Archief

  Spoilers 30 december 2019 t/m 3 januari 2020

  32

  Er zijn weer nieuwe spoilers! In de eerste week van het nieuwe jaar neemt Shanti ongemerkt afscheid van Rik, probeert Amir het goed te maken met Sjors en is Billy de Palma zó erg teleurgesteld dat ze besluit Meerdijk te verlaten. Lees snel meer…

  Maandag 30 december
  Bing helpt zijn kinderen om geld te verdienen op de winterfair. Rik treft een oude vriend waarmee hij vroeger heeft samengewerkt. Shanti is slachtoffer van een verkeersongeluk. Om zijn zin door te drijven, sluit Daan Nina op.

  Dinsdag 31 december
  Shanti heeft het helemaal gehad met haar moeder en zou Billy het liefst uit Meerdijk zien verdwijnen. Nina is ervan overtuigd dat er een complot tegen haar gaande is. Bobby wil geen geheime relatie met Lana.

  Woensdag 1 januari 2020
  Nina was zo afgeleid dat ze vergat een sponsor te regelen voor haar modeshow. Lucas gaat onmiddellijk op zoek naar een geldschieter. Valentijn heeft een nieuwe aanbidder en Shanti neemt ongemerkt afscheid van Rik.

  Donderdag 2 januari 
  Billy de Palma is erg teleurgesteld dat ze besluit Meerdijk te verlaten. Lana en Bobby regelen een plek waar ze ongehinderd van elkaar kunnen genieten. Amir probeert het goed te maken met zijn vrouw Sjors.

  Vrijdag 3 januari
  De modeshow dwingt Janine om de gevolgen van haar ziekte onder ogen te zien. Valentijn nodigt Ludo ook uit voor de show, maar hij reageert terughoudend. Ondertussen verricht Nola ongemerkt een goede daad…

  Delen

  32 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vond het erg dubbel om de aflevering van 3 januari te zien. Natuurlijk waren de verhalen van de dames goed om te horen. Maar daarnaast maakt het t ook erg zwaarbeladen in een soap. Je kijkt ernaar voor entertainment

  2. Eindelijk een soap bitch, laten ze haar weer gaan. Nu Lone GTST verlaat stop ik met kijken. Zonder soap bitch voor mij niets meer aan. Bye bye.

  3. Hulde voor de schrijvers van GTST. Wat een mooie aflevering, de modeshow . Heel bijzonder in elkaar gezet. Het is een K… ziekte maar met de steun van allen die je dierbaar zijn , maar ook van onbekenden, kun je het een plek geven. Prachtig om die krachtige vrouwen hun verhaal te laten vertellen. Sinds een hele tijd niet meer zo’n aflevering gezien. Klasse!

  4. ik ga er niet van uit maar toch hoop ik dat een oplettende kijker dit leest en voor mij uit kan leggen, want blijkbaar heb ik iets gemist.
   Sjors huilde omdat ze Amir terug wilde, toen was daarna een ongemakkelijke scene dat hij aan de deur stond, en maakte ze het voor zover ik weet goed.. Alleen wel met wat regels..
   Waarom is het nu ineens een toneelstukje en doet Sjors bijvoorbeeld op 2 januari ineens zo afstandelijk op de bank? ze hebben toen toch niet afgesproken om een toneelstuk voor Lana te spelen??

  5. 30 januari daar gaat het huwelijk van Bing en Nina op het einde gaat bijna nog 1 keer met daan naar bed en Bing komt binnen wandelen en betrapt bijna met daan

  6. Wat mij betreft mag Bobby, Jojo, Valentijn, Puck en Lana eruit.
   Shanti aub blijven shanti heeft net een relatie met Rik leuk koppel.
   Billy mag ook mij betreft blijven.

   • @Nona jij wilt dus alle jongeren eruit, het moet dus wel één mix blijven tussen jong en oud ?. Ook al zijn de personages die je opnoemt nou ook niet bepaald mijn favorieten.

