Archief

  Spoilers 27 t/m 30 november

  15

  Maandag 27 november

  Steef is verontwaardigd. Henk haalt Dolly op. Jonathan overwint zijn angst voor repercussies en biecht op dat hij door Ludo gechanteerd wordt. Janine is onder de indruk van Linda’s redactionele inbreng. Laura heeft geen aandacht voor haar omgeving. Is dit een nieuw symptoom van haar ziekte?

  Dinsdag 28 november

  Janine en Linda nemen een plakje cake aan van de jarige Elisa, die op haar beurt niet doorheeft dat het spacecake is. Stefano houdt zich groot als Ludo hem vraagt naar de relatie met Merel. Julian is verrast als zijn kinderen voor hem komen koken. Linda denkt een tas te herkennen en vertelt Wies dat er rare dingen gaande zijn in Boks.

  Woensdag 29 november

  Stefano voelt zich verschrikkelijk als hij opnieuw een nare droom heeft. Hij laat zijn dagritme met steeds meer tegenzin over zich heenkomen. Rik staat erop dat Mats weer naar school gaat, maar de jongen schrikt als blijkt dat zijn vader daar toestemming voor moet geven.

  Donderdag 30 november

  Margriet is gespannen voor de gerechtelijke uitspraak en Jonathan probeert haar moed in te praten. Elisa heeft direct door dat er iets goed mis is met Stefano. Laura geeft erg veel geld uit aan haar nieuwe hobby.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Niemand die het tijdens de opnames is opgevallen dat ze Stefano iedere ochtend wekken met “Goedemorgen meneer Sanders, het is tijd om op te staan”? 🤪 Of is GTST nu ook van de donkere komedie.

  2. What the heck, eerst schrijven ze alle pubers eruit,en nu komen ze met een stelletje respectloze kakkers,die neerbuigend over vrouwen praten,als ze hier mee jongere kijkers willen aantrekken,nou dan zijn ze lekker bezig om ze een goed voorbeeld te geven. Wijven, gleuven wat vernederend is dit,volgens mij is die schrijver uit 1950 .
   Dit is echt de vreselijkste rol ever in gtst bah bah,dit is echt niet goed.

  3. Sonja Cuperus op

   Wat een slappe reactie van Steef, die 2 enge mede studenten laat je toch lekker links liggen, ze misbruiken Steef alleen maar.
   Verder vind ik alles erg langdradig worden.

  4. En Beetje verwarrend ff daarvoor lees is d at margiet dood in haar cel gevonden word en daarna over dat ze zich druk maakt hoort dat niet andersom te zijn .
   Mats is toch 18 jaar dan hoeft zijn vaders niet te teken weer zoiets wat niet klopt en raar eerdere aflevering kox dat erg rare dingen gebeuren . dat valt iedereen op .
   En de dromen stefano weet je het erbij neerleggen dat veel niet meer kan is erg moeilijk helaas ook nog steeds last van .
   Een in ludo daar moet ook iets kwaadaardig uitkomen hihihi 😅 .maar goed het lijkt nu wel een gekkenhuis huis in Meerdijk . 🤪🤪🤪😜😜😛😛😁😁😁🥰🥰🥰

  5. Jammer dat Saskia de serie verlaat.
   Vind Mats een bloed irritant en nep personage en die vrienden van Steef ook.
   Denk serieus dat dit moment goed is om als kijker af te haken.
   Tip voor de scenario schrijvers: Iets meer van de stijl van Oogappels zou de serie goed doen.
   Momenteel is de serie teveel Slechte tijden, slechtere tijden.
   Te onrealistisch, de moraliserende verhaallijn over borstimplantaten en daklozen is zo ontzettend slecht dat dat beter achterwege kan blijven.

   • Ik vond de aflevering van gisteren echt tenenkrommend slecht. Studenten en spacecake, is toch geen Spangas dit?? Verder alleen maar moraliserend gezeur over borstimplantaten en zwervers. Constant dezelfde tien gezichten, Nina is nu ook ineens verdwenen en laat haar kids gewoon thuis van school. Lekker realistisch dit… Ik keek nog af en toe, maar ben nu helemaal afgehaakt. Laat maar.

   • Weet wel dat die David in Paleis zou wonen, maar die ander niet. In de aflevering van vandaag op Videoland dacht ik: kom op Steef zet die gasten eruit…. Maar helaas.

    • Merel Steef en de broer van Saskia wonen er toch enkel?
     En Marwan onofficiël ook nog
     Die kakkers heb ik nooit eerder gezien daar

  6. Ik vind de Verduyntjes wel de ultieme pechfamilie. Die hebben in hun bestaan al meer mee te dealen gehad als sommige personages in het hele bestaan van GTST. Het mag ook best een tandje minder.

  7. De soap is altijd in ontwikkeling gebleven. Ik verwacht in 2024 gewoon weer een nieuw contract tot dan weer 2030 of 34.
   Men blijft het vermoeden pushen zonder goede reden. Dat mag echt ophouden nu.

  8. door de afleveringen van afgelopen weken lijkt het alsof veel mensen vertrekken ( met vakanties en verhuizingen ) en dat het einde van gtst in het zicht is. lijkt ook of de verhaallijnen helemaal worden uitgerekt. ik kijk namelijke de classics opnieuw en er gebeurt veel meer in een aflevering dan in de afleveringen van nu.