Archief

  Spoilers 3 t/m 6 januari

  16

  Maandag 3 januari 2022

  Ludo heeft een hoop voor Janine te verbergen. Julian weet niet wat hij hoort als Roman hem vertelt over het congres in Noordwijk. Rik probeert Shanti in te laten zien dat Pieter zijn eigen keuzes kan maken.

  Dinsdag 4 januari

  Bing wordt nieuwsgierig als Mare steeds meer interesse in hem begint te krijgen. Marwan wil Tom blijven zien, maar Demi vindt dat hij dan wel eerlijk moet zijn wie hij datet. Ludo zet alles op alles om Richard in Meerdijk te houden.

  Woensdag 5 januari

  Saskia probeert Julian te overtuigen van haar liefde voor hem. Steef organiseert een race met de gesponsorde brommobiel van Abby. Shanti is bezorgd wanneer Pieter ’s avonds laat alleen in de auto stapt.

  Donderdag 6 januari

  Julian is woedend als Steef wordt thuisgebracht door de politie. Rik vindt dat Bing verkeerd bezig is door zich volledig op Mare te storten. Janine deelt haar zorgen over Richard met Ludo.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Zal denk ik niet lang meer duren Nina kan denk ik elk moment naar binnen stappen, Misschien als Bing bijna de fout ingaat met die dame en tada daar heb je Nina heel erg voorspelbaar🙂

  1. Noortje zou heel goed een eerder slachtoffer kunnen zijn van Roman. Dat de verhaallijn tussen Roman en Saskia (en Julian) tot een hoogtepunt komt en iedereen er achter komt hoe Roman in elkaar zit wanneer Noortje en Roman oog in oog met elkaar komen te staan. Noortje stort haar hart uit bij Shanti over wie Roman is, waarna Shanti in een race tegen de klok Julian en Saskia moet redden. Zou een mooie cliffhanger kunnen zijn en ik denk ook dat we nog moeten wachten tot de zomercliffhanger voordat we Romans ware gezicht gaan zien.

    • Oh dat heb ik dan even gemist. Maar het zou zomaar iets in het verleden kunnen zijn toch? Als Noortje toen een fase had waarin ze experimenteerde? Nu Anton en Linda weg moesten om plaats te maken voor meer tijdelijke personages, is er ook ruimte om deze personages wat meer diepte, persoonlijkheid en een geschiedenis te geven.

     • @Suus, dat Noortje niet op mannen zou vallen, dat heb ik dus ook gemist/niet meegekregen.
      Niets over gehoord, gelezen of gemerkt.

  2. Arme Julian heeft dit echt niet verdient hoop dat hij Roman een paar harde klappen geeft.
   Overigens zal Richard er wel achter komen wat Ludo allemaal aan t doen is en zal Billy hem waarschijnlijk wel ondersteunen om wraak te nemen op hem en Daan.

   • Billy is niet opgewassen tegen Ludo laat hem maar lekker hulp zoeken en verdiende loon.

    Na alles wat ze Ludo geflikt hebben is het gwn terecht. Ze waren er goed mee weggekomen en door Richard zijn gestook duwde Valentijn Ludo van de boot onverwachts en zo is de ellende ontstaan.

    Dus Ludo hopelijk ben je back maak Richard gwn kapot en als Billy komt ook gwn slopen.