Archief

  Spoilers 28 januari t/m 1 februari 2019

  38

  MA 28/1
  Lucas is bang dat hij binnenkort het loodje legt. Rik hoort Appolonia uit over de vader van Zoë. Bing en Nina luisteren via de babyfoon mee met een gesprek dat niet voor hun oren bedoeld is. Sjors krijgt een bijzondere vraag.

  DI 29/1
  Linda probeert Anton tevreden te houden als hij wilde plannen heeft. Rik start een zoekactie. Q heeft haarfijn in de gaten dat JoJo en Kimberly een koppelingspoging ondernemen. Laura organiseert een verrassingsactie.

  WO 30/1
  Lana is getuige van een schokkend tafereel. Aysen weigert liefdesverdriet te hebben, maar reageert zich wel af op een onschuldige vriendin. Q krijgt op zijn kop. Tiffy bemiddelt tussen Linda en Anton.

  DO 31/1
  Bij Lucas gaat het licht uit. Janine ontvangt een geheimzinnig pakketje en bevindt zich niet veel later in het hart van een politiecolonne. Aysen betrapt Daan wanneer hij geheime informatie lekt.

  VR 1/2
  Ludo en Mark krijgen aanwijzigen dat het niet goed is afgelopen met Janines actie. Alle frustratie komt er bij Linda uit als Laura haar vraagt hoe het met haar gaat. Nina heeft goed nieuws voor haar familie.

  Delen

  38 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Spoiler 4 februari:
   Nina bedenkt een bevrijdingsplan waar Ludo niets in ziet. Tiffy’s speciale talenten worden ingezet om een mysterie te ontrafelen. Hein begint aan de uitvoering van zijn masterplan. Mark vindt steun bij Sjors.

   Ik denk dat Hein hier nu Lucas en Janine heeft.

  2. Ik denk dat Rick hier achter zit. Waarom is Nina dan niet betrokken met dat sms gedoe? Omdat hij dol op haar was. Lucas is er ook buiten gehouden. Bing was altijd zijn vijand geweest.

  3. Ik denk dat Billy de palma hier achter zit achter de ontvoering van Lucas bedoel ik dan he en niet Hein. Hein ziet dat Janine zo onzeker is en zeer zeker van haar zaak is dat Hein hierachter zit en daarom gebruikt hij haar en Janine is weer zo dom dat ze erin trapt. Het is op moment wel spannend nu dit met Hein wat hij van plan is met Janine als die zijn verlof krijgt. Ik ben heel benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen.

   • Hein wil Janine nog steeds dood hebben. Dus zal hij toch proberen om haar te doden! En ik denk dat Janine een pilletje neemt om op die manier Hein zijn zin niet te geven. Ze pleegt nog liever zelfmoord, vandaar het pilletje……. Oeh, dit is zo spannend….

  4. Het sluitstuk van de thrillermaand: Billy de Palma. Die Martine kan ook net zo goed terugkomen , reclame aan het maken voor anti rimpel crème op haat FB. Come on, soapbitch. Ach wat, je bent Martine Hafkamp!!

  5. Aflevering van donderdag 24 januari gezien en dom dat Aysen er zo omheen draait voor de gevoelens tegenover Daan. Door zo te doen raakt ze hem nog kwijt ook en worden Daan en Shanti misschien wel een koppel.

   • @Niisa, dat gedrag (manier van doen) is toch geheel des Aysen’s. Vertoont dit gedrag wel vaker, (in en bij aanvang relaties). Lijkt wel of Aysen bindingsangst heeft.

    • Verbaasd je dat na haar relatie en verpest huwelijk met sjoerd. Compleet normale reactie lijkt me als je dan nog mannen moet vertrouwen

     • Zoals Sjoerd haar voor het altaar behandelde/liet staan, verdiende inderdaad geen schoonheidsprijs. Zelfs uitermate grof te noemen.
      Maar laten we ook niet vergeten wat Aysen zich allemaal gepermitteerd heeft tijdens hun relatie. O, neen moet zeggen (knipperlicht) relaties. Te veel om op te noemen.

  6. Het mooiste zou zijn als max uiteindelijk toch het kindje is van bing. Ze was toch te vroeg bevallen. Zou dat geen toeval zijn? Ik hoop het

   • Dat te vroeg bevallen heeft daar niets mee te maken. Ze kunnen op een echo en onderzoek etc precies zien hoe ver het kindje is dus dat hadden ze toen ook moeten zien.

    Maar ik hoop/denk wel dat het alsnog het kind van Bing is. Sneu voor Amir maar wel een goeie twist.

    • Daar verzinnen ze wel wat op. Misschien dat de baby te klein was op het echo maar dit is een soap daar kunnen ze alles op verzinnen. Hoop dat bing de vader is want stel dit gebeurd in het echt dan is het wel irritant dat iemand opeens zijn kind opeist. Afspraak is afspraak

    • Wonderen zijn de wereld nog niet uit. In een serie komen ze op genoeg ideeen dat er toch een wonder is. Het zou me ook niet verbazen dat Maxim weer tot leven komt op de 1 of ander manier

   • De vorige acteur die Q speelde vond ik ook beter. Max zei zelf dat hij maar een jaartje Q wilde spelen. En dat jaar is inmiddels voorbij.

  7. Dat Ludo Nick niet even inschakeld?Dat zou helemaal fantastisch zijn die gevangenis scene’s zijn wel goed maar de beer en Hein zijn niet de enige die daar vast zitten,en zoals dat Lucas in ontvoerd,licht niemand Stefano even in over zijn zoon?janine niet Ludo niet zelfs beste vriend rik niet,zou toch even een leuke comeback wezen al is het maar voor even.

   • Moeten ze wel in dezelfde inrichting zitten. Hein zit vast in een zwaar bewaakte inrichting, en daar zal Jos ook wel zitten. Nick kan goed in een normale gevangenis zitten.

  8. @Celine, jou reactie duit op autisme bij jezelf. Verdiep je er eerst in voordat je andere autistisch noemt. Jij hebt nog iets te doen vandaag.

    • Vind eerder jou reactie jammer. Het gaat hem er namelijk helemaal niet om dat het een personage met autisme is. Het personage wordt gewoon heel saai geschreven en maakt amper wat mee, heeft weinig verhaallijnen. Ik, een persoon die PDD-NOS heeft (een vorm van autisme), vond het hartstikke leuk op het begin dat er eindelijk zo’n personage in de serie kwam, maar vind nu ook wel dat ie niet veel meer toevoegt aan de serie, en hij is niet de enige. Er zijn heel veel personages in de serie nu om de cast maar op te vullen maar waar weinig mee gedaan word, iets wat ik erg jammer vind. Het is nu erg rommelig zo.

     Maar om terug te komen op jou reactie, vul niet zomaar iets in voor een ander. Dat kan, zoals je ziet aan de reactie van Dennis, in het verkeerde keelgat vallen. En zowiezo, wat voegt het toe aan alles om er een reactie op te geven? Alleen maar onnodig gedoe. Bespaar jezelf dat gedoe, en laat elkaar in zijn waarde.
     Dit is trouwens bedoeld als goeie raad van mens tot mens, en niet bedoeld om je de les te lezen. Kies zelf wat je ermee doet, maar ik hoop dat je het juiste en rustigste pad kiest