Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 30 mei t/m 2 juni

  2

  Maandag 30 mei

  Julian stopt stiekem geld in de huishoudportemonnee. Merel voelt zich ongemakkelijk als Lynn haar onverwachts opzoekt. Nina raakt geëmotioneerd als Janine haar trots uitspreekt over de relatie die Nina met Bing heeft.

  Dinsdag 31 mei

  Zowel Saskia als Shanti willen elkaar niet voor het blok zetten. Rik blesseert zijn enkel tijdens het trainen. Op een immobiele Rik zit Shanti niet op te wachten. Daan moet de hulp van Laura inschakelen.

  Woensdag 1 juni

  Shanti wordt tijdens een heel speciale gelegenheid verrast. Janine gaat op onderzoek uit en interviewt de man van Agaath. Komt Daan ooit van zijn drankprobleem af? Hij volgt het advies van Ludo op.

  Donderdag 2 juni

  Laura heeft een duif gevonden, maar Henk wil daar in eerste instantie zo snel mogelijk vanaf. Oriana wordt jaloers als ze Lynn samen met Merel ziet. Marwan wil meer over Philippa te weten komen.

  Delen

  2 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De ijskoude Philippa die we in haar laatste minuten van haar meest angstige en emotionele kant laat zien, terwijl Agaath haar sust op een kalme wijze, waarbij je op het einde toch nog een beetje sympathie voor dr krijgt, tot ze gelijk tijdig omkomen door zuur en verstikking ofzoiets.

   Terwijl allerlei mensen tijdens de cliff naar ze op zoek zijn, Julian die Philippa nodig heeft om te voorkomen dat hij in de cel beland, Janine en Ludo die Agaath zoeken omdat ze wraak heeft genomen via hun dochter of kleinkind Nola, die straks zonder hoe dan ook zonder tweede vader zit en eigenlijk niet in het leven van haar moeder past..

   We gaan het zien, die twee nieuwe meiden zijn een leuke verfrissing

  2. Mijn gevoel zegt dat Philippa op een verschrikkelijke manier zal sterven tijdens de clip.
   Julian komt via haar in een soort breaking bad situatie terecht en via Philippa zal de kijker al helemaal leren, dat karma daadwerkelijk bestaat en je niet wegkomt met gruwelijke daden, hoe koud je het ook speelt.
   Dit lijkt het thema dit jaar, want ook voor mevrouw Agaath zie ik een rol binnen dit thema weggelegd.
   Twee overlijdende dames tijdens de cliff en Julian achter de tralies om na 2/3 jaar weer een comeback te maken?