Archief

  Spoilers 27 t/m 30 december

  18

  Maandag 27 december

  Komt Demi er eindelijk achter met wie Marwan aan het daten is? Daan moet tegen Rik liegen over zijn ontslag bij Ludo. Abby vraagt of Steef meegaat naar het Digital Award Gala. Kan hij onder de gourmetavond met zijn familie uit?

  Dinsdag 28 december

  Lukt het Ludo om zijn plan met Antonio Ruzza voor Janine verborgen te houden? Demi zoekt op aanraden van Henk afleiding in streetdance. Shanti is boos op Pieter, maar Rik probeert Shanti op een andere manier naar Pieters keuze te laten kijken.

  Woensdag 29 december

  De spanning tussen Marwan en Merel is om te snijden. Henk staat klaar om Demi bij te staan. Saskia weet niet wat ze moet als Roman een cadeautje voor haar heeft. Het lukt Bing maar niet om Mare te vergeten.

  Donderdag 30 december

  Mare is het gedraai van Bing helemaal zat en eist dat hij zegt wat hij nou van haar wil. Roman moet de lastige vragen van twee rechercheurs zien te beantwoorden. Julian heeft een appeltje te schillen met Steef.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Waaralschijnlijk slaat Rowan straks de hele boel kort en klein zodat Saskia straks niet kan werken. Of laat hij de deur ”prongelijk” open staan.

  2. Chemie Roman beter naar Marre..goeie combi doen het om de lust en macht.

   Laat Juul en Sas lkkr in het huis van Anton gaan wonen..krijgen ze eindelijk ruimte en lucht. Opa Henk kan met Laura in de flat gaan wonen. Opgelost. Tja en Richard…die mag gepakt worden door de maffia…en Roman dat wordt een heel gevaarlijk ventje…die heeft het eea op zijn kerfstok. Laat Sas maar snel contact leggen met Anton voor een andere huisarts met een vrouw en wat kinderen. Ik kan wel een hele leuke verhaallijn bedenken…als kijkster vh 1ste uur 😊😄.

  3. Jesus demi word een beetje een freak zo.Marwan hoeft in geen enkele zin verantwoording af e leggen aan demi met wie hij date.Ja ideaal is anders maar gtst zet demi nu zo neer dat het irritant begint te worden.En ludo draaft ook te ver door in zijn wraak naar richard.Ik vond het juist een charme dat 2 rivalen ´vrienden´ werden of in elk geval zaken partners.De hele verhaallijn van leon zijn verdwijning is ook helemaal pleite.Maar goed gtst valt wel vaker in herhaling.

   • ja Demi mag van mijn part ook naar Australié verhuizen , totaal irritant dat kind en zwaar geobsedeerd (maar ja ze speelt een puber natuurlijk en dat doet ze wel weer goed, het pakt alleen irritant uit) .
    Richard vind ik ook jammer, Ludo en Richard zouden echt een super partners in crime team geweest zijn maar ik vermoed dat ze naar een cliffhanger toewerken dat ofwel Richard ofwel Daan dood gaat .
    Ik zelf denk Daan want hij zoekt stiekem nog steeds naar de dood van leon , dat is de politie asgent in hem.

  4. Ik vind Roman en Saskia echt een heerlijke chemie hebben, leuk om naar te kijken! Ik ben ook wel benieuwd hoe dat verder gaat verlopen, aangezien Roman niet bepaald een lieverdje is en ver gaat om te bereiken wat hij wil. Ik vind het een leuke verhaallijn!

   • Ik vind ze inderdaad ook een goede chemie hebben. Toch ben ik wel blij dat ze het huwelijk van Julian en Saskia vooralsnog niet kapot laten gaan, zou wel erg zonde zijn. Met Merel en Marwan is er voorlopig wel genoeg gedoe in aantocht lijkt me 😉

  5. Ik vind dat Marwan terug moet naar Demi.En geen verkering hoorde tehebben met Merel.Marwan hoort bij zijn zoontje.Opa Henk is goed bezig met Laura.en de rest eigenlijk ook wel denk ik.

   • Hahaha…..dus alle mensen die gescheiden zijn moeten dat maar weer terugdraaien alleen omdat de vader(s) bij de kinderen hoort……. #Alleenbasisschoolgehad?

   • Marwan moet gewoon lekker bij Merel blijven, Demi heeft hem met leugens het nest in geluld en nu zou hij moeten boeten, dacht het niet.
    Tom is onder valse voorwendsels verwerkt, Demi deed alsof ze veel ouder was , vreselijk irritant kind met haar eisen nu.

   • dhfduhdfjjdfkhdk op

    dat vind jij ben zelf heel benieuwd hoe het veder tussen marwan en merel en demi gaat en hoe het veder tussen daan richard en ludo gaat en ja de rest is ook wel spannend maar als je het saai vind kijk je toch lekker niet meer ze zullen je niet missen hoor

    • Ben ook benieuwd wat die 2 rechercheurs van Roman willen, lastige vragen waarschijnlijk over zijn (dubieuze) verleden.
     Ik vind het ook best spannend, niet alles staat in de spoilers geschreven.

     Kijk ook eens naar de december preview @Dennis, mocht je die nog niet gezien hebben.