Archief

  Spoilers 29 augustus t/m 1 september

  22

  Maandag 29 augustus

  De emoties en spanningen lopen hoog op. Rik krijgt van de arts bericht over de bevalling en is in diepe shock. Wat is er gebeurd?

  Dinsdag 30 augustus

  Stefano gaat zelf op onderzoek uit in de tuin van Ludo en Janine. Daan biedt Rik een helpende hand. Nina durft niet naar binnen te gaan in het ziekenhuis. Merel wil weten wat Lynns actie te betekenen had.

  Woensdag 31 augustus

  Julian doet eerlijk zijn verhaal waarom hij de afgelopen dagen niet thuis was. Rik voelt zich gesteund door zijn vrienden. De nieuwe huisarts Luuk laat zich van zijn goede kant zien.

  Donderdag 1 september

  Merel schrikt van Oriana’s plan. Linda heeft geen zin om in de praktijk te gaan werken en Janine poogt haar op andere gedachten te brengen. Bing vindt een onaangenaam bericht tussen de gelukswensen voor hun huwelijk.

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. SPOILER SPOILER SPOILER

   In de omschrijving van de aflevering van donderdag 8 september staat ‘Rik blijft alleen sterk voor Shanti’.

   Er kan dus met 99% zekerheid gezegd worden dat Shanti het gaat overleven en dat de baby het niet zal redden.

   SPOILER SPOILER SPOILER

  2. Bente Verhoeven op

   Het kan ook beide zijn shanti doodt maar ook het kind want Rik heeft iets heftigs moeten meemaken en is diep gegaan nog nooit zo diep het ergste is je vrouw en kind verliezen want hij is al weduwe van Anita das ook heel heftig maar misschien niet zo heftig als wat hij nu heeft mee moeten maken ik weet het ook niet ik wil heel graag kijken

   • Ik denk dat de baby het niet haalt. Nina durft het ziekenhuis niet in, waarom niet? Omdat ze niet weet hoe ze Shanti kan troosten?