Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 27 t/m 31 mei 2019

  9

  Maandag 27 mei
  Shanti weigert aan de eisen van Anton te voldoen. Linda is van mening dat Shanti Anton chanteert. Rik heeft het goed met Zoë, maar slecht met Daan. Lucas probeert uit alle macht de aanwezigheid van ‘Vic’ geheim te houden.

  Dinsdag 28 mei
  Als Aysen hoort dat Daan Rik belazerd heeft, eist ze dat hij het rechtzet. De klik tussen Zoë en Aysen zorgt voor een verhuizing. Shanti vraagt hulp aan Nina, Sjors en Amir, maar hun goede raad bevalt haar niet. Er staat een enorme berg verwijten tussen Anton en Linda in.

  Woensdag 29 mei
  Als Billy Ludo begint te verleiden, heeft hij meteen door dat dit een test is. Anton gaat de confrontatie met Shanti aan en eist dat ze toegeeft dat ze van alles loopt te faken. Laura en Bing trekken zich de situatie van Rik aan en proberen Daan tot rede te brengen.

  Donderdag 30 mei
  Anton ontdekt dat hij Shanti veel eerder had moeten geloven. Nu is het te laat. Ludo ontdekt dat hij er door Billy ingeluisd is. Kimberly ontdekt dat JoJo ‘Vic’ al langer kent dan ze wil toegeven.

  Vrijdag 31 mei
  Aysen wordt erbij gehaald als er plotseling iemand verdwenen is. Kimberly gaat veel te ver als ze JoJo wil aftroeven door ‘Vic’ te versieren. Ze krijgt wel zijn ware identiteit te horen. Ludo en Janine strijden voor hun zaak: Ludo zet Rob onder druk, Janine neemt Billy onder handen.

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zouden ze al naar de cliffhanger toe werken? Anton die door een ongeval moet kiezen wie hij moet redden: Linda of Shanti, die dan (eindelijk) zegt dat ze zwanger is van hem? Of heeft Billy een situatie veroorzaakt waarin Ludo moet kiezen tussen Janine en Nina? Of staan Sjors en Amir oog in oog met Eveline, die ontsnapt is uit de kliniek? Ben heel benieuwd naar de cliffhanger dit jaar!

  2. Roel Dirven is een uitstekende acteur en wat kan hij er aan doen dat hij Flo zo moest neer zetten, ik vind dat hij het goed gedaan heeft.

   Altijd maar kritiek gegeven is makkelijk op de acteurs dat ze niet kunnen acteren en alles jullie het beter kunnen doe dan zelf auditie en we zullen zien dat jullie commentaren terecht waren.

  3. ohjee als ik de reacties lees gaat GTST nog steeds voor kwaliteit. Had Valentijn dan lekker op Curaçao gelaten!