Archief

  Spoilers 3 t/m 6 mei

  10

  Maandag 3 mei

  Richard is in grote verwarring na het weerzien met zijn ex. Als Shanti meer oog voor Louise dan voor Rik lijkt te hebben, wordt Rik wantrouwig. Daan vraagt hulp aan Laura hem te helpen bemiddelen tussen hem en Rik.

  Dinsdag 4 mei

  Wanneer Nina en Bing een spontane mannen- en vrouwenavond organiseren, overtuigt Demi haar ouders om mee te gaan. Richard neemt Billy mee op huizentocht maar wordt verrast door een telefoontje van Indra.

  Woensdag 5 mei

  Het liefdesgeluk tussen Rik en Shanti is ver te zoeken. Ze groeien steeds meer uit elkaar. Zal het ze lukken om weer toenadering tot elkaar te vinden? Ludo gaat naar zijn therapeut, maar twijfelt of haar gebruikte methode bij hem past. Hij zoekt de confrontatie op.

  Donderdag 6 mei

  Ludo speelt voor de zoveelste keer mooi weer, maar Nina heeft hem door. Ze geeft haar vader advies. Daan krijgt bezoek van de kinderbescherming en wil een goede indruk maken. Linda twijfelt aan haar reisplannen.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wat nou ik toch van dat donkere kantje van Janine!! Kan niet wachten om te weten hoe het gaat aflopen tussen haar en indra

  2. Ben ik de enige die de serie momenteel tergend traag vind worden? Echt moeras-tv. Je zak erin weg, maar je komt ook niet vooruit haha.

    • Ik vind de Ludo lijn wel heel erg goed ook al erger ik me dood aan hem nu , maar realistisch wel okay.
     En dat Janine nu de touwtjes in handen neemt vind ik helemaal super, ik hou er van als Janine haar slechte kanten boven komen.
     Demi daar in tegen kan ik niet meer horen of zien, er komt geen normale conversatie uit , al maanden korte afblafantwoorden en ja ze zit in de shit en twijfelt maar dat ze zich gedraagt als een autist nu gaat me te ver.
     Billy en Richard vind ik zalig , ik moet zo lachen om de eeuwig vretende ordinaire kruimeldief Richard topperdetop dit personage.
     Billy heeft alle ingrediënten om een betere duivel te worden dan Martine Hafkamp dus dan zijn we ook van het gezeik om Martine terug te halen af.
     Linda uit de serie schrijven en daardoor Anton de kans te geven voor de zoveelste nieuwe vrouw vind ik een baggerkeuze , Linda er uit is stupiditeit ten top.
     Laura en Henk vind ik dus een vervelende verhaallijn, maar ja je kunt niet alle lijnen leuk vinden en top dat Laura weer iets meer te doen heeft dan wijntjes serveren.
     We gaan braaf afwachten welke knal de cliff gaat geven aan het dorpje Meerdijk want zal vast wel een ouderwets ongelukje worden of zo .