Archief

  Spoilers 31 augustus t/m 3 september

  8

  Maandag 31 augustus
  Nina bluft dat ze kan koken. Bing versiert een vrouw. Amir kan alleen maar hopen dat Amelie het overleeft. Valentijn probeert wanhopig uit te zoeken wat er is gebeurd. Kleeft er bloed aan zijn handen?

  Dinsdag 1 september
  Merel geeft Demi een radicale make-over. Nina verpest het eten, maar verbergt voor Daan dat er meer aan de hand is. JoJo probeert Ilyas uit haar hoofd te zetten. Geeft Ludo toe aan Richards chantage?

  Woensdag 2 september
  Merel helpt Demi zelfvertrouwen te krijgen om de pesters aan te kunnen. Julian vindt dat zijn jongste dochter te snel groot wordt. JoJo raakt verstrikt in een onhandige leugen. Bing en Nina groeien meer en meer naar elkaar toe.

  Donderdag 3 september
  Ludo gebruikt gevoelige informatie over Richard tegen hem. Valentijn verwijt Ludo het schilderij boven hem te verkiezen. Linda vreest dat haar opleiding te hoog gegrepen is. Jojo geneert zich tegenover Ilyas en gelooft hem niet als hij zegt dat hij haar leuk vindt.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vind belachelijk dat rtl niet meer de voldende ochtend herhaald aangezien er ook wel eens een live uitzending van de corona van rutte is die dan uitlopen kan en daardoor wordt gtst niet opgenomen.