Archief

  Spoilers 29 april t/m 3 mei 2019

  8

  MA 29/4
  Door Daan wordt Riks leven flink ontregeld. Sjors voert een gemeen plannetje uit. Als JoJo de waarheid vertelt, wordt ze niet direct geloofd. Bing heeft een fijne verrassing voor zijn gezin. Laura krijgt allerlei verwijten naar haar hoofd geslingerd.

  DI 30/4
  Linda kan de romantiek tussen Anton en Shanti niet meer aanzien. Aysen probeert Zoë in te laten zien dat zij samen moeten werken. Amir is getuige van een aanslag en treft maatregelen.

  WO 1/5
  Anton en Shanti concluderen dat Linda totaal aan het doordraaien is. Rover wil voor Romy in de bres springen, maar wordt tegengehouden. Rik gaat met andere ogen naar Louise kijken. Janine en Nina leggen hun onenigheid bij.

  DO 2/5
  Lucas wijst Flo op de mindere kanten van hun kinderwensplan. Janine snapt niet waarom al haar therapie afspraken zijn gecanceld. Billy zoekt toenadering tot Ludo om erachter te komen hoe diep zijn conflict met Janine is

  VR 3/5
  Lana maakt een groot gebaar in de hoop dat JoJo zich met haar wil verzoenen. JoJo schakelt Rover in om het weer bij te leggen met Bing. Ludo ergert zich enorm als Janine hem negeert. Lucas boekt een ticket en liegt over zijn bestemming.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ben ik de enige die Rover’s gedrag niet trekt, met hoe hij Romy in bescherming neemt en haar volgt als een verliefde puppy. Hij gelooft haar woord en niet dat van Sjors terwijl hij die al langer kent. Plus ik vind Buddy Vedder veel leuker als Rover.

  2. Laat please lucas en flo eruit gaan die voegen paa niks toe jojo is juist een leuk karakter lana daarintegen daag

   • Lucas en Flo voegen juist veel toe op dit moment! Jojo’s karakter is echt super oppervlakkig, laat haar maar op zoek gaan naar haar moeder. Ook een leuke reden om Stanley weer even terug te laten keren.