Archief

  Spoilers 3 t/m 7 februari 2020

  11

  Maandag 3 februari
  Nina heeft een plan om haar huwelijk te redden, maar ze is daar wel veeleisend in. Saskia wil haar vader niet spreken. Julian komt met een nieuw huisdier thuis. Shanti ontdekt de reden van Riks frustratie.

  Dinsdag 4 februari
  Anton heeft heel wat te stellen met het onvoorspelbare gedrag van Linda. Bing ontploft wanneer hij ontdekt dat Nina hem en hun huwelijk niet serieus neemt. Lana wordt betrapt bij het schrijven van een afscheidsbrief.

  Woensdag 5 februari
  Puck stuit op weerstand als ze verhuisplannen heeft. Rik gelooft niet dat Bing hem ooit zal kunnen vergeven. Shanti stimuleert hem om toch actie te ondernemen. Ludo wil voor zijn dochter opkomen, maar Nina volgt liever haar eigen plan.

  Donderdag 6 februari
  Saskia moet iedereen tevreden houden in een overvol huis. Amir wil het niet, maar voelt dat hij Lana moet verraden. Bobby raakt in paniek als hij niets van Lana hoort. Er wordt gestemd over Puck: mag ze wel of niet in Het Paleis komen wonen?

  Vrijdag 7 februari
  Lana pikt een creditcard. Bobby doet een fatale ontdekking. Saskia voelt zich gemanipuleerd door haar dochter. Linda heeft familietips voor Sjors. Henk helpt iets te fanatiek met het opruimen van de flat. Valentijn ontdekt iets bij het grofvuil waar hij wel wat mee kan.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wat gebeurt er nou met dat leuke hondje? Die komt toch wel terug? Moet het voor een hondje direct weer dramatisch aflopen?
   Kan Daan er niet eens uit?

  2. Heerlijk!
   De storm tussen Bing en Nina is nog niet gaan liggen, het er op dat de verhaallijn tussen Bobby en Lana tot een kookpunt.
   En we komen deze week wellicht achter het geheim van de familie Verduijn.

   • Ja @Julia, die storm tussen die 2 is voorlopig nog niet voorbij.
    Wat Lana en Bobby betreft komt ook tot een einde. Bobby zal op zeer korte termijn niet meer te zien zijn in GTST.
    Wat betreft de Fam. Verduyn hoop ik ook op enige duidelijkheid, wat er nou precies speelt tussen Julian, Saskia en Merel. Dat ze niet veel te makken hebben is wel duidelijk, maar waardoor?