand gevallen waren. Tegendeel is waar. 😡