Archief

  Spoilers 29 oktober t/m 2 november

  22

  Maandag 29 oktober
  Bij Noud komen gevoelens van vroeger naar boven. Laura en Kimberly zijn verbijsterd als ze de uitdossing van Aysen zien. Bing en Daan kunnen het goed met elkaar vinden als het over vrouwen gaat. Aysen zet Q in om in contact te komen met een crimineel.

  Dinsdag 30 oktober
  Nina zadelt JoJo op met vervelende klusjes. Daan is niet van plan om het erbij te laten wanneer Aysen hem buitenspel zet. Laura probeert Noud in te laten zien dat hij een kansloze missie nastreeft. Zoë is genoodzaakt terug te gaan naar haar moeder die ze jaren heeft ontlopen.

  Woensdag 31 oktober
  Lucas voert de anti-AZM-actie die Flo steeds heeft proberen te vermijden. JoJo krijgt een grote verantwoordelijkheid in haar schoot geworpen. Marieke kan niet begrijpen dat Mark haar diepste wens niet serieus neemt. Mark zoekt ontspanning buiten de deur.

  Donderdag 1 november
  Net wanneer Lucas de pers te woord wil staan, wordt alle aandacht door iemand anders getrokken. Janine krijgt te horen waar Mark allemaal mee bezig is wanneer Ludo Mark de wacht aanzegt. Rover valt Noud aan wanneer hij vindt dat Noud onverschillig is tegenover Kimberly.

  Vrijdag 2 november
  Aysen stuurt een gestolen item direct door naar Duitsland. Daan’s geheime actie wordt ontdekt. Mark en Janine botsen om de volmacht van Marieke. Zoë gaat de uitdaging aan om haar moeder een make-over te geven. Nina probeert Lucas’ liefde op het juiste spoor te zetten.

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Waaaar gaat het naartoe met GTST. Het is zo kinderachtig geworden. Het lijkt wel Spangas. En waar is het thema ‘soap’ gebleven. Waar zijn de dagelijkse cliffhangers zonder gesloten einde maar waar mensen zich écht afvragen welk antwoord iemand geeft, of iemand nog leeft?
   Waar is de spanning omtrent de muziek onder de scenes?
   Spanning moet meer worden opgebouwd. Vb: als iemand betrapt wordt moet de kijker kunnen meeleven. Laat dus vooraf zien dat iemand op een heel ongelukkig moment betrapt kan worden. Bijvoorbeeld: degene die betrapt kan worden voert een actie uit. Degene die gaat betrappen moet al een aanloop krijgen zodat de kijker hierin kan meeleven van ‘nee, hopelijk niet’ of ‘ja, ga naar binnen’. De spanning hieronder moet groot gevoed worden door muziek (strijkers, drums, piano etc.)
   Als GTST doorgaat met hoe het de laatste jaren gaat geloof ik dat het geen lang leven meer houdt.

  2. Helaas dat Inge Schrama toch nog niet haar rol oppakt, maar ze was wel echt gespot bij de studio het zou dan wel een gesprek geweest zijn dat ze nog niet aanwezig kan zijn, we moeten helaas nog wachten tot ze eindelijk weer de draad kan oppakken.

   • Helemaal mee eens. Echt ongelooflijk overdreven. Die verhaallijn van Zoë en Daan is ook veel te ver gezocht. En dat zusje van Bing mag wat mij betreft ook weer vertrekken.

  3. Q verlaat waarschijnlijk ook Meerdijk. Max Willems heeft een rol te pakken in een Amerikaanse productie,
   Dat las ik toevallig bij RTLBoulevard.

  4. Flo mag er ook uit. Dat geneuzel over duurzaam leven en Lucas die er in doorslaat. Deze personages mogen er van mij ook linea recta weg:
   Zoe, Flo, Daan, Opa Stern, Amir, Bing

  5. Wat een belachelijke verhaallijn tussen Daan en Zoë. De schrijvers zijn weer eens goed de weg kwijt. Dit is toch absoluut niet realistisch meer… 🙁 Ik kijk gemiddeld nog 2x per week en dat als fan van het eerste uur.

   • 100% met je eens, dit is zooooooooooooo slecht en absurd dat ik ook amper nog kijk en ik keek echt altijd vanaf de eerste aflevering (ja ik ben een oude knakker haha)
    Maar de vader van Daan is ook zo achterlijk gecast, die man speelt hoofdcommissaris maar doet mij meer aan Sinterklaas denken dan aan een politie type.
    Ik vrees dat de laatste 2 jaar voor GTST zijn ingegaan nu, jammer

     • De acteur die opa Stern speelt heeft in 1987 zijn eigen ontvoering in scene gezet! Kan het me nog als de dag van gister herinneren. Idioot met die tenenkrommende overdreven stem.

      • Sapph, je hebt gelijk, hahaha kun je nagaan hoe goed ik het nog volg allemaal.

       Ja Elsje , erg he die acteur en zo een nietszeggende overdreven rol, ik vraag mij af waar dat hele “opa wil dat ik trouw en een kind krijg” op slaat anno 2018 pfffffffffff.

       Nou ja, er zal wel een leuke verhaallijn opduiken over een paar maanden of zo , we gaan nu eerst maandenlang kijken naar de patatmaffia of zoiets die Aysen moet oplossen en Lone van Roosendaal zal wel Billy de Palma zijn dus helaas geen vaste rol .