Archief

  Spoilers 3 t/m 7 juli: DE CLIFFHANGER

  60

  MA 3/7
  Iedereen reageert enthousiast als Maxime met geweldig nieuws komt. Iedereen behalve Ludo. Sjors en Amir moeten bijspringen als Bing een probleem heeft. Sjoerd verrast Rikki met een illegale actie. Ze worden betrapt. Laura wordt teleurgesteld door één van haar werknemers.

  DI 4/7
  Sam moet een toelatingstest voor de academie doen. Ze probeert haar zenuwen onder controle te houden, maar het gedrag van haar moeder werkt niet mee. Kimberly heeft een plannetje voor een stoute middag, maar dan moet Rover wel komen opdagen. Jos weet Job en Rikki voor zich te winnen.

  WO 5/7
  Rik heeft niet door dat Jos een spelletje met hem speelt. Noud gaat op onderzoek uit om erachter te komen door wie hij gecatfisht wordt. Na een actie van Kimberly is het crisis tussen haar en Rover. Aysen wordt gewaarschuwd door haar collega: ze is echt verkeerd bezig.

  DO 6/7
  Rik trapt met open ogen in een val die voor hem is opgezet. Aysen weet dat het mis is, als Riks mobiel gevonden wordt. Nina krijgt meerdere mysterieuze verrassingsenveloppen: waar leidt dit naartoe? Maxime realiseert zich dat haar toekomstplannen beïnvloed worden door haar broer. Ze vindt dit eigenlijk absurd.

  VR 7/7
  Boks is overvol: Maxime en Bill hebben een romantisch avondje in haar atelier. Lucas en Felix oefenen hun dans in een zaal. Rover en Amir speechen op een voorlichtingsavond van het AZC. Sjoerd, Rikki en de kinderen eten pannenkoeken in het café. Niemand weet van de wraakplannen die Jos heeft als Aysen ook Boks binnenstapt…

  Delen

  60 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ben benieuwd Rik gaat wel uit gtst was op de tv Ferry wist het al ruim 1 jaar maar mocht het niet vertellen in de Media

  2. Ik hoop dat de schrijvers zo slim zijn dat alleen Jos en Bill dood gaan, of is het Laura, de andere komen er hopelijk levend uit is er weer een gtst app om er achter te komen wie er alleemaal sterven? Maar goed Jef komt terug, voor RIk, Rikkie, Bing, Laura, Bill, Maxim, Janien, Noud en Sjors dus wie er dood gaat is een groot ? Teken!

  3. Ik ook dat rover en Sam Kimberly bil Amir niet overleden
   Ik denk ayzen rikki job Anton Linda Laura jannien bing

  4. Aysen wordt gered door Sjoerd en Rikkie sterft in de vlammen Rik gaat niet dood maar wel Meerdijk verlaten was op tv daarom komt Jeff terug naar Meerdijk en gaat Rik met hem terug naar Frankrijk

  5. Het is niet bing of Rick die doodgaat maar Maxime, daarom komt Jef ook terug.
   Al met al een waardeloze cliffhanger

   • Hebben we al eens gezien Scala ging ook in vlammen op een herhaling dus.En Jos die krijgt een mep met de schop van Bing, en valt in het graf dood ook klaar.En Bing kan weer zien in het volgende seizoen

  6. Waardeloos de ontvoering van Rik en Bing door Jos en Marco had veel spannender moeten zijn leek op Bassie en Adriaan en de gevaarlijke Baron.
   Rover is ook weer een rebel in gtst en je ziet nog steeds geen Asielzoekers en een AZC???
   Oja Bing kan weer zien??

  7. Rik gaat dood in de cliff en Jeff Alberts komt terug naar Meerdijk voor de begrafenis en blijft dan ook een tijdje in Meerdijk

  8. Wat een vreselijke clif zeg, echt dramatisch. Ludo die weer de brandende boks invliegt opzoek naar Janine, ook hun 2 kunnen het niet overleven en als Maxime en Lucas het ook niet redden heeft Nina niemand meer en zei gaat in de loop van het komend seizoen er ook uit. Hoe het met Bing en Rik afloopt interesseert me niet, alleen hoe het met de familie Sanders afloopt, vrees het ergste dat er meer dan 1 de serie zal verlaten.

   Dit worden 2 zware maanden

   • Familie Sanders overleeft het altijd die blijven in gtst Rik niet die gaat dood zie terugkeer van Jef Alberts MSN nieuws

   • True
    Eerlijk is eerlijk was weer na jaren bagger een goeie klifhanger
    Ik hoop toch echt dat de Sanders er in blijven maar er zitten zoveel Sanders in ik weet het nie janine en maxime en ludo zijn nog nie uitgespeeld..

  9. Oh nee wat een verdrietige cliffhanger.
   Er gaat iemand dood. Kan bing, rik, aysen, rikkie, maxime, bill, felix of lucas zijn. Die zijn. Nog niet uit brandend Boks gekomen of nog in handen van Jos.
   Ik vermoed dat bing jos tegen zn hoofd slaat met de schop en daarme jis uutschakeld. En dat sjoerd aysen uit de brand heeft gehaald ipv rikkie. Want aysen had een donkere spijkerblouse aan en rikkie een lichtere.
   Hopelijk wordt rikkie gered want die is wel t snelste bereikbaar voor de brandweerlieden. En wrschnlk ook leuker voor t verhaal straks: waarom haalde Sjoerd niet eerst rikkie uit t vuur en wel aysen.
   Aan t eind zie je jeff. Die wordt gebeld en krijgt t bericht dat er iemand dood is. Maar hij reageert niet mega geschokt en alleen ach, wanneer is de begravenis. Dat klinkt redelijk vaderlijk. Ik vermoed dat maxime hem belt met t bericht dat bill dood is. Ik denk niet lucas want die zou jeff niet bellen, en anderen vd sanders ook niet. Als het bing of rick of rikkie dood zouden zijn dan zou jeff veel geschokter reageren bij zo’n doodsbericht. Dus ik denk dat t alleen maar Bill kan zijn. De rest komt met de schrik vrij.