    En ja, Shanti & Billy mogen ook van mij blijven, maar dat schreef ik al in eerdere reactie

  7. Erg jammer dat zowel Shanti als Billy gtst gaan verlaten. Billy is momenteel de enige badgirl.
   Is toch wel een aderlating voor gtst. Mij storen die 2 niet. Had er andere uitgeschreven. (bijvoorbeeld Puck, Bobby)
   Maar ja, er komt een geheel nieuw gezin aan, van ik dacht z’n 5 personen.

   Maar toch heb ik nog hoop op een onverwachte wending, dat het met Shanti en Billy anders gaat verlopen dan dat ik vermoed en lees in de spoilers.
   Want zowel Daan als Rik komen achter de witwas praktijken van Billy. Lossen ze dit in goed 2 weken op? Zou knap zijn.

  8. Valentijn mag wel terug naar zijn moeder. Laat lana weer terug naar Berlijn gaan. Shanti en Rik moeten blijven en Billy ook. Sjors mag met haar dochter mee. Janine mag er wat mij betreft ook uit. Die vriendin van Lukas mag ook verdwijnen, irritante griet.Kijk al bijna vanaf het begin Janine begint heel irritant te worden. De rest van de cast is wel oke!

  9. Ik volg momenteel seizoen 3 van GTST via RTL Lounge. Nu ik dit allemaal terug zie, was dat eigenlijk briljant qua verhaallijnen en hoe ze in elkaar overlopen. Je wilt steeds verder kijken hoe het verder gaat. De schrijvers zouden dit eens moeten bekijken en vergelijken met wat er nu gedaan wordt.
   De verhalen lopen zo mooi in elkaar over. Veel meer uiteenlopende karakters. Iedereen lijkt teveel op elkaar nu en speelt bijna op dezelfde manier en toon qua acteren. Er wordt nu slechter geacteerd dan toen lijkt het wel. En de beginleader van toen pakt veel meer. Je krijgt gelijk het GTST gevoel.
   En de muzikale ondersteuning qua muziekjes van toen tijdens scènes zijn ijzersterk (verdriet, spanning). Emoties komen daardoor 10 keer meer binnen. Laat deze muziek terugkomen IPV moderne songs die ze nu gebruiken.
   En er was veel gebruik van veel gastacteurs die voor problemen zorgden: zakenmensen, criminelen, artsen.
   En je mist de warmte in de serie nu. Types als Suzanne Balk, Daniël, Helen Helmink. De acteurs waren veel pittiger.

   Laat aub Ingeborg Wisten (Suzanne) terugkomen in de serie. Dat zou een goede zet zijn schrijvers!
   Schrijvers en makers van GTST: kijk seizoen 2, 3 en 4 terug ter inspiratie van manier van schrijven en spel. En laat o.a. Laura meer beleven dan wat ze nu doet. Ze voegt zo weinig toe nu en dat is zonde. En Janine van toen was ook veel pittiger. Gewoon kort haar en spijkerbroek. Het is te netjes en chic nu.
   En nog 1 tip: waarom slaat dat appen in beeld met die teksten zo door. In elke aflevering wordt er nu geappt in beeld. Ook zoiets wat ineens doorschiet. Je wilt spel zien, geen leesboek.
   Doe iets met deze tips!

  10. Mocht Billy de serie verlaten zou dat een aderlating zijn, het is een interessante rol en Lone van Roosendaal is een briljant actrice. Ik zie het somber in. De schrijvers/makers zijn druk bezig om GTST te veranderen in een soap waarin veel mensen zich kunnen herkennen en waarin dus de dagelijkse degelijke dingen veel aan bod komen denk ik.
   Op zich is dit goed voor de serie maar ze moeten er niet in doorslaan. Billy is misschien niet een alledaags herkenbaar karakter maar een soapserie moet wat foute personages hebben. Zou dus erg jammer zijn dat zij weg gaat.
   Zij vult in mijn ogen het gat op wat Marjolein Keuning als Maxime Sanders achter heeft gelaten. Zelfde soort klasse actrice en interessant personage.