    • Nee maar als maxime hem belt om te vertellen wat er is gebeurd. T staat niet vast dat jeff nr de begravenis komt alleen dat hij wordt gebeld met slecht neiuws door iemand die hij goed kent. En maxime zou hem als goede vriend zeker bellen denk ik. Kan ook dat rick hem belt om hem te vragen te komen omdat maxime zn steun hard nodig heeft.
     Maarrrrrr ? Blijft dat het ook totaal anders kan zijn! Er zijn veel mogelijkheden, nog steeds!

   • Ben benieuwd was raar met die flitser Bing kon dat zien en niemand had het door!
    Normaal wordt je altijd beter in Meerdijk kijk maar naar Ludo Teddy Rik Thijs of je moet dood gaan dan ben je er ook uit

  10. Ik denk dat er iemand dood gaat waar rik veel van houdt. Job of rikki, of misschien Bram/Teddy. Als Bram of Tedy doodgaat, levert dat weer lekker drama op. Want Rikki vertrouwde (dankzij Bing) Jos na een tijdje niet meer, toen heeft Rik haar ervan overtuigd dat Jos al die dingen die op internet staan niet heeft gedaan. Als dan uiteindelijk Teddy of Bram omkomt door Jos, dan wil rikki weer niks met haar vader te maken hebben etc. Dan hebben de schrijvers weer iets waar ze weer een tijdje mee verder kunnen, haha. Ik hoop alleen niet dat Sjoerd doodgaat, want dan heeft Anton zowel zijn vrouw als 2 zoons verloren

  11. Ik hoop dat de kinderen het overleven. Het is te opvallend dat Sjoerd met Rikki en de kids op dat moment in boks zitten. Hoop niet op een verhaallijn na de zomerstop dat dit gezinsgeluk wreed verstoord wordt door een drama.

   • Er staat dat ze pannenkoeken eten in het café… zouden ze daar de koning niet mee bedoelen? We hebben idd wel genoeg gezinsdrama gehad rondom rikkie en Sjoerd.

  12. Ik denk ook niet dat ze het in de fik steken. Jos zou ook gewapend kunnen zijn en er een wild west tafereel van maken. Misschien trekt Aysen dan ook haar pistool en raakt zij per ongeluk ook iemand in alle drukte.

  13. Denk ook dat Jos de boel in Boks in de fik steekt een herhaling van de brand in Scala en Rik gaat dood of Bing

  14. robbertaandecoke op

   ik vind het nu al een waardeloos verhaal en cliffhanger. Had stiekem toch iets met marine ofzo verwacht. Maar ineens zo’n schurk en dan dit. Ik vind het makkelijk en heel goedkoop gezocht. Ook omdat die Jos zo doorzichtig is als de pest naja weinig tijd in gestoken.

  15. ik denk dat jos alles in de brand steekt ofzo en dat er dan gewonden vallen er gaat niemand dood denk ik

  16. Vraag me wel af je ziet maar een Asielzoeker in Meerdijk die Tolk van Sjors uit Afghanistan??
   Waar maakt Rover zich toch druk om???

  17. Je weet t maar nooit of hij ook voor Martine werkte. Wie weet hebben ze elkaar ook ooit in de gevangenis gekend tussen 1994 en 2003/4 . En Rik is bevriend met Janine als Bing . 2 mensen die Martine haatte. Maar De Beer heeft ook eigen motieven wat betreft Rik. En ik denk dat het hem heel goed uitkomt dat er asielzoeksers in Meerdijk zijn. Hij wilt er voor zorgen dat t een terroristische aanslag lijkt terwijl hij in werkelijkheid een aanslag op Rik en Aysen wilt plegen. En indirect op op Maxime omdat ze de Koning toch niet aan hem wilt verkopen.
   En zie je Martine komt dus HELAAS niet terug.

   • Ja dat denk ik dus ook! Bill zit niet in de nieuwe lead…. en op de één of andere manier mag Maxime nooit gelukkig zijn…. en van mij mag hij er ook uit! samen met Jos en die Marco en alle vluchtelingen. Die verhaallijn kots ik uit! Kijk dus ook bijna nooit meer….

    • Verhaallijn asielzoekers is ook gewoon echt verveelnd..

     Homo.s en lesbies oké dat is de realiteit ma asielzoekers hebben in het echt al genoeg ellende en nonses. Ma goed gaan ze nieuwe seizoen nog te lang door stop ik ook met kijken vin et wel gezegend

   • Dat zou raar zijn dan wordt het de tweede partner van lukas die dood gaat .dat zouden ze niet doen mag ik hopen.

    • Er zijn zoveel karakters wie twee partners hebben begraven. Jef bijvoorbeeld: Sylvia en Dorothea. Stefano heeft Bowien en Yasmin moeten begraven en Roos heeft Arnie en kort daarna Arthur begraven.

  18. Ik denk dat boks in brand wordt gestoken ofzo, als rikki sjoerd maxime en bill daarin zitten. Door jos…

  19. Ik denk dat boks in brand wordt gestoken ofzo, als rikki sjoerd maxime en bill daarin zitten. Door jos…

    • Anja van der Gra op

     Het leuke is,,,,, dat iedereen nu speculeert wie er nu wel/niet doodgaat… ik zal als goed informant jullie uit die (blijkbaar voor jullie) hel halen
     NIEMAND GAAT ER DOOD WHAHA